Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 травня 2020, 14:36
2246
2

Ворскла - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи буде вдалою довга дорога львів'ян до Полтави?

| Оновлено 31 травня 2020, 14:36
2246
2
Ворскла - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Майже через два місяці великий футбол повертається до Полтави. Поки без глядачів і навіть без журналістів, але на стадіоні імені Олексія Бутовського відбудеться поєдинок 24-го туру української Прем'єр-ліги. «Ворскла» приймає сусіда по турнірній таблиці, «Львів».

Матч обіцяє стати по-справжньому непередбачуваним. Зрозуміло, команди готувалися. Полтавська навіть провела напередодні спаринг з «Олександрією», в якому поступилася - 2:4. При цьому головний тренер «Ворскли», Юрій Максимов, заявив: «Контрольні матчі нових секретів не розкрили. На кого я розраховую, вони є. А на кого ні - так воно і сталося».

У «Львова» інша проблема: потрапити футболістам в Полтаву не так-то просто в умовах карантину всієї країни. Єгіше Мелікян, наставник львівської команди, перед грою озвучив робочий графік: «У Полтаву ми виїдемо за два дні, тому що нам їхати з ранку до ночі. Будемо спати, на наступний день - сніданок, тренування. Потім ще раз будемо спати і продовжимо готуватися до гри».

Додамо до цього, що в першому колі «Ворскла» і «Львів» обмінялися домашніми перемогами: 3:2 в Полтаві і 2:0 у Львові. Причому домашній поєдинок полтавчани виграли на 7-й доданій хвилині завдяки голу з пенальті. А гостьовий матч завершували удев'ятьох через два вилучення! У підсумку до чергової очної зустрічі суперники підходять з однаковим очковим багажем. Обидва після 23-х турів набрали по 21-му балу. І ділять 9-10-е місця, на 7 очок відстаючи від 7-го рядка і на стільки ж відірвавшись від останнього місця.

Загалом, на вболівальників чекає зустріч номінально рівних суперників, яким є до чого прагнути. Нагадаємо, що теоретично навіть 8-а за підсумками сезону команда УПЛ може завоювати путівку в Лігу Європи. Тож боротися є за що. Ну і від вильоту формально ніхто себе не убезпечив. Тому рестарт сезону в Полтаві обіцяє стати дуже цікавим.

Букмекери віддають невелику перевагу господарям. А ми ризикнемо припустити, що «Ворскла» в домашньому поєдинку виявиться сильнішою. При цьому полтавчани зможуть зберегти власні ворота «на замку» - 2:0.

Орієнтовні склади:
«Ворскла»:
Різник - Якубу, Ндіай, Баєнко, Пердута - Пуцлін, Кане, Скляр, Луїзао, Шехіч - Степанюк.
«Львів»: Cарнавський - Гончар, Борзенко, Братков, Бопесу - Татарков, Сабіно, Примак, Альваро - Яковеллі, Ренанн.

31 травня, неділя

«Ворскла» — «Львів»
Полтава. Стадион ім. О. Бутовського. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ВОРСКЛА  ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.