Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 жовтня 2020, 16:56
14310
195

Динамо – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Непереможне «Динамо» Луческу проти оновленої «Зорі»

| Оновлено 04 жовтня 2020, 16:56
14310
195
Динамо – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
dynamo.kiev.ua

«Динамо» Мірчі Луческу, як і раніше, не знає поразок. Під керівництвом румунського фахівця «біло-сині» провели вже вісім зустрічей і тільки в одній з них не зуміли домогтися переможного результату. На цьому тижні кияни розібралися з бельгійським «Гентом», завоювавши довгоочікувану путівку в груповий етап Ліги чемпіонів. Після протистояння з «буйволами» Луческу підвів невеликий підсумок пройденого відрізка. «Перемоги дають ентузіазм, хочеться жити, тренуватися. Я задоволений, як пройшов цей період. Якщо дивитися, скільки м'ячів ми забили, то виконали свою роботу. На поточний момент я задоволений. Я для цього тут - щоб перемагати. Створити боєздатну команду, яка буде перемагати. Це нелегко, тому що в команді було багато травмованих. Багато проблем було. Але в цих умовах ми домоглися хороших результатів», - зазначив наставник.

Але незважаючи на перемогу з великим рахунком, гра «Динамо» викликала чимало запитань. Особливо багато їх накопичилося до захисної лінії київського клубу. Про необхідність посилення говорить Луческу, який стане найстаршим тренером в історії групового раунду ЛЧ, і президент «Динамо» Ігор Суркіс. Адже далі «біло-сині» зійдуться з суперниками зовсім іншого рівня (мова тут, звичайно, про «Ювентус» і «Барселону»). І слова не розійшлися з ділом: до переходу в «Динамо» близький румунський півзахисник Тудор Белуце, права на якого належать англійському «Брайтону».

Поки ж керівництво київського клубу підписує нові угоди з виконавцями, які уже зарекомендували себе. Так, контракт з «Динамо» пролонгували Сирота, Тимчик, Попов, Шапаренко та Миколенко, про можливий відхід якого ходили наполегливі чутки. До речі, саме номінально лівий захисник у відповідальних поєдинках «закриває» проблемну позицію центрбека, і робить це досить непогано. Втім, близький до повернення на поле Денис Попов, що є безсумнівним плюсом для надійності оборони «біло-синіх». Але захиснику ще потрібно буде набрати необхідні кондиції. А це з ходу зробити непросто, як показує наочний приклад того ж Циганкова, котрий побував у лазареті і поки не демонструє свої можливості. У той же час відправився в «Тенеріфе» з іспанської Сегунди Фран Соль, який так і не зумів проявити себе в Києві.

«Зоря» перед новим чемпіонатом втратила ключових виконавців, тому футболісти луганського клубу не відразу розібралися, як діяти в умовах, що склалися. Стартували в новій першості «чорно-білі» невдало, але потім зуміли «спіймати потрібну хвилю». Луганчанами була здобута нічия в матчі з «Шахтарем» і битий ПФК «Львів», якому підопічні Віктора Скрипника забили п'ять голів уже в першому таймі. Кращим гравцем попереднього туру української першості був визнаний форвард луганчан Олександр Гладкий, котрий оформив дубль у ворота «містян». При цьому 33-річний футболіст увійшов до десятки кращих бомбардирів чемпіонатів України.

У той же час луганський клуб продовжує шукати посилення. Останнім новачком команди став македонський центрбек Агрон Руфаті, який весь матч зі «Львовом» просидів на лавці запасних. Навряд чи захисник дебютує в новій команді і в поєдинку проти «Динамо». Адже в протистоянні з таким суперником тренерський штаб Скрипника напевно довіриться перевіреним бійцям, а пара центрбеків Вернидуб - Абу Ханна є на даний момент оптимальною.

У минулому чемпіонаті луганчани двічі відбирали очки у «Динамо» і, без сумніву, спробують стати першими, хто зуміє здолати київський клуб на чолі з Луческу. Але у «біло-синіх», безперечно, є свої козирі. Зрештою, обидві команди намагатимуться піти на перерву в чемпіонаті в гарному настрої. Тому, будемо чекати на полі київського НСК «Олімпійський» видовищний і безкомпромісний футбол.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Забарний, Сирота, Кендзьора, Буяльський, Сидорчук, Шапаренко, Вербич, Супряга, Родрігес.

«Зоря»: Шевченко, Циганікс, Абу Ханна, Вернидуб, Фаворов, Іванісеня, Кочергін, Кабаєв, Юрченко, Гладкий, Громов.

 
  • 1.5
  • 4.1
  • 7.1
Зробити ставку
 
  • 1.45
  • 4.65
  • 6.80
Зробити ставку
 
  • 1.49
  • 4.10
  • 7.20
Зробити ставку

4 жовтня, неділя

«Динамо» — «Зоря»
Київ. НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО – ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 3:2
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 195
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JV
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Barsa_che
У Динамо есть шанс выйти в лидеры. Воспользуется ли Динамо этим? Верю в Луческу! Динамо вперед к победе!
serpalx
какие там коэффициенты на пенальти и удаление?
erty
Добротный должен быть матч,играют наши две надежды из трех в Европе!
Pavel Gabor
Удачи Динамо!
Сделайте ботоферме Шахтера праздник!
Andre066
Вот только не надо строить обиженого. Учитывая ваши пррогнозы фанов кротов и клики о колосе в течение 8 игр за 1,5 месяца комментарий был аргументирован вашим поведением! Господи какое лицемерие,строить из себя после всей грязи святость, обиженого. Идите на свою ветку и обсуждайте все что хотите! А тут хватит провацировать грязь!!! Ваш прогноз 0-2 я учел,и ваше мнение. Завтра все увидим,но...черт матчи в одно время,а может и хорошо,каждый свое глянет
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mist76
Скрипника, этим летом сватали в Динамо. Будет интересно посмотреть на дуэль тренеров. Хотя понятно что у Динамо игроки посильнее будут. Вообще сегодня все четыре матча, очень интересные.
ingvar8888
А давайте 5-4 чом би ні....
vados1991
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trasher311987
Два родных для меня клуба, один представляет город в котором родился и жил.
Другой клуб за который болею из игрока с Луганска Саши Заварова.
Вот такие моменты не люблю))))
Но отдам предпочтение Динамо.))
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
fedd1979
Програючи випускати Попова. Це я про те, що атакуючий потенціал мізерний... Нема ким посилювати атаку. Негайно брати парочку форвардів. Ну й не знаю, як нарешті повернути форму Циганкову і Вербічу
olexyn
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
janu0320
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Barsa_che
Вперед Луческу!!! Вперед Динамо!!! Пришел час возглавить турнирную таблицу!
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
janu0320
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил