Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2020, 12:31
1990
4

Карпати - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Третя спроба команди Романа Санжара вийти з карантину

| Оновлено 27 червня 2020, 12:31
1990
4
Карпати - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпати Львів

Тиждень тому вболівальники львівських «Карпат» повним ходом готувалися до відновлення Української Прем'єр-ліги для їхньої команди. До Луцька, де і повинна була відбутися ця урочиста подія, уже виїхав донецький «Олімпік», однак після приїзду колективу Ігоря Климовського виявилося, що у деяких гравців донеччан виявлений коронавірус. Гру в терміновому порядку довелося скасовувати і переносити на більш пізній термін. Друга спроба повернутися в сезон для «Карпат» виявилася безуспішною.

Що ж, за доброю традицією, з третього разу повинно все піти, як по маслу. Та ще й на двадцять восьмий тур національної першості випав черговий епізод принципового львівського дербі, так що «зелено-білим» доведеться зустрітися з одним з головних своїх подразників – ФК «Львів». Гостроти ситуації додає ще й той факт, що «золоті леви» вже на вісім очок встигли віддалитися від сусідів по місту, відправивши їх в одиночне плавання на дні турнірної таблиці.

Так, ФК «Львів», на відміну від тих же «Карпат», повернувся після карантину разом з іншими учасниками змагань. Однак нічого доброго для команди Єгіше Мелікяна з цього не вийшло. Чотири матчі – одне набране очко, яке було здобуто вже в першому турі після відновлення на полі новоспеченого фіналіста Кубка України, полтавської «Ворскли» (1:1).

З таким багажем на тренерській лаві всидіти було досить важко, тому вірменський фахівець був достроково відправлений у відставку, а на його місце клуб взяв грузинського тренера, малознайомого для українського вболівальника, Георгія Цецадзе. І вже на першій прес-конференції новому головному тренеру ФК «Львів» вдалося задерти планку очікувань від своєї роботи однією лише фразою: «Ми всіх поважаємо, але хочемо всіх обіграти». Багатообіцяюче, але так чи легко буде це виконати? Єдиним запитом від глядачів майбутнього протистояння, можливо, стане прохання про якомога більшу кількість голів. Усе-таки, по одному м'ячу в середньому за останні п'ять зустрічей – не той показник, якого можна очікувати від матчу з такою вивіскою.

Дискваліфікації гравців «Карпат» Дмитра Кльоца і Геннадія Пасіча з невдалого поєдинку минулого туру були перенесені на майбутню гру. Роман Санжар на цьому тлі активно залучав до тренувального процесу юних виконавців, так що не виключено, що по ходу поєдинку можлива поява на полі гравців з наступного списку: Горох, Сас, Береза, Бей, Хлань, Слюсар, Раделицький – у рівному з іншими ступені готувалися до відновлення сезону. У ФК «Львів» дисциплінарних санкцій перед цією грою немає.

Львівське дербі було довірено проводити полтавському арбітру Андрію Коваленку, кар'єра якого в Прем'єр-лізі почалася лише в 2019-му році. Однак уже в цьому сезоні йому вдалося відсудити першу для нього, і останню на даний момент, гру «Карпат» в УПЛ, у якій «леви» поступилися донецькому «Олімпіку» (1:2). А ось, за рік до цього, на стадії 1/8 фіналу національного Кубка «зелено-білі», які перебували тоді під керівництвом Жозе Мораїша, мінімально переграли клуб «Черкащина-Академія» (1:0). У спортивному житті ФК «Львів» арбітр Коваленко участі ще не брав. Цей рефері не відрізняється жорсткою манерою суддівства, але командам варто бути обережними всередині своєї штрафної – у двох останніх матчах під своїм керівництвом Коваленко призначав як мінімум один пенальті.

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Кудрик – Дубінчак, Веремієнко, Гіоргадзе, Якимець – Сич, Хахльов – Козак, Притула, Лях – Бойчук.

«Львов»: Сарнавський – Люлька, Братков, Борзенко, Гончар – Бопесу, Джонатан – Богунов, Алваро, Татарков – Яковеллі.

27 червня, субота

«Карпати» — «Львів»
Луцьк. Стадіон «Авангард». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН ТВ»
КАРПАТИ-ЛЬВІВ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

ОФІЦІЙНО. УАФ здійснила ротацію своїх представників у комітетах УЄФА
Футбол | 26 квітня 2024, 21:38 3
ОФІЦІЙНО. УАФ здійснила ротацію своїх представників у комітетах УЄФА

Українська асоціація футболу вирішила звернутися до УЄФА про відкликання Павелка

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Думаю буде в одні ворота. Без шансів для Карпат
Ростик Карпа
1-2 ФК Львів
8number
Львів повинен розривати. Але, здається , таки буде 0:0
ingvar8888
1-1 або 0-0