Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2019, 04:25
7209
7

Ворскла з пенальті вирвала перемогу у Львова в компенсований час

Перемогу господарям поля на 90+7 хвилині з 11-метрового приніс Денис Васін

| Оновлено 10 листопада 2019, 04:25
7209
7
Ворскла з пенальті вирвала перемогу у Львова в компенсований час
ФК Ворскла
У суботу, 10 серпня, відбувся матч 3-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Ворскла» переграла «Львів» з рахунком 3:2. Матч проходив в Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. А.Бутовского. Перемогу господарям поля на 90+7 хвилині з 11-метрового приніс Денис Васін.
 
Обидві команди основним завданням на сезон ставлять потрапляння в топ-шістку, яка на другому етапі поведе боротьбу за путівки в єврокубки. А значить, вкрай важливо набирати очки в матчах з прямими конкурентами. І команди порадували глядачів, показавши реально безкомпромісну гру на футбольному полі.
 
Полтавцям вже на 2-й хвилині вдалося забити швидкий гол. У центрі штрафного суперника боснієць Едін Шехіч замкнув відмінний простріл зліва від Артура – 1:0. Львів'яни, у яких зовсім не тримався м'яч у дебюті поєдинку, прийшли в себе приблизно до 20-й хвилині, провели кілька небезпечних атак і зуміли зрівняти рахунок. Бруно забив 10-й м'яч у футболці «Львова». Гол вийшов трохи курйозним. Після подачі штрафного Ткаченко вибив м'яч кулаками, Шина його моментально повернув в штрафну, і Бруно вдало підставив голову – 1:1.
 
Ворскляни особливо не засмутилися, і Шехіч знову вивів господарів вперед в рахунку, оформивши дубль. На 27-й хвилині Артур подав зліва, і боснієць виграв повітря у Квасного – 2:1. Тут же гості мали подвійний момент. Спочатку Бруно під гострим кутом не зумів прокинути м'яч повз голкіпера. А потім Ренан навішував, і від Чеснакова м'яч потрапив в штангу воріт, ледь не трапився автогол. Хоча м'ячем більше володіли полтавчани, в кінцівці першого тайму виник момент саме біля їхніх воріт. Після навісу здалеку Ткаченко випустив м'яч з рук, але Бруно пробачив голкіпера господарів поля.
 
У перерві львів'яни, яким належало відіграватися, провели тактичну заміну: Альваро вийшов замість Ренана та підсилив гру команди. І гостям вдалося зрівняти рахунок на 59-й хвилині. Шина забив красивий гол. Отримавши м'яч на лінії штрафного, хавбек відправив його точно під дальню штангу воріт суперника – 2:2.
 
На табло встановилася рівновага, але рахунок не влаштовував жодну команду. Полтавчани намагалися атакувати першим номером, а львів'яни проводили гострі контратаки. Ні про який спокої на полі не йшлося. Ворскляни мали парочку напівмоментів, але м'яч вперто не йшов у ворота суперника. Суддя компенсував 5 хвилин до часу другого тайму. І, коли вже здавалося, що зустріч так і закінчиться бойовою нічиєю, суддя раптом вгледів порушення правил у штрафному майданчику львів'ян та вказав на 11-метрову точку. Виявилося, що м'яч потрапив в руку Мартану. Денис Васін холоднокровно пробив з 11-метрового в лівий кут – 3:2! Йшла вже 7-ма компенсована хвилина.
 
«Ворскла» набрала перші очки в чемпіонаті, наздогнавши в турнірній таблиці сьогоднішнього суперника. Велика група команд мають по 3 очки. Чемпіонат набирає обертів!
 
Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур
 
«Ворскла» Полтава – «Львів» – 3:2
 
Голи: Шехіч, 2, 27, Васін, 90+7 (пен.) – Бруно, 21, Шина, 59.
 
Попередження: Луїзао, 13, Коломоєць, 28, Пердута, 44, Скляр, 82, Кані, 90, Васін, 90+3 – Квасний, 48, Шина, 60, Борзенко, 78.
 
«Ворскла»: Ткаченко – Пердута, Чеснаков, Мартиненко, Кане – Петрович, Габелок – Шехіч, Луїзао (Скляр, 78), Артур (Ребенок, 86) – Коломоєць (Васін, 74).
 
Запасні: Резник, Очігава, Білий, Саків.
 
Головний тренер: Віталій Косовський.
 
«Львів»: Бандура – Адамюк, Борзенко, Братков, Квасний – Приймак, Мартан – Педро, Бруно, Шина (Богунов, 71) – Ренан (Алваро, 46, Пернамбуко, 87).
 
Запасні: Сарнавський, Вісенте, Зубков, Сабіно.
 
Головний тренер: Богдан Блавацький.
 
Стадіон: «Ворскла» ім. А.Бутовского (Полтава)
 
Головний суддя: Сергій Бойко (Київська область).
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 9
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 29
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shevchenka2019
Фек@л певно головою об стінку б'ється! Молодчинка,нака*и себе сам)
Andy_P
А на фото точно Васин? Вроде Сергийчук
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Shevchenka2019
Мартан і приймак гниди ще ті. Нитіки,плакси!