Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 серпня 2021, 22:25
5647
19

Все вирішиться в Лондоні. Реал і Челсі розійшлися миром в першому півфіналі

На гол Пулішича відповів Карім Бензема

| Оновлено 24 серпня 2021, 22:25
5647
19
Все вирішиться в Лондоні. Реал і Челсі розійшлися миром в першому півфіналі
Getty Images/Global Images Ukraine

Першою парою, яка відкривала півфінали Ліги чемпіонів сезону 2020-2021, стали мадридський «Реал» і лондонський «Челсі». Гра, незважаючи на всі нюанси з Суперлігою, все-таки відбулася.

Чого гріха таїти – більшість футбольних вболівальників вважали «королівський клуб» явним фаворитом матчу, адже на попередній стадії мадридці пройшли «Ліверпуль» - клуб, який, незважаючи на проблеми цього сезону, все-таки вважається одним з найсильніших в Англії. Очікувалося, що «Челсі» організує іспанцям проблеми, але Зідан знайде способи їх нейтралізації.

Початок матчу перекреслив ці сподівання вщент. «Реал» виглядав якимось млявим, тоді як «пенсіонери» показали чіткий намір забити. Вже на 10 хвилині  Тімо Вернер мав відкривати рахунок, але не зміг пробити Куртуа з кількох метрів. Господарям реально пощастило.

Але лондонці таки добилися свого. Пулішич після закидання з глибини вишов сам на сам з Куртуа, обіграв його, правда, при цьому змістився від воріт, і все-таки пробив. На лінії воріт були захисники, але вони не змогли перешкодити взяттю воріт - 0:1!

Здавалося, що «Реал» посипався. «Челсі» побіг добивати, але огризнувся Бензема – отримав м’яч перед штрафним майданчиком і пробив лівою ногою. Воротар вже нічого не зміг би зробити, але його підстрахувала штанга. Та все ж досвідчений форвард добився свого – у штрафному після навісу Марсело, невеличкого сумбуру і скидки Мілітао Карім з розвороту  всадив м’яч під перекладину.

Getty Images/Global Images Ukraine

До кінця тайму «Челсі» був ближчим до другого голу, але Вернер приймав неправильні рішення, а інші його партнери не мали таких моментів.

Після перерви сценарій першого тайму повторився. «Челсі» знову спробував швидко забити, але «Реал» був готовим до такого. Гра заспокоїлася, довгі розіграші м’яча стали все частішими. Тренери спробували оживити гру замінами,зокрема, проти своєї колишньої команди вийшов Азар. Та сподіваного ефекту це не принесло. 

Складалося враження, що обидві команди згодні на нічию. Можливо, це і справді було так. Для «Челсі» гол на виїзді був дуже важливим, та і «Реал», очевидно, свої моменти в Лондоні матиме. Тому шанси на прохід  у фінал залишаються практично рівними.

Ліга чемпіонів УЄФА. 1/2 фіналу. Перший матч.

«Реал» - «Челси»  - 1:1.

Пулішич, 14 - Бензема, 29.

 Винісіус, 27, Кроос, 60, Марсело, 65, Варан, 78, Одріосола, 89 - Пулішіч, 38.

«Реал»: Куртуа, Карвахаль (Одріосола, 76), Мілітао, Варан, Начо, Марсело (Асенсіо, 76), Каземіро, Кроос, Модрич, Вінісіус (Азар, 66), Бензема (Родріго, 90+2).

«Челсі»: Менді, Аспілікуета (Джеймс, 66), Рюдігер, Крістенсен, Тіагу Сілва, Чилуелл, Жоржіньо, Канте, Маунт, Пулішич (Зійєш, 66), Вернер (Хаверц, 66).

Арбітр: Данні Маккелі (Нідерланди).

Стадіон: «Альфредо ді Стефано» (Мадрид, Іспанія).

РЕАЛ - ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Поручик Ржевский
Канте - мотор команды.
И как же хорошо Тухель выстроил переход через центральную зону.
Ох, и туго будет Реалу в Лондоне.
hater of haters
Кто смотрел обзор в студии после матча? Как вам момент в штрафной Реала, когда Карвахаль внаглую сбрил руками Чивелла? Просто не глядя на мяч, просто намерено руками в грудь. Чивелл вылетел за пределы штрафной, а ВАР даже не смотрели.
Я бы сказал, что в шоке, но у Реала такая хня тупо каждый год.
Gold11
Заи....ли трансляторы со своим Рамосом. Полматча показывали эту недозвезду- костолома. На самом деле средненький игрок, ничем необычный. А вообще Реал- говнокоманда с Каземирами, Рамосами и т. д. В АПЛ были бы в середине таблицы. Жаль Лунина и Азара, что потеряют время в этом недоразумении.
Микола Унгурян
челсі вчора більше заслуговував на перемогу.
Футбол в квадрате
Вполне заслуженная ничья, просто могло быть 2-2! У Челси теперь еще лучше шансы...
Ёкарный Бабай
Усыпляющий футбол двух суперлиговых команд
=*=
могли бы сыграть один матч на нйтральном поле, в том же Будапеште
Сергей Чёрный
Реал Мадрид говно говно говно
waw
реал без допомоги судді просто нулячий,бензема виручив,чому челсі їх не дотиснув-незрозуміло,другий тайм просто жахливий,на чому перес збирався заробляти мільярди у суперлізі з таким реалом і ніякою грою ?
Алексей Голяченко
Вернера жалко, потерялся он в Челси на данный момент
igor_986
Эта ничья в пользу Ливерпуля . Чисто математически теперь у Челси больше шансов пройти Реал(ПСЖ и МС тут конечно загадка да и вероятнее всего победитель ЛЧ будет с этой пары) но все-же шансы растут что команда с АПЛ выиграет ЛЧ, при этом Ливеру хватит пятого места в АПЛ чтобы попасть в ЛЧ следующего сезона . Вот такая вот интрига
Bolshoi
Челси в финале
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил