Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 23 жовтня 2020, 14:46
4711
15

Віктор СКРИПНИК: «Прикро програвати, але можна почерпнути багато хорошого»

Наставник «Зорі» – про поразку у виїзному матчі з «Лестером»

| Оновлено 23 жовтня 2020, 14:46
4711
15
Віктор СКРИПНИК: «Прикро програвати, але можна почерпнути багато хорошого»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував поразку від англійського «Лестера» (0:3) в першому турі групового раунду Ліги Європи.

– Я, крім як подяки моїй команді, в принципі, інших слів не можу знайти. Ми грали сміливо. Клас є клас, від цього нікуди не втечеш. Ми награли на свій гол, можна так сказати. Так що не кажу, що ми раді такому результату. Звичайно, прикро програвати, не хочеться, але з таких ігор можна почерпнути дуже багато хорошого. Будемо старатися. Далі у нас дві домашні гри: португальці та греки. Будемо не тільки реабілітовуватися, а й намагатися набирати пункти, щоб відповідати ситуації в таблиці.

– Ви виставили сьогодні досить сміливий атакуючий склад. Чи не пошкодували про це під час гри?
– Анітрохи. Ми завжди так граємо, ми хочемо так грати. Хлопці хочуть так грати. Я до гри говорив, що хотів виставити швидких хлопців, які попереду створюють тиск, що ми, в принципі, і робили. Ми добре зіграли ті ж півгодини. Нічого такого не було з позиції суперника. Так, контроль м'яча, якісні і добротні гравці, але моя команда гідно виглядала.

– Ви зробили подвійну заміну в атаку, це Гладкий і Перович. Чи можна сказати, що ви тоді вже йшли ва-банк?
– Ну, звичайно, яка різниця, 0:3 програєш чи більше? Хотілося позитиву зібрати, гол забити. І той же досвід для хлопців молодих. Не хотілося, щоб просто проїздили: шість годин літати і не зіграти з «Лестером». Хлопці заслужили, це теж важливу роль грає. Ще раз кажу: хто виходив на поле і був на полі, вони гідно виглядали. Ми задоволені ними.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Артур Смайл
Обидно, когда ты сделал всё от себя возможное для положительного результата. А когда ты не можешь точной передачи дать игроку своей команды, который находится в 5 метрах от тебя и так весь матч, это уже стыдно.
BekXan
Каждый раз все наши тренера из года в год повторяют одно и тоже .Они сильнее у них уровень обидно проигровать но за то набираемся опыта.
Может пора этот опыт показывать?Или выходить на поле заранее не с мыслями жертвы и что они сильнее и типа главное достойно показать игру а выходить с мыслями что нада рвать и побеждать?От реально все наши клубы участвуют в одном порыве показать достойную игру с пониманием что всё равно они сильнее.Кто эту дичь заложил в наши команды?
Vadim-77
Обидно, что все голы, привезли сами себе, в результате детских ошибок. И эти голы сломали игру...
https://t.me /fczarya Телеграм канал о Заре, чтобы быть в курсе всех новостей о команде.
kot_sumy
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Denmark1107
Вікторе, черпати багато хорошого потрібно на зборах з топ-клубами, а в ЛЄ -припускаємо, що Лестер крутий- Брагі, АЕКи, і решту щось з такого потрібно вигравати чи мінімум брати нічию.
Бондаренко Александр
Как не странно,а мне Зоря понравилась.Это тот случай,когда счет не по игре.
rosti79
Что это вообще за команда заря? Кого она представляет не признаные республики? И вообще у них свои болельщики есть в украинской Украине там где они приютились. Тоже самое касается Шахтера и Олимпика.