Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 жовтня 2020, 02:32
25735
12

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Ми втратили двох гравців – Супрягу та Буяльського»

Головний тренер «Динамо» незадоволений нічиєю в матчі проти «Зорі»

| Оновлено 05 жовтня 2020, 02:32
25735
12
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Ми втратили двох гравців – Супрягу та Буяльського»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу після матчу з «Зорею» (1:1) на «Олімпійському» дав прес-конференцію:

– Що вдалося сьогодні вашій команді, а що ні?

– Результат був хороший. Ми грали проти дуже хорошої, організованої команди. Я вітаю свого колегу Віктора Скрипника з тим, що він побудував таку команду. Бажаю «Зорі» всього найкращого в Лізі Європи, команда може там добре себе проявити.

Грати проти «Зорі» дуже важко, тому що у них дуже організована гра. На своїй половині поля вони роблять хороші передачі, гравці добре відкриваються, а на чужій половині дуже швидко знаходять вільні зони та намагаються закидати м'ячі за спини захисникам.

Ми добре зіграли, перекрили всі ті моменти, про які я казав хлопцям перед матчем. Ми створили хороші моменти. У першому таймі Карлос повинен був пройти трохи далі, а потім нанести удар. Це був дуже важливий момент. У другому таймі у нас був вихід три в два, але Шапаренко, замість того щоб віддати м'яч Караваєву, який перебував у більш вигідній позиції і тим самим загострити момент, пробив сам, і його удар заблокували.

У суперника був всього один більш-менш небезпечний удар по воротах, і мені здалося, що Жора повинен був постаратися цей м'яч відбити, а не ловити.

Після цього суперники практично не грали нормально, були постійні паузи. «Зоря» переривала гру за рахунок цих пауз. Не було ритму гри. І фізично гравці вже не встигали. Вони професійно переривали гру, аби збити ритм. На мою думку, арбітр мала більше давати грати, тому що ці паузи тільки грали на руку суперникам, а нас збивали з ритму.

На жаль, після гри з «Гентом» ми втратили двох гравців – Супрягу та Буяльського. Я не кажу, що не задоволений тими гравцями, які їх замінили, але вони б дуже нам допомогли в плані завершення атак. Я сподіваюся, що вони відновляться до найближчих ігор – з «Рухом» у чемпіонаті та «Ювентусом» у Лізі чемпіонів.

– Чи поїдуть Буяльський і Супряга до збірної? Як скоро відновиться Тимчик?

– Наскільки мені відомо, вони не повинні їхати, головний тренер збірної вже сказав, що вони залишаться у розташуванні клубу. Дуже важливо, щоб вони повністю відновилися та не було рецидивів. За кілька днів у динаміці побачимо, якими темпами йде їх відновлення. Попов вже відновився й отримав виклик. Він тільки нещодавно почав тренуватися, і нам важливо, аби він набирав ігрову форму. Важливо, щоб наші футболісти грали, а не сиділи на лавці запасних. Принаймні одну гру. Я поважаю думки всіх тренерів, просто кажу про те, що їм потрібна ігрова практика в цих матчах.

– Які плани у команди на паузу на матчі збірних?

– Дуже багато гравців зараз роз'їдуться по збірних. Ми даємо команді три вихідних, після чого починаємо тренуватися з тими, хто залишиться. Але гравців у розташуванні клубу залишається дуже мало.

– Ваш коментар із приводу результатів жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів?

– «Барселону» і «Ювентус» усі прекрасно знають, тут коментувати нічого. «Ференцварош» також продемонстрував хороший прогрес останнім часом, пройшов хороший шлях у єврокубках. Ми всі розуміємо, що це зовсім інший рівень суперників у порівнянні з тими, з ким ми грали до цього. Дуже важливо, в якому стані, як фізичному, так і психологічному, повернуться гравці зі своїх збірних. Два тижні – це багато. Це стосується не тільки нашої команди, але і всіх клубів. Після збірних завжди треба кілька днів для того, аби гравці відновилися. Дуже хочу, щоб результати у збірників були хороші, щоб гравці поверталися до клубу на емоційному підйомі, з позитивними емоціями. Тоді вони швидше відновлюються.

Оцініть матеріал
(148)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
spqr-te
Викликає повагу коментар щодо Зорі. Не очікував ...
umnuy2
Зинченко,буяльский и набравший зод супряга вне сборной(((
Дмитрий Украинский
Без Супряги впереди - голы не идут. Супряга и забивает и голевые и пенали зарабатывает. Нет Супряги, нет побед! Нужно признать, что он для Динамо ключевой игрок на острие! Потеря Супряги усложняет задачу впереди до максимума!
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bolelschik
Хвалил Зарю, чтоб оправдаться за потерю очков. Если желает выиграть чеипионат, должен обыгрывать
roman75zpr
Потерял двух игроков... Представь, что их продали)))
serge_kr
Нету там никаких травм, просто косят от сборной