Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 08 вересня 2021, 01:16
15365
30

Друга перемога поспіль. Молодіжна збірна України вдома перемогла Вірменію

Вирішальний матч зі штрафного забив Михайло Мудрик

| Оновлено 08 вересня 2021, 01:16
15365
30
Друга перемога поспіль. Молодіжна збірна України вдома перемогла Вірменію
УАФ

Перший матч у відборі до молодіжного чемпіонату Європи, який відбудеться 2023 року, приніс нашій молодіжній збірній перемогу на виїзді над сербськими однолітками. Після тієї гри Руслан Ротань сказав, що його задача - награвати молодь. Проте нам всім хотілося, звісно, бачити і пристойний результат, адже поразки від всіх підряд вже, м'яко кажучи, набридли.

Статистика зустрічей з вірменами у нас дуже хороша, букмекери зовсім не вірили в гостей, грали на домашньому стадіоні в Ковалівці - чого ще треба для впевненої перемоги? Розумів це і головний тренер, який поставив суператакуючий склад. В ньому знайшлося місце і Мудрику, і Судакову, і В'юннику, і Назаренку. Та й номінальний опорник Бондаренко теж досить непогано себе почуває в атакувальних діях.

Підопічні Ротаня зразу ж взяли гру під свій контроль. Загострював справа Назаренко, Мудрик зліва теж пробував, але здавалося, що продовжується його перша частина перебування на полі в матчі з «Монако» - постійні спроби йти в обводку і такі ж постійні падіння.

Тренерський штаб призначив Судакова виконавцем всіх стандартних положень, але, як виявилося, це було невдале рішення - Георгій зіпсував кілька потенційно небезпечних подач, штрафні і кутові став виконувати Мудрик. Але про це трохи пізніше.

Активність Назаренка дала свої плоди - якщо перший прохід і пас на В'юнника закінчився поганим ударом останнього, то наступний епізод закінчився голом - Олександр ракетою промчав по правому фланзі, віддавав на того ж таки В'юнника, захисники вибили, але прямо в Криськіва. Гравець «Металіста 1925» прийняв м'яч і точно пробив у нижній лівий кут воріт.

У вірменів можна згадати тільки два невдалі удари з далекої відстані, після яких м'яч просто котився в руки Нещерету. Спокійна гра з перевагою наших тривала до кінця тайму, а далі сталася халепа. Спершу Вівчаренко ледь не привіз пенальті у свої ворота, арбітр пробачив. Проте епізод тривав довго, замість двох доданих хвилин команди переграли чотири. І на останній з них після невдалих дій Батагова Галстян зліва здалеку вирішив пробити. Мабуть, наш воротар справився б, проте м'яч влучив у Сича і залетів Нещеретові за комірець. 1:1.

Перші 10 хвилин другого тайму запам'яталися серією невдалих технічних дій від Мудрика і В'юнника. Ротань не став цього терпіти, проте з поля зняв тільки останнього, випустивши Кухаревича. І відразу ж відбулася, м'яко кажучи, ганьба організаторів поєдинку - погас один з прожекторів. Арбітр зупинив гру (президенти «Колоса» і УАФ активно почали комусь телефонувати) і пішов за порадою до офіційних персон матчу. Ті дозволили грати при трьох робочих прожекторах.

Все ж Ротань не пожалкував про своє рішення залишити Мудрика на полі - Михайло в своєму стилі виконав прохід, був збитий на лінії штрафного майданчика. Сам же вирішив пробити з штрафного і не прогадав - красивий гол в ліву дев'ятку. 2:1!

Подумалося, що буде нервова гра, проте обійшлося. Кухаревич мав кілька гарних нагод забити, але екс-гравцеві «Руха» постійно не щастило, Бондаренко з Судаковим теж не змогли змінити рахунок. Так само, як і вірмени - вони бігали в контратаки, проте нічого не змогли створити серйозного.

Друга підряд перемога дозволила підопічним Ротаня з стопроцентним показником набраних очок очолити нашу групу. Може, нарешті почнуться наші успіхи? Тим більше, що французи втрачають очки. Поживемо - побачимо.

Відбір на молодіжний Євро 2023. Група Н.

Україна U-21 - Вірменія U-21 - 2:1.

 Криськів, 20, Мудрик, 62 - Галстян, 45+4.

 Кухаревич, 90+7 - Петросян, 9, Симонян, 16, Ст. Мкртчян, 61, Серобян, 69.

Україна U-21: Нещерет, Сич, Батагов, Таловеров, Вівчаренко, Бондаренко, Назаренко (Алефіренко, 86), Мудрик (Михайленко, 70), Криськів (Желізко, 86), Судаков, В'юнник (Кухаревич, 55).

Вірменія U-21: Нерсесян, Губасарян, Ст. Мкртчян, Самсонян, Галстян, Сер. Мкртчян (Хамоян, 78), Мірзоян, Агасарян (Алавердян, 70), Серобян (М. Григорян, 78), Н. Грегорян, Петросян (Акопян, 90+3).

Арбітр: Крістоффер Карльссон (Швеція).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка, Україна).

УКРАЇНА U-21 - ВІРМЕНІЯ U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

63’
ГОЛ ! М'яч забив Михайло Мудрик (УКРАЇНА U21).
44’
ГОЛ ! М'яч забив гравець команди Вірменія U21.
20’
ГОЛ ! М'яч забив Дмитро Криськів (УКРАЇНА U21).
Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
barneo
Результат - маємо.
Гра - жахлива.
Дякуємо за результат та сподіваємось на покращення реалізації гольових моментів у наступних матчах відбору.
Alex86 1
несмотря на + результат - уберите ротаня, ну коню понянто не его это и фарт как пришел относительный так и уйдет быстро
UAZAK
ротань не тренер це видно мені здається всім.... заберіть його і не мучайте хлопців, ротань як тренер 0
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Yass
Петраков сразу раскусил, что в Нац.сборной Судакова за деньги выпускают, и спустил его в молодежку. Может, поэтому Павелко и поссорился с Шевченко, что тот не выпустил Судакова на Евро)
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Орест Орищишин
Судаков розчарував, як можна викликати його в національну збірну коли в нього такі провали в молодіжці.
Krot 7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Український Крим
Серби і македонці розписали нічию, французи зганьбилися з Фарерами! Це джек-пот для Ротаня...але якщо він і тут начудить, відлучити від футболу на 10 років
keegan
С таким составом и так играть,явно просчеты тренера,,рано еще Ротаню на сборную поставили,пусть сначала возьмет команду 2 лиги и чтото с ней добьется
Поручик Ржевский
Грали непогано.
Але суперник був зовсім слабенький.
0665826283
Перемогать , повинні були, іщє в першому таймі! Але грали кожен за себе, тобто, просто продавали себе, показували які вони круті футболісти.
scorpio16
Мдаа 21 год уже , а по сути никто не играет в основной команде и даже на горизонте не видно. Что то там где то Судаков Рчдом постоял и все по сути... Задачи молодёжки не результаты а снаряды основной команде подносить , чтобы они в основной команде не терялись, а с этим пока проблемы
Primovocatus
Ещё играть и играть....................................
Так что шапки - на место.
Vytas Meskauskas
С таким тренером и игрой на уровне армении они в основу и не попадут.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил