Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 червня 2021, 01:02
3355
6

Ігор ШУХОВЦЕВ: «Бущан був не безгрішний»

Спеціаліст – про гру голкіпера збірної України в матчі з Нідерландами

| Оновлено 17 червня 2021, 01:02
3355
6
Ігор ШУХОВЦЕВ: «Бущан був не безгрішний»
Getty Images/Global Images Ukraine. Георгій Бущан

Відомий у минулому воротар Ігор Шуховцев прокоментував поразку команди Андрія Шевченка від Нідерландів (2:3) в матчі групового раунду Євро-2020.

«Мені доводилося чути висловлювання деяких експертів, які стверджували, що Бущан був героєм матчу. На мій погляд, це занадто голосно сказано, тим більше, що мова йде про програний поєдинок. Інша справа, що Георгій своєю надійною грою зберігав інтригу, поступово повірили в себе його партнери по збірній і ледь не врятували, здавалося б, програний за всіма статтями поєдинок.

Якої я думки про київського динамівця? Останнім часом він додав, у нього відмінна реакція, холоднокровний, здорово грає ногами, що дуже важливо для початку атак. Однак доля воротаря - підступна штука. Можна потягнути «мертвий» м'яч, ліквідувати прорив суперника, але варто допустити промах в далеко не гольовому моменті, і все йде нанівець.

Ось і вчора Бущан був не безгрішний. Згадайте, як Георгій відбив м'яч прямо на Вейналдума і господарі вийшли вперед, а коли рахунок вдалося зрівняти, то саме через його неузгодженість з Олександром Караваєвим, нідерландці почали вирішальну атаку. Хоча в цілому Бущан зіграв гідно, незважаючи на те, що йому тричі довелося капітулювати», - сказав Шуховцев.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін не заслужив? Український воротар не потрапив у символічну команду ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 15:31 16
Лунін не заслужив? Український воротар не потрапив у символічну команду ЛЧ

Місце у воротах символічної команди зайняв Мануель Ноєр

Знову хрести. Хавбек Шахтаря серйозно травмував коліно
Футбол | 19 квітня 2024, 10:37 0
Знову хрести. Хавбек Шахтаря серйозно травмував коліно

Майкон зараз виступає у Бразилії на правах оренди

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Лучше бы Шуховцев промолчал,все это и так видят,включая слепых и Бущан это и сам понимает,просто не нужно лишний раз травмировать неустойчивую психику вратаря
Владимир Коновалец
Це дуже не по-футбольному, шукати помилки у свого товариша по професії, з натяком на те, що колись ти був краще за нього на полі. Бущан, я в цьому впевнений на 100%, не виходе під мухою на поле, як в свої часи робив Шуховцев, і не здавав ігри в чемпіонатах України. А відстояв він в грі з Нідерландами на тверду четвірку,
Semiramida
Шуховцев! Со своей завистью Вам надо как-то бороться! Бущан отбил мяч на Вейналдума, потому что никак по-другому он уже не мог отбить! Просто голланский игрок случайно оказался в нужное время в нужном месте! А причем здесь приплетена несаглосованность с Караваевым? И в третьем мяче тоже Бущан виноват наверно, потому что видите ли не туда отдал мяч! Короче, во всех трех мячах, по мнению Шуховцева, виноват Бущан!
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Euro2020
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил