Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 вересня 2020, 18:26
18089
0

Динамо обіграло Гент, Рух відібрав очки у Шахтаря, бій Усика підтверджений

Головні новини за 23-е вересня на Sport.ua

| Оновлено 30 вересня 2020, 18:26
18089
0
Динамо обіграло Гент, Рух відібрав очки у Шахтаря, бій Усика підтверджений
Nieuwsblad.be

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 23-е вересня.

1. Група стала ближче. «Динамо» у більшості вирвало гостьову перемогу у «Гента». Кияни здобули перемогу в Генті, двоє українців бельгійського клубу не змогли дограти матч.

2. Відкладена сенсація. «Рух» відібрав очки у «Шахтаря» в перенесеному матчі. Тарас Степаненко невдалим виходом на заміну забезпечив команді другу втрату очок поспіль.

3. Колишня дружина Кравця розповіла, чому Артем пішов з «Динамо». Версія Анни не надто відрізняється від того, що говорив сам футболіст, але містить більше деталей.

4. Питання трансферу Жерсона Родрігеша в «Ґьозтепе» буде вирішувати Луческу. Від думки наставника «біло-синіх» залежить те, чи продовжить люксембуржець кар'єру в Києві.

5. Луческу побив рекорд Лобановського 19-річної давнини. 75-річний румунський тренер провів 136-й матч в єврокубках з українськими клубами.

6. Стало відомо, скільки Кравець буде заробляти в «Коньяспорі». Український форвард вибрав найбільш привабливий варіант з фінансової точки зору.

7. Фетиші Луческу. Ілсіньо розповів кумедні історії про роботу з Містером. Бразилець розповів про все: стару газету, бавовняні футболки та навіть про розмір шипів на бутсах.

8. «Вест Хем» — «Халл Сіті» — 5:1. Вистава від Ярмоленка. Відео голів та огляд матчу. Український вінгер забив два голи і віддав дві гольові передачі на партнерів.

9. Перевалили за €10 мільйонів. «Болонья» поліпшила пропозицію по Супрязі. Однак керівництво «Динамо» все одно не поспішає давати згоду на трансфер.

10. ОФІЦІЙНО. Бій Усик — Чісора підтверджений. Українець проведе свій другий бій у суперважкій вазі.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.