Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
917
0

Евертон – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 19:30 за Києвом

Евертон – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Єгор Ярмолюк

27 квітня на «Гудісон Парк» пройде матч 35-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зустрінеться з «Брентфордом». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Евертон

Команда перебуває у дуже непростій ситуації. По ній серйозно б'є те, що саме іриски стали першим суб'єктом покарання за відхилення від фінансового фейр-плей. І потім їх встигли ще повторно оштрафувати. У підсумку досить спокійний сезон, перший після двох драматичних, перетворився на спроби компенсувати відібрані очки за рахунок зароблених. А тут ще й у грі спад пішов, чого коштують 0:6 від Челсі на тлі страшних помилок. Але це компенсували перемогою над прямим та головним конкурентом, Ноттінгем Форест. Так, той потім скандалив, говорив про три епізоди, де треба було ставити пенальті – але рахунок на табло, і він дозволив відірватися від небезпечної зони. Після такого провели дербі з Ліверпулем, а в ньому завжди викладаються повністю – і тепер знову на полі, менш як через 3 доби.

Брентфорд

Клуб грає у Прем'єр-Лізі третій рік – і взагалі в історії, і поспіль. І при цьому він тільки в цьому розіграші зіткнувся з проблемами, які могли стати загрозою його прописці. Але все-таки вийшло в ключовий момент, навесні показати вміння чіплятися за важливі очки. Якщо до паузи на ігри збірних було 1 очко в 6 турах (і поразка Бернлі), то після бджілки тричі поспіль зіграли внічию, причому з непростими супротивниками, МЮ, Брайтоном і Астон Віллою, а у Шеффілд Юнайтед взагалі виграли, наростивши таким чином відрив від небезпечної зони до середини весни. А з Лутоном навіть без травмованого Тоуні вийшло яскраво та видовищно, його обіграли 5:1.

Статистика особистих зустрічей

Бджілки після підйому до Прем'єр-Ліги добре грали з ірисками. Але минулого календарного року обидва поєдинки закінчилися перемогами команди з Ліверпуля.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу господарям поля. Але в гостей саме пішла гра, і навряд чи вони так просто здадуться навіть без турнірної мотивації. Ставимо тут на тотал понад 2,5 голів (коефіцієнт - 1,79).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: УЄФА пропонує Жироні грати матчі Ліги чемпіонів у Барселоні
Футбол | 07 травня 2024, 12:30 8
Джерело: УЄФА пропонує Жироні грати матчі Ліги чемпіонів у Барселоні

Клуб, за який грають Артем Довбик і Віктор Циганков, поки що не підтвердив цю інформацію

Ще один легендарний претендент. Європейський гранд хоче купити Луніна
Футбол | 07 травня 2024, 07:45 5
Ще один легендарний претендент. Європейський гранд хоче купити Луніна

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.