Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 грудня 2021, 16:44
1221
0

Верес – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Західні «розбірки» у Луцьку

| Оновлено 11 грудня 2021, 16:44
1221
0
Верес – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 11-го грудня, в заключному матчі у цьому році «Верес», який у нинішньому сезоні проводить ігри в Луцьку в статусі господарів поля, прийматиме географічних сусідів з «Руху». У західному дербі рухівці наразі перемагали в обох зустрічах з «червоно-чорними».

Верес

До нового протистояння підопічні вихованця львівського футболу Юрія Вірта після розгромної поразки від «Динамо» підійшли не з кращим настроєм. Загалом поточна безгольова серія «Вересу» триває в чемпіонаті 209 хвилин. Щодо кадрових проблем, то у складі «Вересу» не зможе вийти на поле стадіону «Авангард» основний захисник Дмитро Нємчанінов, який був вилучений в минулому турі.

Загалом склад «Вересу» у нинішньому чемпіонаті є найстабільнішим. Юрій Вірт задіяв найменше серед усіх клубів УПЛ гравців - лише 21 футболіст. При цьому Богдан Когут, Ігор Солдат, Роман Мірошник та Дмиттро Нємчанінов з першого туру виступали без замін.

Рух

«Рух» не пропускає голів у чемпіонаті впродовж 182-х хвилин. До того ж, безнічийна гостьова клубна рекордна серія рухівців триває в УПЛ 4 гри: перемога та три поразки. Щодо кадрових проблем, то не зможуть допомогти команді Данило Кондраков та Андрій Борячук, які перебувають у лазареті «жовто-чорних».

Ось передматчева думка капітана «Руху» Максима Білого: «Верес» – це зіграна команда. У них колектив залишився ще з Першої ліги. На полі гравці рівненського клубу діють злагоджено. Це досить бойовий колектив. У першому колі ми перемогли. Тоді ми забили два швидкі м’ячі і згодом діяли по результату. Враховуючи погодні умови і вмотивованого суперника нам точно не буде легко».

Історія зустрічей

У короткій історії очних зустрічей «Верес» та «Рух» зустрічалися лише двічі, і в обох матчах перемоги з однаковим рахунком 2:1 святкували рухівці. Дебютна гра відбулася 27 серпня 2019 року у Млинові в рамках 1/32 фіналу Кубка України, і усі голи були забиті у першому таймі. Першими відзначилися гості – після влучних ударів Данила Кондракова та Юрія Климчука, на що «червоно-чорні» відповіли голом престижу Юрія Соломки. А 7 серпня нинішнього року суперники вперше зустрілися і в УПЛ. І знову події розгорталися за тим же сценарієм. Рахунок відкрив Андрій Борячук, гольовий почин якого підтримав Юрій Климчук.  Під кінець же першого тайму результативна атака «Вересу» завершилася голом Михайла Шестакова.

Феміда

Арбітром матчу призначено досвідченого Віталія Романова (Дніпро), який провів вже 114 ігор в УПЛ. «Верес» за Романова проведе другу гру в нинішньому чемпіонаті, а в першій на своєму полі зіграв внічию з «Ворсклою». Для «Руху» це буде 4-та гра з цим арбітром, а попередні завершувалися без нічиїх «жовто-чорних»: дві перемоги та поразка.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Махнєв, Кучеров, Петько, Дахновський, Панасенко, Г. Пасіч, Сергійчук.

«Рух»: Паньків, Роман, Сич, Білий, Дідик, Альваренга, Сапуга, Федорчук, Климчук, Бойчук, Таллес.

Прогноз на протистояння

«Рух» знову налаштований завершити матчі у цьому році на переможній ноті. «Верес» же після розгромної поразки в минулому турі націлений реабілітуватися перед своїми вболівальниками. У майбутньому поєдинку спрогнозуємо нічнийний результат.

11 грудня, субота

«Верес» – «Рух»
Луцьк. Стадіон «Авангард». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ВЕРЕС – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.