Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 серпня 2019, 13:05
3431
1

Ворскла – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Можливий дебют Луїзао та львівський «боржок»

| Оновлено 10 серпня 2019, 13:05
3431
1
Ворскла – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Львів

Кожна з позначених команд поки навряд чи може назвати початок сезону успішним. «Львів» стартував з непростої перемоги в Чернігові, де вирвати три очки вдалося лише в самій кінцівці зустрічі, тоді як далі сталася беззаперечна домашня поразка в поєдинку з «Динамо». В принципі, рівень та клас львів'ян і столичної команди поки навряд чи можна порівняти - тому ніяких особливих відкриттів в цьому немає. Так що, потрапляння в «шістку» буде прямо залежати саме від таких ігор, як з «Десною», або найближчої – проти «Ворскли».

Положення команди Віталія Косовського після двох турів і зовсім не надає оптимізму. Нарікати на важкий календар не доводиться: так, суперник по першому туру, «Зоря» апріорі сильніше за підбором футболістів, але гра команди на тлі напруженого графіка позначалася, і дуже помітно. У підсумку, луганчани реалізували один з небагатьох своїх моментів та вивезли з Полтави максимально прагматичну (якщо можна так сказати) перемогу. Проблему реалізації підтвердив і наступний матч – проти «Десни». Тут полтавці були спіймані на двох контратаках, а самі, за відчутної територіальної переваги, записали в свій актив лише лічену кількість гольових моментів та знову залишилися без очок.

Вочевидь, Віталію Косовському знову доведеться поламати голову над розстановкою в атакуючій лінії. Можливо, варто ризикнути, і в домашньому матчі зробити її максимально насиченою: «Львів» – команда, яка вміє оборонятися, проте і «нуль» в графі забитих м'ячів у «Ворскли» теж наштовхує на певні висновки. Ще однією кадровою інтригою у полтавчан може стати поява бразильського новачка команди, центрального півзахисника Луїзао – дебют 21-річного гравця, ймовірно, приверне чимало уваги.

Є що пригадати полтавській команді і самим львів'янам. Майже рік тому тоді ще підопічні бразильця Жилмара вдома поступилися на той момент колективу Василя Сачка – 0:1. До речі, після цієї невдачі львів'яни провели тільки один матч під керівництвом бразильського фахівця - в середині серпня він покинув свій пост. А ось для «Ворскли» та перемога стала дебютною в сезоні 2018/19. Згодом полтавчани ще раз обіграли «золотих левів» (з рахунком 2:0), про що в недавньому інтерв'ю не забув згадати і півзахисник галичан Мартан. «У нас залишився борг перед «Ворсклою» за минулий сезон. Адже «Львів» в двох матчах з полтавчанами не зміг взяти жодного очка. Ми повинні бути зосередженими і віддати всі сили для того, щоб здобути перемогу».

До речі, бразилець – один з семи гравців, кому вдалося двічі потрапити в стартовий склад у дебютних турах. Пошкодження, отримане в поєдинку з «Динамо», не повинно перешкодити йому зіграти і проти «Ворскли». Мабуть, найбільш непередбачуваним буде вибір голкіпера: якщо в першому турі ворота захищав Богдан Сарнавський, то три м'ячі від киян влітали в «рамку» Олександра Бандури. Кому віддасть перевагу Богдан Блавацький – дізнаємося вже в суботу.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Ткаченко, Пердута, Чеснаков, Мартиненко, Кане, Скляр, Ребенок, Габелок, Васін, Петрович, Шехіч.

ФК «Львів»: Бандура, Адамюк, Квасний, Братков, Борзенко, Шина, Богунов, Мартан, Бруно, Пернамбуко, Альваро.

10 серпня, субота

«Ворскла» — «Львів»
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ВОРСКЛА — ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил