Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 23 квітня 2021, 01:07
20085
303

Ультрас Динамо: «Нехай навіть команда виграє ЛЧ - Луческу ми не приймемо»

Представники ультрас не готові підтримувати румунського тренера

| Оновлено 23 квітня 2021, 01:07
20085
303
Ультрас Динамо: «Нехай навіть команда виграє ЛЧ - Луческу ми не приймемо»
fcdynamo.kiev.ua

Під час матчу Кубка України «Агробізнес» - «Динамо» ультрас київського клубу знову влаштували акцію проти наставника Мірчі Луческу.

Фанати команди з White Boys Club на сторінці в Facebook заявили, що ніколи не приймуть екс-тренера «Шахтаря», навіть якщо він виграє Лігу чемпіонів.

«Ще раз пропишемо очевидні речі. Минулого літа фанатський рух «Динамо» Київ прийняв рішення відмовитися від активної підтримки команди, поки Луческу є її головним тренером. Причина цього рішення - не професійна кваліфікація румуна, а його людські якості, які нас категорично не влаштовують. Відповідно, це рішення не зміниться незалежно від кількості виграних трофеїв. Навіть якщо «Динамо» здобуде для Києва Кубок Ліги Чемпіонів - з трибун лунатиме: «Lucescu, Go Away!».

«Тільки дурні не змінюють свою думку» - слова одного з гравців після вчорашнього матчу у Тернополі. Гравці стверджують, що нам потрібен був результат. Так, це правда. Ми втомилися від систематичних програшів головному супернику і припинення боротьби за чемпіонство задовго до завершення чемпіонату. Ми втомилися від відсутності гри на полі та від постійних порожніх обіцянок щось змінити».

«Але якою ціною? Невже хтось всерйоз думає, що ми будемо радіти результатам тренера, чиє призначення не могли уявити у найстрашнішому сні? Чи приймемо тренера, з яким продовжує асоціюватися уся принциповість і ненависть так званого «дербі»? Підтримуватимемо тренера, від якого несло і несе медійним брудом? Чиї методи роботи ґрунтуються на вихованні симулянтів та провокаторів»?

«Луческу не місце у «Динамо» Київ! Це наша точка зору, ми маємо на неї право і будемо відстоювати її чітко, послідовно і від матчу до матчу. Зміна власної думки не має суперечити життєвій позиції та принципам, яких людина неухильно дотримується. Інакше - це легковажний дурень без принципів та честі, а це вже точно не про Ультрас «Динамо» Київ».

Джерело Facebook
Оцініть матеріал
(149)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 303
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alzhovtyak
идиоты
bonv
Бо ви не ультрас Динамо! Шпана підзаборна!
zzg77
Пусть знают все - ДИНАМО ЧЕМПИОН! И истинным болельщикам по барабану, что говорят и думают фейковые ультрас!!!
Kevko
Очевидно и явно, что это не фанаты Динамо
avk2307
Очень странные ребята.
Посты на страничке пишут українською, а все свои лозунги на русском языке выкрикивают.
Ну сама группировка уже больше 100-200 лайков не набирает.
Количество участников , внешний вид и образованность на видео тоже видны.
Ну и самое главное, Вчера они вышли за рамки своей Идеи и перешли с Луческу и Суркиса на игроков. Они оскорбляют президента и тренера а теперь и игроков.
За кого тогда они?
В чем их поддержка?
DK1961
Моя версия: связями с ультрас в Динамо руководил придурок ( на букву К., тогдашний вице-презик клуба, который теперь гнобит Динамо в УАФ по заданию павелки и на бабки лохметки - в том числе этот же паскуда "работает" с судьями). отсюда и ноги растут - а КУПЛЕННЫЕ на корню главари ультрас за 30 сребренников выполняют свою грязную работу по травле Луческу - бабло не пахнет, а моральных правил у них давно нет
FatalisTUA
Не шановані ультрас, усім давно вже зрозуміло, що ви люди мало адекватні і цим текстом вкотре це підтвердили. Ультрас - це лише невелика частина від усіх вболівальників Динамо, що щиро радіють перемогам команди та успіхам Луческу, а тому ваша думка та поведінка це лише малесенька ложка дьогтю у величезній бочці меду. Смак від цьогорічних успіхів команди гіршим не став.
yaroslavos
Как только их баблом перестанут подогревать, куда только эта принципиальная позиция и денется
Андрей Абзонь
Минулого літа фанатський рух «Динамо» Київ прийняв рішення відмовитися від активної підтримки команди, поки Луческу є її головним тренером.
Так че вы на матчи ходите?
DK1970
Мой ответ им будет такой: - Я болею за ДК 45 лет. Идите со своей философией нах... Демагоги хер...Ничего полезного для ДК вы не сделали. С Вами или без вас ДК отметит своё столетие с тремя звёздами на эмблеме. Такая херня малята....
Local78
Не хочете бачити Луческу тренером Динамо, то не ходіть на матчі, не заважайте людям вболівати і футбол дивитись...
Kapitan Vrungel
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Wadim Martinyuk
Якщо відмовилися від активної піжтримки, то якого дідька ви робите на стадіоні? Сидіть дома і не заважайте іншим дивитися футбол
aleks8-48
А может вы,отморозки Динамо не нужны? Там где вы, там агрессия, драки, кровь. Сколько штрафа пришлось заплатить клубу за ваши деяния,от вас одни проблемы.
kadaad .
Кучка г а н д о н о в, которые не имеют никакого отношения к болельщикам Динамо!
BaZia
Упёртые бараны, не хотят видеть у руля Луческу их право, но приходить на матч и матами покрывать главного тренера и собственника клуба - это ничего с поддержкой Динамо общего не имеет, а значит барабанные палочки в руки и будьте любезны возглавить колону идущих наХ!
sergio_terry
Проплаченные дебилы.
Без ультрас футбол лучше смотрится
Trollface
Животные.
BekXanov
Тоесть вы хотите сказать что в первую очередь выходят на первое место человеческие качества и отношение к тренеру?
Вопрос А ВЫ КТО ТАКИЕ?Кум сват брат родные или владельцы клуба что бы судить о его человеческих качествах?КТО ВЫ МАТЬ ВАШУ ТАКИЕ?
Вы ни копейки не влаживаете в клуб !Вы не имеете никакого финансового делового тона по отношению к клубу !
И работу тренера можно чудить только по проф качеству !
Если к примеру вызвать такси нада ехать и я отказаться от того что мне таксист не травиться или его знать по его качеству личному то вы ИДИОТЫ !Футбол это не только спорт это РАБОТА !
Повторюсь любые фан движения или болельщики ВЫ НИКТО что бы судить о личных качествах тренера и футболиста если вы не входите в круг близкиих и друзей.
И как бы это кому то не нравилось данный тренер после Лобановского дал нашему футболу очень много !
AlexYuriev
До речі, яке відношення може мати до Динамо спільнота з явно расистською назвою? Динамо виступає проти расизму, а ці... не хочу матюкатися, просто піаряться на клубі, пропагуючи зовсім інші цінності, протилежні Динамо