Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 квітня 2021, 21:33
1473
0

Арсенал – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок 30-го туру АПЛ

| Оновлено 03 квітня 2021, 21:33
1473
0
Арсенал – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 30-го туру Прем'єр-ліги Англії «Арсенал» - «Ліверпуль».

«Арсенал», маючи сильний кадровий потенціал, займає в АПЛ всього лише дев'яте місце. «Каноніри», до речі, поступаються в основному своїм конкурентам і лідерам.

«Ліверпуль» в цьому сезоні вже дев'ять разів програв. До початку сезону важко було таке уявити. У «Арсеналу» також багато поразок, а саме 11. Але я б не порівнював ці команди, оскільки «мерсисайдці» - діючі чемпіони Англії і в 2019-му році виграли Лігу чемпіонів. Без великої групи травмованих футболістів, без Ван Дейка у «Ліверпуля» немає надійності в обороні. У попередніх 15 матчах вони 8 раз програли. У багатьох матчах команда Клоппа взагалі не забивала. На них це не схоже. Але Юрген Клопп - дуже досвідчений тренер і він зробить все для того, щоб потрапити у першу четвірку. Але це буде зробити складно, адже команда на п'ять очок відстає від четвертого «Челсі».

У «Ліверпуля» складний графік. Після матчу з «Арсеналом» їм 6-го квітня потрібно в рамках Ліги чемпіонів зіграти з «Реалом» у Мадриді. Потім у них матч з «Астон Віллою» (10 квітня), гра-відповідь з «галактікос» (14 квітня) і зустріч з «Лідсом» (19 квітня). Складний графік, а двох складів зараз у «Ліверпуля» немає. Але в матчі з «Арсеналом» «Ліверпуль» зробить все можливе, щоб виграти. І у є один вагомий аргумент, чому це може вийти. Діогу Жота прекрасно зіграв і багато забив м'ячів за збірну Португалії в матчах відбору ЧС-2022. Думаю, він продовжить робити це в АПЛ, забивши «канонірам», - сказав Грозний.

Матч «Арсенал» - «Ліверпуль» відбудеться 3-го квітня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.