Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2020, 15:07
1263
0

ВОРОБЕЙ: «Шахтарю доведеться ризикувати і грати першим номером з Боруссією»

Екс-гравець «гірників» поділився очікуваннями від гри українського клубу в Лізі чемпіонів

| Оновлено 03 листопада 2020, 15:07
1263
0
ВОРОБЕЙ: «Шахтарю доведеться ризикувати і грати першим номером з Боруссією»
twitter.com/fcshakhtar_ua

Колишній футболіст «Шахтаря» Андрій Воробей поділився очікуваннями від поєдинку «гірників» з менхенгладбахською «Боруссією» в третьому турі Ліги чемпіонів.

«Поєдинок проти «Боруссії» буде вирішувати дуже багато в розстановці сил і потрібно постаратися взяти максимальну кількість балів. Німці дуже міцний суперник, я б сказав, одного рівня з «Шахтарем». Вони не слабші за «Реал» та «Інтер», що і довели в очних зустрічах з ними. Так що зараз всі команди практично в рівних умовах. Так, виконавці у іспанської та італійської команд сильніші, ніж у нас і «Боруссії». Але німці завжди беруть ігровою дисципліною і ведуть боротьбу до кінця, у них на належному рівні командні дії. На даний момент це дві рівні команди. Тому потрібно вийти на гру максимально сконцентрованими і вичавити максимум.

Доведеться ризикувати, йти вперед і спробувати діяти першим номером, нав'язавши суперникові свою гру. У двох попередніх матчах «Шахтар» застосував схему гри від оборони з виходом в разючі контратаки. Вона не ідеальна, десь пройшло, як з «Реалом» особливо в першому таймі. А ось з «Інтером» не вийшло гарної гри в контратаці. Так, чисельно непогано оборонялися, але моментів, щоб забити, взагалі не було. Суто оборонна гра - це не наша гра, «гірникам» потрібно повертати свій стиль, властивий їм раніше. Не від оборони, а диктувати умови на полі.

Зараз непередбачувані ігри, тому що сьогодні гравець здоровий, а завтра здав тест і вже не може брати участь в матчі. Тому ламаються всі тренерські плани, наставник розраховує на один склад, а отримує зовсім інший. В цьому і є велика проблема. Сподіваюся з «Боруссією» побачити атакуючий «Шахтар» зі своєю фірмовою грою. Важко передбачити рахунок, але чекаємо позитивний результат після фінального акорду. Рівні команди, тому на перший план вийде гірницький характер, з яким «Шахтар» не раз добивався успіхів», - сказав Воробей.

Матч «Шахтар» - «Боруссія» відбудеться 3-го листопада, старт о 19:55. Команда Луїша Каштру після двох турів лідирує з 4 пунктами. У «Боруссії» 2 очки.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, що говорив Беллінгем Кейну перед пенальті у ворота Луніна
Футбол | 01 травня 2024, 21:01 1
Стало відомо, що говорив Беллінгем Кейну перед пенальті у ворота Луніна

30 квітня Реал Мадрид на виїзді зіграв унічию з Баварією у першому матчі 1/2 фіналу ЛЧ

Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля
Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2
Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.