Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 04 жовтня 2024, 23:34
398
0

UFC 307: два титульні поєдинки, легендарний Жозе Альдо, український Дуелянт

Анонс майбутнього турніру в Юті

| Оновлено 04 жовтня 2024, 23:34
398
0
UFC 307: два титульні поєдинки, легендарний Жозе Альдо, український Дуелянт

У ніч з 5 на 6 жовтня в американському Солт-Лейк-Сіті відбудеться турнір UFC 307, який очолять одразу два титульні поєдинки. Другий бій після повернення проведе Жозе Альдо, який має намір зробити останній забіг за титулом. Крім того, свій бій на турнірі проведе наш співвітчизник Ігор «Дуелянт» Потєря.

Алекс Перейра – Халіл Раунтрі

Перейра завоював титул чемпіона у напівважкій вазі у листопаді минулого року, коли переміг технічним нокаутом чеха Їржі Прохазку. Після цього встиг провести два захисти – спочатку нокаутував американця Джамаала Хілла, а потім у реванші вдруге виграв у Прохазки. Американець Халіл Раунтрі виступає в UFC досить давно – з 2016 року, чергуючи успішні відрізки з поразками. Можливість змагатися за титул з'явилася у претендента через його переможну серію, яка налічує вже п'ять перемог поспіль. В останньому бою Раунтрі здобув найбільш знакову перемогу над непоступливим Ентоні Смітом.

Букмекери вважають, що у майбутній зустрічі немає жодної інтриги. Справа в тому, що Халіл є ударником і покладатися може тільки на свій нокаутуючий удар. Перейра – один із найкращих бійців у стійці у всій організації та має легко розбирати суперника у своїй стихії. Навички боротьби у Раунтрі практично відсутні, тому ми маємо всі шанси побачити швидкий нокаут з боку чемпіона.

Ракель Пеннінгтон – Джуліанна Пенья

Пеннінгтон вперше вийде в октагон для захисту свого титулу. У січні поточного року американка впевнено перемогла Майру Сілву з Бразилії і стала чемпіонкою UFC у найлегшій жіночій вазі. Ракель має чудову переможну серію, яка налічує вже шість поєдинків і триває з 2020 року. Джуліанна Пенья повертається після дворічного простою – у своєму останньому поєдинку програла бразилійці Аманді Нуньєс та втратила чемпіонський пояс.

З огляду на тривалий простій претендентки, робити якісь прогнози досить важко. Пеннінгтон перебуває у чудовій формі, добре б'ється у стійці, має непогані навички у боротьбі. Саме тому чемпіонка може нав'язати той бій, який їй буде зручний. Пенья завжди славилася своєю витривалістю, але що вона представляє з себе зараз – сказати складно. Якщо поєдинок триватиме всю дистанцію і Джуліанна спробує працювати першим номером, то шанси на перемогу в неї точно будуть. Але букмекери в це неохоче вірять і вважають фавориткою Пеннінгтон.

Жозе Альдо – Маріо Баутіста

Альдо передумав завершувати кар'єру та проведе вже другий бій цього року. Перший закінчився перемогою легендарного бразильця – під руку потрапив мексиканець Джонатан Мартінез. До майбутнього поєдинку Жозе підходить у статусі аутсайдера, адже у нього в суперниках найнебезпечніший Баутіста. Маріо здобув шість перемог у останніх шести боях та має всі шанси продовжити свою серію.

Ігор Потєря – Сесар Алмейда

У попередньому карді українські фанати матимуть змогу побачити бій нашого співвітчизника Ігоря Потєрі. Після дебюту в UFC наш боєць не може похвалитися стабільністю, постійно чергуючи перемоги та поразки. В останньому поєдинку «Дуелянт» програв уже на першій хвилині бою, тому зараз потрібно закрити ту невдачу. Суперником Потєрі буде бразилець Алмейда, який порівняно недавно дебютував в організації. На його рахунку одна перемога та одна поразка в останньому поєдинку.

Вочевидь, що майбутній бій має величезне значення для обох бійців, адже дві невдачі поспіль серйозно похитнуть позиції кожного з них. Найскладніше в цьому плані саме українцю, який в UFC перебуває набагато довше за свого візаві.

Головний кард турніру:

  • Алекс Перейра – Халіл Раунтрі
  • Ракель Пеннінгтон – Джуліанна Пенья
  • Жозе Альдо – Маріо Баутіста
  • Кайла Харрісон – Кетлін Війєра
  • Роман Долідзе – Кевін Холланд

Попередній кард:

  • Стівен Томпсон – Хоакін Баклі
  • Марина Родрігес – Ясмін Лусіндо
  • Сезар Алмейда – Ігор Потєря
  • Остін Хаббард – Александер Ернандес
  • Райан Спенн – Овінс Сен-Прю
  • Карла Еспарза – Тіша Пеннінгтон
  • Курт МакГі – Тім Мінс

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.