Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 жовтня 2020, 00:11
39619
69

Динамо – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Учитель проти учня

| Оновлено 21 жовтня 2020, 00:11
39619
69
Динамо – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Динамо

Вперше за останні чотири сезони на НСК «Олімпійський» гімн Ліги чемпіонів звучатиме саме для «Динамо». Віце-чемпіон України з четвертої спроби пробився в груповий етап найпрестижнішого клубного змагання. І першою перешкодою на їхньому шляху стане найтитулованіший клуб Італії - «Ювентус».

Одна з головних родзинок матчу - тренерське протистояння. Свого часу, коли Луческу працював в Італії, під його керівництвом виступав нинішній наставник «Ювентуса» Пірло. Ось як згадує нинішній динамівський наставник ті часи: «Яким він був в юні роки, коли грав за «Брешію»? Неймовірний, зрілий. Зрілий, як зараз. Крім творчого гравця, він був тим, хто все організував, що є ще однією ключовою рисою. Це дуже допомогло йому стати тим, ким він є сьогодні, тренером чудової команди, такої, як «Ювентус». Сподіваюся, у нього складеться чудова кар'єра тренера».

Але на даний момент дон Андреа в якості наставника чемпіона Італії відчуває певні труднощі. Молодий наставник, який не має навіть найменшого тренерського досвіду, відразу ж отримав в своє розпорядження найтитулованіший клуб Італії. Він почав перебудовувати гру команди на новий лад, відмовився від тактичної «спадщини» Саррі. Пірло хоче зробити гру «Юве» більш видовищною і результативною. Але поки що виходить не дуже. «Біло-чорні» натужно стартували в серії А: в стартових чотирьох турах - дві перемоги (одна з яких технічна) і дві нічиї, що дозволяє розраховувати тільки на п'яте місце в таблиці.

У нового тренера «Юве» знайшлися не лише доброзичливці, а й багато критиків. За словами президента клубу Аньєллі, «всі навколо тільки і чекають, поки Пірло програє кілька матчів, щоб почати його огульно критикувати». В принципі, критикувати поки правда є за що. Ну, хоча б за невиразну нічию з «Кротоне» (1:1) напередодні візиту до Києва. Хоча не виключено, що в тому поєдинку Пірло експериментував зі складом напередодні старту в Лізі чемпіонів.

Проти «Динамо» не зіграє головна зірка туринців - португалець Роналду. У Кріштіану - коронавірус, він зараз проходить інтенсивний курс терапії. Крім КріРо, позитивний тест на COVID-19 у ще одного легіонера «Юве» - американця Маккені.

Цікаво, що «Ювентус», на відміну від свого опонента, не збирається проводити передматчеве тренування на «Олімпійському». Команда прилетить за день до матчу, розквартирується в готелі, звідки відразу поїде на гру. Після завершення зустрічі «Юве» планує оперативно вилетіти в Турин.

Кадрова ситуація в «Динамо» потихеньку поліпшується. У матчі проти «Руху» - останньої «генеральної репетиції» перед «Ювентусом», Луческу використав на місці центрбеків Попова і Забарного, що дозволило Миколенку нарешті зіграти на «рідній» позиції. Додає оптимізму шанувальникам «біло-синіх» і той факт, що на позиції вінгерів у динамівського тренера є відразу по два рівноцінних кандидати - Циганков/Родрігеш і Де Пена/Вербич. Цей факт напевно додасть варіативності динамівській атаці.

А зайвої впевненості господарям повинен надати їхній нинішній статус - лідера УПЛ. Здається, київська команда залишила в минулому всі свої проблеми, особливо з мікрокліматом, і до матчу проти чемпіонf Італії підходить у всеозброєнні. Власне, це як раз той випадок, коли кияни в майбутньому поєдинку можуть тільки знайти, а не втратити. У разі, якщо «Динамо» буде робити все від нього залежне, а то і більше, публіка йому пробачить навіть негативний результат. Хоча ось чомусь здається, що в цьому поєдинку кияни не програють. І не тільки тому, що динамівці не програють вже сім домашніх матчів в рамках ЛЧ, тоді як їхній суперник в цьому ж проміжку майже незмінно пропускає на виїзді. Припущення базується на інтуїції, якщо хочете.

Матч пройде з глядачами, і це додатковий плюс для нашого віце-чемпіона. За вимогами медпротоколу УЄФА, стадіон може бути заповнений на тридцять відсотків від загальної кількості посадочних місць. Так, аншлагу на «Олімпійському» бути апріорі не може, хоча в нормальних, «докоронавірусних» умовах він обов'язково б був, але і понад двадцять тисяч глядачів на трибунах - це дуже гарна підмога для нашої команди. Доведено двома останніми поєдинками збірної України в Києві. Найдешевший квиток на матч - 150 гривень, найдорожчий пропуск - сім тисяч грн.

Досі суперники зустрічалися між собою чотири рази, і всі матчі - в рамках Ліги чемпіонів. Комфортна перевага в цих зустрічах у «Юве»: три перемоги при одній нічиїй. Різниця м'ячів - 12-3 на користь «Старої синьйори».

Мірча ЛУЧЕСКУ, головний тренер «Динамо»:

- Ліга чемпіонів - це турнір, до якого я звик. Я брав участь в більш ніж 130 матчах. Я говорю не тільки про груповий етап, оскільки команди повинні грати і на відбіркових стадіях: один раунд, два раунди, три раунди. Гімн Ліги чемпіонів схожий на гімн твоєї країни. Ти слухаєш його з тією ж емоцією і дуже поважаєш. Що стосується гри проти «Ювентуса», то після матчу з «Рухом» у нас було лише два дні на підготовку, потрібно відновити гравців, так як є втома після збірних.

Андреа ПІРЛО, головний тренер «Ювентуса»:

- Ми потрапили в дуже хорошу групу. Попереду багато ігор, але є одна хороша новина - думаю, це непогано, що ми проведемо перший матч в Києві. У жовтні там не так холодно, як у грудні. Що стосується наставника «Динамо» Луческу, то він був одним з перших моїх тренерів в «Брешії». Він - маестро.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Забарний, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Циганков, Вербич, Буяльський, Супряга

«Ювентус»: Щенсни, Данило, К'єлліні, Бонуччі, Демірал, Артур, Кулусевські, Бентанкур, Дібала, К'єза, Мората.

 

                                           

20 жовтня, вівторок

«Динамо» – «Ювентус»
Київ. НСК «Олімпійський». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1» і MEGOGO
ДИНАМО - ЮВЕНТУС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 4.64
  • 3.5
  • 1.94
Сделать ставку
 
  • 4.55
  • 3.45
  • 1.91
Сделать ставку
 
  • 4.70
  • 3.40
  • 1.89
Сделать ставку

Опитування

Голосів 232
Спрогнозуйте результат матчу Ліги чемпіонів між командами Динамо та Ювентус, який пройде 20 жовтня у Києві.

Велика перемога Динамо

10 голосів 4.31 %

Мінімальна перемога Динамо

56 голосів 24.14 %

Нічия

70 голосів 30.17 %

Мінімальна перемога Ювентуса

56 голосів 24.14 %

Велика перемога Ювентуса

40 голосів 17.24 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 69
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сан Саныч
Чё то мне кажется что дед завтра подложет свинью Ювентусу ничейка как минимум или победа минимальная Динамиков
Kevko
У Динамо есть шансы. Уровень Луческу, его тактические решения + Самоотдача игроков
Ivan Vodkin
Удачи нашим командам в еврокубках!!!
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Николай Власов
УДАЧИ ВАМ РЕБЯТА В ИГРЕ С ЮВЕНТУСОМ РЕБЯТА НУЖНА ПОБЕДА
Trasher311987
А я верю в победу.
Надо быть полными идиотами отдать обратно в Баварию Дугласа Косту.
Пенсионеров в защите поганяем.
Нечего терять. Вперёд мужики.
Barsa_che
Вперед Динамо к победе! Верим в Луческу! Роналду не будет, шанс хоть и не большой, но есть.
Denmark1107
Будемо сподіватись, що обидва НАШІ клуби в ЛЧ наберуть очки у першому турі. В реалі якщо, і не тішити себе сміхотворними байками, то потрібно *просто* посісти впевнено місця не нижче 3-го.
Vbolivalnyk-Peter
Кротів "тролі" (нормальних вболівальників це не стосується) ану сєбн.ли швидко на новину про заявку Шахтаря на гру з Реалом - там і тіштеся, обговорюючи ваші перспективи....
Trasher311987
Только Киев, Только Динамо .
Mr.Budd
Какая ровная группа подобралась, если судить по прогнозам спорт.юа на 2 матча. Прямо группа смерти.
Vbolivalnyk-Peter
Бущан - Караваєв, Попов, Забарний, Миколенко (циган може нічого не змінювати на фарт, тим більше в останньому інтерв'ю говорив про те, що Попов багато пропустив в т.ч. теоретичних занять тому є висока ймовірність, що буде Кендзьора-Забарний-Миколенко-Караваєв). - Родрігеш (не грав практично в останньому турі - явно притримував для ЛЧ), Сидорчук, Буяльський, Шапаренко, Де Пена - Супряга!. Заміни - Де Пена-Вербіч, Родрігеш-Циганков.
JV
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sauron
----------------- Супряга -----------------
---- Де Пена - Буяльский - Циганков ----
---------- Шапаренко - Сидорчук ----------
Миколенко - Попов - Забарний - Кенджора
------------------ Бущан ------------------
fifadinamo
Посмотрел таблицу в групах и Динамо и Шахтер на первых местах
ingvar8888
Динамо Київ: має показати характер і наполегливість у цьому матчі!
Юве не такий сильний,з ним можна і треба грати на перемогу!
Вдома потрібно перемагати, або мінімум нічія!
Успіхів їм проти Ювентуса!
AleksDnipro87
Думаю будет сенсация. 1:0 или 1:1 в пользу киевлян
андрей ильяшенко
Мой прогноз 0-2 и это из уважения к болелам Динамо.
Oleg Savchuk
Фекаліюк шизяра нашо ти заходиш з 20 ніків, іди галаперідолу випий, нашо тебе з дурки випустили?