Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 жовтня 2024, 04:19
111
0

Олександр ПОЗДЄЄВ: «Не вистачило майстерності та удачі»

Тренер «Колоса» прокоментував нічию з «Лівим берегом»

| Оновлено 06 жовтня 2024, 04:19
111
0
Олександр ПОЗДЄЄВ: «Не вистачило майстерності та удачі»
УПЛ ТБ. Олександр Поздєєв

Тренер ковалівського «Колоса» Олександр Поздєєв проаналізував нічию своєї команди в матчі 9 туру УПЛ проти київського «Лівого берега» (0:0).

«Причиною поганої реалізації, як не банально, є майстерність. Десь трішки не виконали епізод – все дуже банально, майстерності трішки не вистачило.

Хочеться більше створювати, є деякі структурні моменти, які нам потрібно покращити, щоб ми мали більше можливостей доходити до завершальної зони. Моменти були, і ми дуже засмучені, дуже хотіли перемогти, але десь майстерності, десь удачі трішки не вистачило. З цього складається футбол.

З позитивного – ми нічого не дали створити супернику. Тільки з наших кутових була велика небезпека. Я цим дуже незадоволений, ми будемо це покращувати, вирішувати.

Ми грали першим номером, домінували, намагались створювати моменти. Хотілось би створювати більше тиску біля воріт суперника. Тоді суперник здригнеться, втомиться, втратить концентрацію, а коли ми даємо їм передишки – вони якісніше обороняються. Ми дуже хотіли перемогти і засмучені цим результатом», – сказав Поздєєв.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.