Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 листопада 2019, 23:20
2715
0

Львів - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Принциповий матч двох аутсайдерів української Прем'єр-Ліги пройде у Львові

| Оновлено 08 листопада 2019, 23:20
2715
0
Львів - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла
Цікавий факт: і «Львів», і «Ворскла» востаннє перемагали своїх суперників в чемпіонаті України в 5-му турі нинішнього чемпіонату країни в кінці серпня. Причому зробили це в гостях. Львівський клуб в Дніпрі завдав поразки однойменній команді 3:2, а підопічні Віталія Косовського розгромили у Києві ковалівський «Колос» 3:0. Далі як відрізало - майбутні суперники провели по 8 матчів і жодного разу не змогли порадувати своїх вболівальників виграшем.
 
У «Львова» за минулий період змінилося вже два головних тренера. Спершу Богдана Блавацького після 6 туру замінив Володимир Мазяр, а на початку листопада подібна доля спіткала вже самого Мазяра. Йому на зміну прийшов Єгіше Мелікян. Ось тільки стан справ поки ніяк не покращується. Перемог як не було так і немає. Втім чи можна  вимагати серйозного результату від наставників, які приходять в авральному порядку в середині сезону і мають в своєму розпорядженні тих саме футболістів. Бувають, звичайно, винятки, але, як правило, кардинально виправити ситуацію вдається небагатьом.
 
Схоже, що у львівському клубі нарешті зрозуміли - ставка на середній рівень бразильців не спрацювала. І якщо в минулому сезоні «американський десант» ще хотів себе проявити і, в цілому, виступав стабільно, то тепер ці гравці явно виявилися не готовими до «продовження банкету». Невипадково у грі з «Динамо» тиждень тому новий тренер «Львова» виставив в стартовому складі 7 українців, залишивши більшість бразильських легіонерів на лавці запасних. Чи правильно це рішення, покаже час. У всякому разі Єгіше Мелікян відразу дав зрозуміти, що грати будуть тільки ті, хто краще готові до майбутнього матчу. І колишні заслуги тут вже не враховуються.
 
Що стосується «Ворскли», то у полтавчан тренери в нинішньому сезоні ще не змінювалися. Втім явно проглядається відсутність належного посилення під час літнього міжсезоння. З різних причин Віталій Косовський та його тренерський штаб не зміг зміцнитися сильними гравцями і це відчувається у всіх лініях. Так, на сьогодні оборона полтавської команди пропустила найбільше м'ячів у лізі - 26, а в передній лінії явно відсутні забивні футболісти. Деякі ветерани «Ворскли», на жаль, вже не ведуть за собою молодших партнерів, та й сама молодь прогресує дуже повільно.
 
Ось і виходить, що до очного протистояння «Львів» та «Ворскла» підходять з великим вантажем проблем, причому вирішувати їх треба невідкладно. Тому той, хто виграє в цій битві аутсайдерів, на якийсь період, зможе перевести подих і з оптимізмом подивитися в найближче майбутнє.
 
Нагадаю, шо в першому колі в Полтаві господарі поля досягли перемоги з рахунком 3:2. Голи у переможців забили Шехіч (два) і Васін (з пенальті вже в компенсований час), а у львів'ян Бруно і Шина.
 
І про арбітра. Матч «Львів» - «Ворскла» буде судити Максим Козиряцький із Запоріжжя. В нинішньому сезоні він двічі проводив ігри за участю полтавської команди - в чемпіонаті України (з «Маріуполем» нічия 1:1) і в Кубку країни (перемога над «Колосом» 1:0). Зі «Львовом» його шляху поки не перетиналися.
   
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Львів»: Богдан Сарнавський, Антон Братков, Мартан, Сергій Борзенко, Ігор Гончар, Владислав Приймак, Сабіно, Микита Татарков, Ярослав Богунов, Шина, Пернамбуко
 
«Ворскла»: Дмитро, Резник, Максим Мельничук, Володимир Чеснаков, Євген Мартиненко, Ігор Пердута, Тодор Петрович, Артем Габелок, Луїзао, Якубу, Юрій Козиренко, Юрій Коломоєць
 

9 листопада, субота

«Львів» — «Ворскла»
Львів. Стадіон «Україна». 17:00
ТБ-трансляция на телеканале «Футбол 2»
ЛЬВІВ – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Максим Козыряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 1:2
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.