Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 17 серпня 2020, 08:11
7705
0

Севілья вийшла в фінал Ліги Європи, Михайличенко класно дебютував у Бельгії

Головні новини за 16 серпня на Sport.ua

| Оновлено 17 серпня 2020, 08:11
7705
0
Севілья вийшла в фінал Ліги Європи, Михайличенко класно дебютував у Бельгії
ФК Севілья

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за неділю, 16-е серпня.

1. Перший пішов! Севілья обіграла Ман Юнайтед і вийшла у фінал Ліги Європи. Суперника команди Хулена Лопетегі дозволить визначити битва «Інтера» і «Шахтаря».

2. Каштру: «Шахтар створить Інтеру складності і покаже свою ДНК на полі». Головний тренер «Шахтаря» розповів про майбутній півфінал Ліги Європи.

3. Фінал близький. Чому в Італії вірять в Інтер, і чи здатний Шахтар здивувати. У команди Луїша Каштру є відмінний шанс осоромити багатьох італійських експертів і знавців футболу.

4. ВІДЕО. Обіграв всю команду! Михайличенко забив у дебютній грі за Андерлехт. Українець відзначився в матчі 2-го туру чемпіонату Бельгії зі «Сент-Трюйденом».

5. Луческу потрібен грек. Динамо може купити капітана Панатінаїкоса за €3 млн. Дімітріс Курбеліс - альтернатива, якщо відпаде варіант з трансфером Камара.

6. Перші матчі плей-оф: Верес переміг Черкащину, Металург поступився Альянсу. Другі зустрічі протистоянь за дві путівки до Першої ліги пройдуть 20 серпня.

7. Ювентус визначив суму, за яку готовий розлучитися з Роналду. «Парі Сен-Жермен» називають одним з претендентом на трансфер за 60 млн євро.

8. Який Шахтар сильніший: 2009-го, 2016-го чи 2020-го? Порівнюємо три склади «гірників», що виходили в півфінали єврокубків.

9. Українська тенісистка Шошина змінила громадянство. Спортсменка отримала польський паспорт.

10. Повний розгром. Ронні О'Салліван став чемпіоном світу зі снукеру в 6-й раз. У фіналі Кайрен Вілсон не зміг чинити опір знаменитому гравцеві.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.