Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 03 травня 2024, 12:03
2899
2

Лас-Пальмас – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 03 травня 2024, 12:03
2899
2
Лас-Пальмас – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

27 квітня на «Естадіо де Гран Канарія» пройде матч 33-го туру Прімери, в якому «Лас-Пальмас» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Ставки на матч Лас-Пальмас – Жирона

Лас-Пальмас

Команда має навіть досвід виступів у єврокубках, щоправда, півстолітньої давнини. А ось останні пів десятиліття канарки провели в Сегунді. Тільки минулої весни і лише з другого місця вони повернулися. Натомість у Прімері підопічні Хав'єра Гарсії Піменти показували гідний футбол, одразу давши зрозуміти, що вилітати не збираються. Але, як часто буває, і не тільки в Іспанії, виконавши завдання (відрив від небезпечної зони більш ніж комфортний), новачки різко зменшують оберти. Ось і зараз після перемоги над Валенсією, що трапилася ще 10 лютого, очок майже не набирали, а навесні почали програвати всім поспіль. Але навіть у таких умовах 1:4 із Сельтою, нехай і на полі вмотивованого суперника, виглядає явним перебором.

Жирона

Клуб нещодавно і зовсім сенсаційно лідирував. Але ті результати від колективу, що проводить лише четвертий сезон у Прімері за всю історію (і лише другий поспіль), викликали скепсис – мовляв, все одно у підсумку здуються. Так і сталося, жиронці спочатку відстали від Реала, потім пропустили вище Барселону. А у квітні, відкривши рахунок, у результаті поступилися у Мадриді Атлетіко. Втім, вже в топ-4 фінішувати (і заразом пробитися до Ліги чемпіонів, хоча єдині власники з Манчестер Сіті відверто турбують чиновників з УЄФА) підопічним Мічела Санчеса все ще цілком під силу. Як мінімум, з Кадісом вдома вони не мали особливих проблем: забили пару голів до середини першого тайму, а в підсумку довели до 4:1. Не пішов без чергового гола і Довбик, утвердившись у статусі найкращого бомбардира Прімери.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє канарки вигравали у 2015-му році. Після цього було 3 нічиї та 6 перемог жиронців, у тому числі 1:0 у рамках Прімери цього сезону.

Прогноз

GGBET не вірить, що господарі візьмуть навіть очко. Гості мотивовані боротьбою за право залишитися серед лідерів, тож ставимо на жиронців (коефіцієнт – 1,81).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
uausa
Довбик без гола не піде. Жирона переможе
Login_loginchuck
Просрет там жирона, на островах всем тяжело играть