Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 22 травня 2021, 07:43
3638
5

Прем'єр-ліга на крок ближче. Металіст 1925 обіграв Прикарпаття

У воротах команди Олега Рипана побувало три м'ячі

| Оновлено 22 травня 2021, 07:43
3638
5
Прем'єр-ліга на крок ближче. Металіст 1925 обіграв Прикарпаття
ФК Металліст 1925

Сезон української Першої ліги поступово підходить до свого завершення, тому боротьба за три заповітні путівки загострюється з кожним новим туром. Найбільші шанси на підвищення на поточний час має рівненський «Верес», а ось доля одеського «Чорноморця» і харківського «Металіста 1925» все ще виглядає досить неоднозначно.

Уже наступного тижня на нас чекає очна битва між цими командами, а в контексті 27-го туру вони мали можливість повноцінно підготуватися до її проведення. Зокрема, колектив Валерія Кривенцова, після чудової гри проти все того ж «Вереса» на ОСК «Металіст» (4:1), відправився в гості до «Прикарпаття», яке в першому колі ледве здолав із мінімальним рахунком (1:0).

Поєдинок розпочався з досить цікавих спроб господарів поля грати в один дотик перед чужим штрафним. Пару своїх моментів Цюцюра, який тільки-но повернувся до основного складу, змарнував саме після подібної взаємодії з партнером, а харків'яни, тим часом, проводили занадто обережну розвідку простору у чужого штрафного. Команди в першому таймі серйозний акцент ставили на те, щоб рубати атаки суперників дрібним фолом вже в зародку, тому особливо конструктиву в їхніх діях ми не бачили.

Куди цікавіше була друга половина матчу, яку гості вирішили розпочати з вдалого агресивного випаду. У досить простій ситуації припустився грубої похибки Ульянов, не зумівши винести зі штрафного подачу з лівого флангу, після чого Голодюк розстріляв ворота з центру штрафного майданчика, піймавши вдалий відскок. Команда Кривенцова після цього побудувала свою гру на контратаках, а суперники просто не могли не розкриватися, через досить велику кількість вболівальників на трибунах, що постійно підганяла їх уперед.

У підсумку, «Прикарпаття» не впоралося зі створенням небезпечних моментів, а натомість отримало ще два результативні удари від суперників. Чергова паніка біля воріт господарів поля виникла в результаті подачі зі штрафного з правого флангу від Шершня, після чого м'яч спокійно переправив у ближній кут Пономар. Нітрохи не менш впевнено зіграв форвард і через кілька хвилин, коли випад в лівому фланзі завершився прострілом від Жичикова прямо йому на ногу в центр штрафного майданчика. Перемога колективу Кривенцова відбулася фактично на класі.

У наступному турі «Прикарпаття» зіграє в гостях у «Альянсу», а харківський «Металіст 1925» буде приймати одеський «Чорноморець».

Українська Перша ліга. 27-й тур.

«Прикарпаття» – «Металіст 1925» - 0:3

Голодюк, 54, Пономар, 72, 77

 Семотюк, 67 – Ткачук, 65

«Прикарпаття»: Піцан – Сікач, Пастух, Ульянов – Геник (Андрейчук, 87), Курко (Хома, 87), Дитко, Семотюк (Кохман, 71), Воробчак – Волошинович (Сондей, 80), Цюцюра (Вацеба, 62).

«Металіст 1925»: Сидоренко – Западня, Ткачук, Шершень, Жичиков (Цвіренко, 90) – Голодюк, Габелок, Батюшин (Ченбай, 74), Кольцов (Криськів, 69) – Савін (Дмитренко, 69), Пономар.

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Стадіон: «Рух» (Івано-Франківськ).

ПРИКАРПАТТЯ-МЕТАЛІСТ 1925.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 20°C

 
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках
Футбол | 19 квітня 2024, 10:54 7
Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках

А англійські команди вперше з 2015 року не пробилися до півфіналів Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі
Футбол | 18 квітня 2024, 13:54 2
Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі

Український воротар думає лише про «королівський клуб»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cucumber
Будет очень круто если выйдут в Премьер лигу и закрепятся там. Заруба Сторожа против Ярика - самое интересное, что можно придумать!
vitalikss86
Пока вы там спорите и злость вымещаете - М1925 делает свое дело. Мы обязательно докажем кто мы такие, мы покажем, мы победим, мы команда, мы сильные, мы не остановимся, никто не сможет нам помешать!
esk
как тут принято?
значит Харьков забашлял Прикарпатью за победу на Агробом)))
ну а тут они тупо отбыли номер