Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Челсі
05.05.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 2 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 серпня 2021, 16:00
12234
8

Челсі - Реал. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

«Королівському клубу» потрібно довести свій статус після не найкращого результату в першому матчі

| Оновлено 10 серпня 2021, 16:00
12234
8
Челсі - Реал. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, п'ятого травня, відбудеться матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Челсі» прийме мадридський «Реал». Зустріч відбудеться в Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж». Стартовий свисток італійця Даніеле Орсато прозвучить о 22:00 за київським часом.
 
У першій зустрічі команди під акомпанемент моторошної зливи розписали мирову в Мадриді. Команда Томаса Тухеля краще провела початок зустрічі, відкривши рахунок першою, але ще до перерви еквалайзером відзначився Карім Бензема, який у 33-річному віці наздогнав легендарного нападника «вершкових» Рауля Гонсалеса за кількістю голів у Лізі чемпіонів (по 71). Друга половина зустрічі не принесла жодній з команд успіху, навіть вихід Азара не допоміг. Складалося відчуття, що обидві сторони готові відкласти вирішення питання про вихід до фіналу на матч-відповідь. Згідно зі статистикою, англійці мали більше гостроти біля воріт суперників, але їм трохи не щастило. Один тільки Тімо Вернер в тому матчі накопичив більше xG (очікувані голи), ніж весь мадридський клуб (0.98 проти 0.76). В цілому ж «сині» всією командою награли майже на два голи, xG = 1.7.
 
Перед матчем-відповіддю букмекери ставлять на прохід британців і це логічно. Правило виїзного голу ніхто не відміняв, нічия 1:1 на «Сантьяго Бернабеу» - це хороший доробок, досвідчені вболівальники київського «Динамо» підтвердять. Але у «Реала» є свій козир, і це Зінедін Зідан. У це складно повірити, та французький фахівець в поточному сезоні не програв жодного важливого матчу. Всі чотири поразки в чемпіонаті були від не топових на даний момент опонентів ( «Леванте», «Алавес», «Валенсія» і «Кадіс»), а в Лізі чемпіонів «вершкових» двічі засмутив «Шахтар». Ні «Барселона» і «Атлетіко» в чемпіонаті, ні «Ліверпуль», «Аталанта», «Інтер» і «Боруссія Д» в ЛЧ не зуміли взяти три очки проти «королівського клубу».
 
І все ж «Челсі» Тухеля дуже міцний і ще до кінця не вивчений, що є великим плюсом. Німецький тренер прийняв напівмертву команду посеред сезону і з тих пір провів біля керма 23 матчі, програвши всього двічі. Та й то обидві поразки були більше тактичними. У першому випадку команда віддала три очки аутсайдеру перед першою зустріччю з «Порту» в ЛЧ, в другому - пропустила гол від самих португальців на 90-й хвилині матчу, коли результат двоматчевого протистояння вже не викликав запитань.
 
У майбутньому матчі головний тренер «Челсі» точно не зможе розраховувати на травмованого Ковачіча, також під питанням Рюдігер. У «Реала» ситуація інша. Очікується повернення Рамоса, але на полі ми не побачимо Варана, який навіть не полетів до Лондона. Також не зіграють Васкес і Карвахаль, які знаходяться в лазареті. У заявці присутній Менді, але його участь в даному матчі теж під питанням.
 
У велику кількість голів від обох команд повірити важко. «Реалу» точно буде складно забити більше одного, а ось як підуть справи з реалізацією у «Челсі» - питання дуже важливе. Можливо, саме цей показник і буде найважливішим у визначенні переможця.
 
Орієнтовні склади:
 
«Челсі»: Менді - Крістенсен, Тьяго Сілва, Рюдігер, Аспілікуета, Канте, Жоржиньо, Маунт, Чілуелл, Вернер, Пулішіч.
 
«Реал Мадрид»: Куртуа - Одріосола, Мілітао, Рамос, Фернандес, Модріч, Каземіро, Кроос, Асенсіо, Бензема, Вінісіус Жуніор.

 
  • 2.2
  • 3.4
  • 3.5
Сделать ставку
 
  • 2.2
  • 3.4
  • 3.6
Сделать ставку
 
  • 2.2
  • 3.3
  • 3.5
Сделать ставку

5 травня, середа

«Челсі» – «Реал Мадрид» (Перший матч - 1:1)
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2» і відеосервісі MEGOGO
ЧЕЛСІ — РЕАЛ МАДРИД. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Даніеле Орсато (Італія)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сталося непорозуміння. Орендованому динамівцю не робитимуть операцію
Футбол | 19 квітня 2024, 13:21 0
Сталося непорозуміння. Орендованому динамівцю не робитимуть операцію

Антон Боль травмований, але відновлюється згідно рекомендацій лікарів

Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею
Футбол | 18 квітня 2024, 17:31 160
Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею

Команда Пушича примудрилась пропустити за переваги за кількістю гравців, але вчасно схаменулась

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Унгурян
2-1 і суто англійський фінал
Щодо Луніна - навряд чи він буде вважати здобутком навіть якщо "вершкові" виграють ЛЧ
vital
Думаю що буде український фінал у ЛЧ. Реал має пройти/проповзти в фінал. Чи на досвіді, чи судді допоможуть, але шансів у них побільше.
Олег Львівський
дарма списують Реал, там у гравців більше виграних ЛЧ у 4 рази ніж у клубу Челсі))
Алексей Зуб
5:0