Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Рома
15.04.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:1 1 : 1
Ліга Європи
| Оновлено 15 квітня 2021, 20:28
3852
8

Рома - Аякс. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Інтрига ще жива

| Оновлено 15 квітня 2021, 20:28
3852
8
Рома - Аякс. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
twitter.com/officialasroma

У четвер, 15-го квітня, в Римі на стадіоні «Олімпіко» в рамках чвертьфінального матчу Ліги Європи місцева «Рома» прийме амстердамський «Аякс». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Перший поєдинок команд завершився з рахунком 2:1 на користь «Роми». Незважаючи на гостьову перемогу, думається, що «Аякс» ще й не думає здаватися і обов'язково побореться за путівку в півфінал. Перша гра, по суті, була рівною. Забий Душан Тадич пенальті за рахунку 1:0 і все могло закінчитися з точністю до навпаки.

«Рома»

Римляни впевнено виступають в поточному розіграші Ліги Європи. Спочатку вони посіли перше місце в групі з «Янг Бойз», «Клужем» і софійським ЦСКА, потім на стадії 1/16 фіналу двічі без проблем перемогли «Брагу», після чого також впевнено розібралися з «Шахтарем» в 1/8 фіналу. Все це говорить про серйозні наміри команди Паулу Фонсека до другого за престижністю клубного турніру Старого Світу. Перемога в першому матчі з «Аяксом» теж про це говорить. «Вовки» всерйоз націлилися завоювати європейський турнір і, можливо, саме таким чином забронювати собі місце в Лізі чемпіонів на наступний сезон.

У чемпіонаті Італії у «Роми» справи йдуть не кращим чином. «Жовто-червоні» мають в своєму активі 54 очки і йдуть лише сьомими з відставанням в сім очок від зони Ліги чемпіонів. В останньому турі римляни виграли у «Болоньї», але до цього була нічия з «Сассуоло» і поразка від «Наполі». З огляду на той факт, що до кінця сезону в Серії А залишилося вже вісім турів, підопічним Фонсеки буде вкрай складно вийти в ЛЧ, а ось через Лігу Європи зробити це цілком реально.

«Аякс»

Для команди зі столиці Нідерландів поточний єврокубковий сезон також поки складається добре. Амстердамці стали третіми в групі Ліги чемпіонів з «Ліверпулем», «Аталантою» і «Мідтьюлланном». Після цього аяксиди опустилися в Лігу Європи, де в 1/16 фіналу двічі обіграли французький «Лілль», а в 1/8 фіналу також два рази розібралися зі швейцарським «Янг Бойз». Безумовно, після першої гри з «Ромою» команда Еріка тен Хага не є фаворитом протистояння, але думається, що ще не все втрачено і «Аякс» неодмінно побореться. Швидше за все, «Аякс» заб'є, оскільки останній раз йшов з поля без забитого м'яча ще 9 грудня, коли програв «Аталанті (0:1).

У чемпіонаті Нідерландів у аяксидів усе під контролем. Впевнене перше місце і відрив від другого «ПСВ» на 11 очок. Здається, що чемпіонський титул команда вже не упустить, а значить, може кинути всі сили на Лігу Європи.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою лише три зустрічі. До поєдинку тижневої давності команди з Риму і Амстердама зустрічалися на груповій стадії Ліги чемпіонів сезону 2002/03 років. Тоді «Аякс» здобув домашню перемогу, а на стадіоні «Роми» була зафіксована нічия.

Орієнтовні склади:

«Рома»: Лопес, Ібаньєс, Крістанте, Манчіні, Калафьорі, Верету, Діавара, Мхітарян, Педро, Пеллегріні, Джеко.

«Аякс»: Схерпен, Клайбер, Тімбер, Мартінес, Тальяфіко, Альварес, Классен, Гравенберх, Ентоні, Нерес, Тадич.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.80 по лінії Parimatch.

15 квітня, четвер

«Рома» – «Аякс»
Рим. Стадіон «Олімпіко». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2,75
  • 3,80
  • 2,37
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex1976
Только Аякс! Симпатичная команда,несмотря на то,что часть её уже распродана после той лиги чемпионов.
Алексей Зуб
Я был шокирован результатом первого матча, может быть в этом поединке все будет иначе и Аякс возьмет верх?
Nevershot
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Микола Унгурян
Аяксу перемогти з потрібним рахунком
Орлов Михаил
Верим у Зорро! Усьо буде Данбас! ЛГБТ не пройде!