Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2020, 20:11
2495
7

Львів у більшості не зміг обіграти Карпати

Безвиграшна серія «Карпат» збільшилась до 17-ти матчів

| Оновлено 27 червня 2020, 20:11
2495
7
Львів у більшості не зміг обіграти Карпати
ФК Карпати

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією у Львівській області через пандемію вірусу COVID-19 львівське дербі відбулося у Луцьку на стадіоні «Авангард», що заявлений на сезон як резервна арена для проведення домашніх поєдинків «зелено-білих». «Карпати» востаннє грали в УПЛ ще 14 березня і також зустрічалися зі «Львовом», але в статусі гостей.

Головний тренер «Карпат» Роман Санжар в стартовому складі задіяв дебютанта «зелено-білих» 18-річного захисника Дениса Слюсара, який виступав за юніорський склад «левів». Вперше у цьому році був задіяний і захисник «Карпат» Якімець. Новий, вже четвертий з початку чемпіонату, керманич «Львова» Георгій Цецадзе порівняно з минулим туром зробив декілька ротацій в стартовому складі. Замість Люльки, Жонатана та Нича на поле вийшли Шина, Рафаел Сабіно та Яковеллі.

Номінальні гості зі «Львова» активніше розпочали поєдинок і в дебюті гри Шина, який свого часу виступав і за «Карпати», міг з близької відстані відкрити рахунок, але капітан «Карпат» Кудрик зумів ліквідувати загрозу. Карпатівці намагалися швидко переходити від оборони до атаки, на вістрі якої діяв Бойчук. І після передачі молдавського нападника завершував атаку Козак, який влучив у суперника.

Атаки «Львова» часто завершувалися навісними передачами до штрафного «Карпат», де на виходах впевнено діяв Кудрик. Напруга на полі поступово наростала і «Львову» вдалося таки забити гол. Рафаел Сабіно, скориставшись помилкою Козака, пробивав низом в дальній кут, але влучив у Гіоргадзе і м’яч від грузинського захисника зрикошетив у ворота «Карпат». На цьому неприємності для «зелено-білих» у першому таймі не закінчилися, і Хахльов після другої жовтої картки достроково залишив поле. Для львівського дербі це була вже 5-та червона картка, а для Хахльова перше вилучення в УПЛ (у 3-й грі).

Другий тайм, не зважаючи на чисельну меншість, активніше розпочали вже «Карпати», намагаючись переламати хід поєдинку. Проте пройти масовані редути «містян» було не просто. Роман Санжар, намагаючись підсилити атакуючі дії, робить дві заміни, випустивши на поле Деду та чергового дебютанта «Карпат» 20-річного Василя Руніча. І «зелено-білі» швидко зрівняли рахунок. Деда після передачі Танчика красиво пробив головою повз Сарнавського. Для Деди, до речі, це був перший гол в УПЛ – у 22-й грі. Тут же міг вивести «Карпати» вперед Руніч, але пробив низом впритул з дальньою штангою.

Тим часом в складі «Карпат» нові заміни і нові 17-річні дебютанти УПЛ – Юрій Тлумак (до речі, син відомого воротаря «Карпат» Андрія Тлумака) та Максим Хлань. І молоді «леви» додали гостроти атакувальним діям «зелено-білих». Зокрема, удар Хланя прийшовся у Сарнавського, а Деда після пасу Руніча не зумів приборкати м’яча.

В компенсований час міг вирвати перемогу Приймак, але з близької відстані пробив вище воріт «Карпат». Тож нічийний серіал у львівському дербі триває в УПЛ вже 4 матчі. При цьому з вересня 2018 року обидві команди у своїх зустрічах більше одного голу за матч не забивають – в 6-ти матчах. Продовжилися і безвиграшні серіали суперників. «Карпати» не перемагають в чемпіонаті впродовж рекордних для клубу 17 матчів поспіль, а «Львів» не знає радості перемоги в УПЛ 9 турів поспіль.

Українська Прем'єр-ліга. 28-й тур

«Карпати» - «Львів» - 1:1

 Деда (61) - Сабіно (36)

  Хахльов (16), Гіоргадзе (40), Слюсар (58) - Шина (69), Богунов (77)

   Хахльов (42)

«Карпати»: Кудрик - Хахльов, Козак (Рунич, 58), Бойчук (Деда, 58), Танчик (Хлань, 73), Дубінчак, Гіоргадзе (Тлумак, 73), Якимець, Сич, Притула, Слюсар

«Львів»: Сарнавський, Борзенко, Гончар (Люлька, 70), Братков, Бопесу (Клименчук, 83), Татарков, Сабіно (Приймак, 46), Богунов (Ренан, 81), Альваро, Яковеллі, Шина

Арбітр: Коваленко Андрій

Стадіон «Авангард»

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Фекальё не смогло победить такие Карпаты, при этом играя в большинстве
dudigo78
Здивований з рахунку, особливо після гри в першому таймі і вилучення. Молодь в Карпат в принципі може грати у футбол, але потрібен час і можливо інший тренер. Хоча мало хто вміє працювати з юнаками. Тепер головне отримати атестат на наступний сезон і пробувати ліпити команду зі своїх вже граючи повноцінно у першій лізі. а там за 2-3 сезони пробувати повернутись в упл. Ех, мрії, мрії)))
Shevchenka2019
Шо такі фе@л? Встр0всі?)) Такі погані з масссою молодих своїх пацанів Карпати в більшості не обіграти. П030рище))
Shevchenka2019
З@крий х@вало сонячний хлопчик. фек@ли вчергове вср@лись. Факт)))
Shevchenka2019
Ілі па грузінскі влі па рускі? Фек@л отакий фек@л))) пар@шський) твайо мьєсто окала п@раши)))
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил