Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2019, 09:45
4862
11

Львів без особливих проблем обіграв Ворсклу

Гості догравали матч маючи на два гравця менше

| Оновлено 10 листопада 2019, 09:45
4862
11
Львів без особливих проблем обіграв Ворсклу
ФК Львів
До матчу двох аутсайдерів української Прем'єр-Ліги увага вболівальників була невелика, про що свідчили порожні трибуни львівського стадіону «Україна». І все ж багатьом фахівцям і шанувальникам футболу було цікаво дізнатися - яка з цих двох команд спробує найближчим часом вийти із кризи і поліпшити своє турнірне становище, а хто як і раніше буде плестися останнім в ар'єргарді нашого футбольного елітного дивізіону.
 
Забігаючи вперед, відзначу, що «Львів» під керівництвом Єгіше Мелікяна показав себе в сьогоднішньому матчі явно з позитивного боку. Можливо цьому сприяли відразу два досить швидких фактора, які вплинули на підсумковий результат.
 
Перший з них стався на 12-й хвилині. Воротар гостей Дмитро Резник, вводячи м'яч у гру, вирішив розіграти його з молодим лівим захисником Максимом Мельничуком. Той трохи забарився і втратив м'яч, поступившись ним Ренану. Львівський бразилець таким подарунком скористався сповна. Він вискочив один на один з воротарем гостей і дуже технічно його переграв. Ось так господарі поля легко повели в рахунку.
 
А на 35-й хвилині «Ворскла» залишилася в меншості. Півзахисник полтавчан Луїзао за цей час примудрився заробити відразу дві жовті картки. Обидві вони були показані йому за грубість і, таким чином, підопічним Віталія Косовського завдання вирівняти становище значно ускладнилася.
 
Остаточно ж доля матчу була вирішена на 41-й хвилині, коли Володимир Баєнко в своєму штрафному майданчику рукою зупинив прохід Педро. Сам постраждалий реалізував пенальті, розвівши в різні боки м'яч і воротаря гостей.
 
Другий тайм, образно кажучи, можна було вже не грати. Львівські футболісти більше контролювали м'яч, але особливо вперед не бігли, так як рахунок їх цілком влаштовував. А у «Ворскли» абсолютно нічого не виходило в атаці і, чесно кажучи, навіть з натяжкою складно згадати хоча б один небезпечний момент, який вони створили в цьому матчі біля воріт суперників.
 
«Львів» же міг довести перемогу до великої на 56-й хвилині, коли Ренан з близької відстані головою бив під поперечину і тільки блискуча гра Дмитра Резника не дозволила йому зробити дубль. На 80-й хвилині хороша позиція для удару виявилася у Ярослава Богунова, який вийшов на заміну, проте він не влучив у дальній кут воріт.
 
А ще за хвилину «Ворскла» взагалі опинилась удев'ятьох. Це Євген Мартиненко отримав друге попередження і слідом за Луїзао достроково покинув поле. До речі, з огляду на, що на картках було ще кілька полтавчан, можна було припустити, що вони завершать гру ще в меншому складі. Особливо тривожно було за Володимира Баєнка і Олександра Скляра, які цілком могли отримати і по другій жовтій картці.
 
Ось так вдало склався цей матч для «Львова» і дуже невдало для «Ворскли». І якщо у перших, здається, з'явилося світло в тунелі, то у других криза явно затягнулася. Як з неї виходити, схоже, в клубі поки не знають.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ  
 
 
Українська Премьєр-ліга. 14-й тур
 
Львів - Ворскла - 2:0 (2:0)
 
 Ренан (12), Педро (41, пен.)
 
 Луізао (15, 35), Баєнко (24), Скляр (45), Чеснаков (50), Кравченко (67), Мартиненко (72, 81)
 
 Луізао (35), Мартиненко (81)
 
«Львов»: Богдан Сарнавський, Антон Братков, Мартан, Сергій Борзенко, Сергій Люлька, Владислав Приймак, Сабіно, Микита Татарков, Педро, Ренан (Ярослав Богунов, 66), Пернамбуко (Алваро, 81)
 
«Ворскла»: Дмитро Резник, Максим Мельничук (Павло Ребенок, 66), Володимир Чеснаков, Володимир Баєнко, Євген Мартиненко, ИІор Пердута, Олександр Скляр, Дмитро Кравченко, Луізао, Денис Васін, Юрій Козиренко (Артур, 46)
 
Арбитр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
 
Стадион «Україна»
 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

ФОТО. Приїхали до військових. Мілевський і Селезньов відвідали бригаду ЗСУ
Війна | 28 березня 2024, 23:10 2
ФОТО. Приїхали до військових. Мілевський і Селезньов відвідали бригаду ЗСУ

Екс-гравці збірної України побували у розташуванні 79-ї ДШБ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
UKRAINE FAN
Да все кирдык ворскле. У Жеваго и так проблем выше крыши
Alexey Antonenko
Ворсклу сейчас большая проблема НЕ обыграть
Леонід Вишневський
Ну все, фінал борса - львóв (верес) тепер стає ближче ))
Brian
Львову бы тренера хорошего, что бы всех этих латиносов объеденил и сыгранности добавил. Подбор игроков хватило бы для ТОП6.
vorskla_poltava_111
По игре я смотрел через 1, но скажу от Ворсклы жесть идёт, ждёт 1 лига....капец но если взять всех за Фаберже там и Суркис и Ахметов будет
vorskla_poltava_111
У Ворсклы наверное в 1 лигу или 2
Lion
Уберите это динамовское сердце.
Верните Сачко.
Ростик Карпа
Львів - Ворскла - 2:0 (0:0)

Ренан (12), Педро (41, пен.)