Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 вересня 2020, 19:11
13723
13

Фетиші Луческу. Ілсіньо розповів кумедні історії про роботу з Містером

Бразилець розповів про все: стару газету, бавовняні футболки та навіть про розмір шипів на бутсах

| Оновлено 23 вересня 2020, 19:11
13723
13
Фетиші Луческу. Ілсіньо розповів кумедні історії про роботу з Містером
ФК Шахтар. Мірча Луческу та Ілсіньо

Колишній півзахисник «Шахтаря» Ілсіньо, який нині виступає в заокеанській МЛС за «Філадельфію Юніон» поділився кількома цікавими історіями про спільну роботу з Мірчею Луческу в стані «гірників».

Відповідальність бразильців

«У мої дні в «Шахтарі» Луческу викликав в свою кімнату всіх шістьох бразильців команди перед іграми і казав: «Якщо щось і станеться в цьому матчі, то це зможете зробити тільки ви!» В кожному поєдинку бразильці отримували величезну частку відповідальності за результат, і Мірча дуже ясно давав це нам зрозуміти».

Пеле з Румунії

«На кожну передсезонну підготовку він брав з собою стару газету, приносив її нам, щоб ми могли побачити. Луческу відкривав її і говорив: «Послухайте, ви повинні відповідати мені за рівнем! Я був генієм з лівою ногою» У той час румунська збірна об'їхала ледве не весь світ і провела кілька матчів у Бразилії. Більше місяця вони грали проти клубів і збірних, а Луческу забивав багато голів, як Пеле. Розумієте, чому він так хотів показати цю газету нам? Він любить футбол і дуже добре розповідає свої історії».

Футболки з бавовни

«Луческу - людина «старої школи», і він до цих пір зберіг чимало особливостей. Одна з них полягає в тому, що він віддає перевагу бавовняним футболкам. Він був проти будь-якої нової і найбільш технологічної футболки. Коли до нас надходила оновлена ​​спортивна екіпіровка, то він завжди говорив: «Ні, це не підходить, мені таке не подобається. Я замовлю собі з бавовни».

Шипи на бутсах

«Пам'ятаю, як колись він подивився на наші шипи і сказав, що вони нікуди не годяться. Луческу подобалося навіть вибирати розмір шипів на бутсах гравців. Він любив високі шипи, просто гігантські. І коли ви тільки думали, що вони великі, він завжди дивився, і говорив, що шипи повинні бути ще більше. Кожен раз, коли йшов сніг, Мірча говорив нам: «У вас дуже низькі шипи». І це було кумедно, тому що коли він вказував на когось на полі, щоб поскаржитися, хлопець через якийсь час падав. Це було схоже на магію! »

Поганий водій

«Я також пам'ятаю, що у Луческу була репутація не дуже гарного водія, так би мовити. Був час, коли він навіть врізався в трамвай, коли повертав через трамвайні колії в Румунії».

Нагадаємо, Ілсіньо виступав за «Шахтар» c 2007 по 2015 роки з перервою.

Оцініть матеріал
(101)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 04:32 0
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Женя Чайка
Интересные моменты.Футболёром был неплохим и тренером отличным.Незря же памятник нерукотворный поставили.
turist86
Бавовна чи поліестер? Ну звісно що для тренувань футболіста (висока активність) краще поліестер, який виводить піт / вологу. А для повсякденного носіння (низька активність) краще бавовна (хлопок). Вона приємна на дотик, у ній не дуже жарко у спеку і не надто холодно у прохолодну погоду.
ivtbox
Чого румуна називають Містер? Дикі люди.
0933333333
Фу как гадко....что-бы ты шалава кончаная проиграла сегодня руху!
Vbolivalnyk-Peter
Цікаво, а чому поки Луческу не став тренером Динамо цього ніхто не оприлюдював? Скільки вже часу пройшло як Ілсіньйо вже немає ні в Шахтарі ні в Україні.?... Авторитет ФК Шахтар починає все глибше і глибше дно пробивати - те за спортивними принципами, а за життєвими... Це ж як "низько" потрібно впасти, щоб який тільки можна бруд зі застарілих тріщин витягати та виливати його на людину, якій фактично кроти мають завдячувати усім, що зараз вміють і мають (навіть пам'ятника виготовили йому... Вже напевно переплавили...).
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил