Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 травня 2020, 15:16
33037
134

ТВЕРДОХЛІБ: «Немає сумнівів, що Усик взяв на себе зобов'язання перед ФСБ»

Колишня чемпіонка світу вважає Усика та Ломаченка медійними агентами Кремля

| Оновлено 24 травня 2020, 15:16
33037
134
ТВЕРДОХЛІБ: «Немає сумнівів, що Усик взяв на себе зобов'язання перед ФСБ»
Instagram. Олександр Усик

Колишня чемпіонка світу з кікбоксингу та претендентка на чемпіонський титул з професійного боксу, 48-річна Олена Твердохліб прокоментувала скандальну ситуацію навколо українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка, які знялися в російському фільмі про православ'я:

«Набагато важливіше, ніж будь-які безперспективні у практичному сенсі словесні дуелі між Грицаєм та Усиком, є те, що нарешті, на сьомому році війни, Усику і Ломаченку виказали своє обурення і неприйняття їхньої колаборантської позиції і поведінки тисячі фанатів. І, що мене навіть дивує, діючих спортсменів. Бо те, що будь-яке патріотичне виховання в українському спорті було втрачене – це, на жаль, факт, наслідки чого ми спостерігаємо не лише в професійному боксі, але і в олімпійських видах спорту. В них тривалий час тренери і спортсмени важко уявляли собі, як це вони будуть жити і тренуватися без любих братів з Росії.

Наших спортивних діячів у братніх відносинах з Росією і росіянами не зупиняв навіть факт військової агресії Росії як держави і росіян як народу проти України і українців, відверта готовність росіян знищити і Україну, і українців, про що вони з люттю заявляли з екранів телебачення. Огидно, але ще восени 2014-го і у 2015-у точилася дискусія, чи можливо збірній України з біатлону, лижних перегонів та інших зимових видів спорту їхати до Росії на збори разом зі збірною Росії – бо вони ж такі друзі. Наших українських спортивних діячів навіть не зупиняло те, що російські спортсмени і тренери у повному складі підтримували окупацію Криму, закликали Путіна захопити Київ і Львів, і покінчити з українським фашизмом, а заблудших хохлів взагалі відправити до Сибіру на перевиховання.

Так от, саме прозріння значної частини українців я вважаю головним досягненням. Хоча значна частина населення України просто тихенько сидить під гаслом: аби не було войни, і їм байдуже, чи буде Незалежна Україна чи ні. Головне, аби не заважали їм зустрічатися з російськими кумами. І це головна проблема України. Поки Україна не подолає цей кумівський зв'язок з ворогом, та зв'язок через діяльність російської церкви в Україні, Україна буде у небезпеці. Як тут не згадати російське: «Не было бы счастья, да несчастье помогло». Насправді Московія і росіяни за ці шість років самі зробили більше, ніж будь-яка бандерівська українська пропаганда – якої, на жаль, майже не було – для руйнування цих небезпечних для України і українців зв'язків.

Безперечно, Усик і Ломаченко заслуговують на своє почесне місце у базі Миротворець, бо свідомо пішли на цю пропагандистьку провокаційну акцію. Враховуючи, що вони є бізнесменами, які заробили мільйони, немає сенсу їх вважати наївними, які б на громадських засадах почали нищити власні відносини з вболівальниками. Але й гроші їм, я впевнена, не платили.

Чому ж тоді вони пішли на такий ризикований репутаційний крок? Та тому, що це була саме та пропозиція, від якої неможливо відмовитись. Не сумніваюся, що представники російських спецслужб, так чи інакше, через служителів так званого Московського патріархату, контактували і з Усиком, і з Ломаченком. Те, що Усик, з початком окупації Криму, офіційно взяв на себе певні зобов'язання перед ФСБ, сумнівів немає ні в кого. Зокрема, я впевнена, [нема сумнівів] і у СБУ. У Усика по-іншому просто не вийде, поки Крим залишається окупованим. В нього і особиста нерухомість в Криму, і родичі в Криму з нерухомістю.

Їх негайно поставлять під прес, якщо Усик не погодиться виконувати певні прохання ФСБ. А Ломаченко, швидше за все у нього під наглядом, як у кума. Це не означає, звичайно, що Усик, прихопивши з собою Василя, завтра натягне маскхалат і поповзе мінувати нафтобазу або склад з боєприпасами. Для цього у ворога є інша агентура. Такого роду медійно розкручені популярні агенти, як Усик і Ломаченко, використовуються ворогом насамперед для пропаганди і медійних диверсій. І фільм з їхньою участю – це конкретний приклад використання таких агентів.

І тому, якщо ви спитаєте у мене, чи є вони агентами Кремля, то я відповім – так, безумовно. І ніяка масова критика вболівальників не зупинить і не змінить світогляд Усика чи Ломаченка. Бо це люди, які вже заробили мільйони і їм є, що втрачати. А позбавити їх радощів життя може ФСБ. Тому вони бояться ФСБ значно більше ніж уболівальників, яких вони в гробу бачили, як і усіх тих, хто загинув за Незалежність України. Бо це не їхня війна, вони за мир... за русскій мир».

Опитування

Голосів 787
Як ви вважаєте, які мотиви рухали Алєксандром Усиком та Василем Ломаченком, коли вони знімалися в російському фільмі про православ'я?

Оберіть до 3 варіантів відповіді

Прихована робота на пропаганду Кремля та ФСБ

214 голосів 27.19 %

Справжня відданість релігії та церкві

110 голосів 13.98 %

Холодний розрахунок, щоб відвідувати Крим та Росію

96 голосів 12.2 %

Щира омана та нерозуміння політики

130 голосів 16.52 %

Ніякі мотиви, просто вони боксери

101 голос 12.83 %

Недоречний самопіар та самозамилування

72 голоса 9.15 %

Збираються змінити громадянство та виїхати

23 голоса 2.92 %

Інша відповідь / Мені все одно

41 голос 5.21 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(246)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 134
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vipfishman2
Согласен с каждым словом !!!
SERGI KOVALOV
Грамотно и по делу, без стеснений. Респект.
Archie FireLion
То что Московский сатанат - это агенты ФСБ в рясах это факт. Много раз, кстати, подтвержденный. Этих болванов завербовали и хорошо промыли мозги, что и видно по их высказыванием и религиозным фанатизмом.
dd dent
Ресурс ua? Уберите ватников. Надоели.
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bullyUA
Чем раньше два этих урода свалят в паРашу, тем лучше.
garik_trinity
Все четко женщина расписала.
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AЛВ
ОЛЕНІ ТВЕРДОХЛІБ - ПОВАГА 100 %.!!!
Саша Зардунов
Это язык болгарский Валенок
--Этот наш великорусский литературный язык. Его родина Болгария. Но образовался он в Киеве. Окончательно развился он в Москве,- основатель исторического изучения русского языка А.Шахматов.
В 18-19 все европейцы стали отказываться от латинского церковного и переходить на национальное. Украинцы тоже перешли на национальный язык. Так называемые русские остались на татарском языке, который назвали русские немцы русским языком
Саша Зардунов
--Естьли Славенский язык отделить от Российского, то из чего же будет состоять последний? Разве что из одних Татарских слов, как то: лошадь, кушак, колпак , сарай и прочее,- филолог, министр просвещения А.С.Шишков
.
Почитайте хть википедию. В 1755г Ломоносов создал "Российскую грамматику", а не "Русскую грамматику". Тогда ещё русского этноса не существовало. Русский язык есть, а русского этноса нет
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Зардунов
Кстати, варяги это не этническое понятие, как и викинги и об этом чётко и летописи пишут. Море называли славяне Варяжским и все народы побережья называли варягами. Варяги норманы, варяги Русы, варяги шведы.
Хотя Олег и Рюрик были Русью. Они в 4 веке от Украины пришли на территорию побережья. Олег даже был далеким родственником Киевских князей
Саша Зардунов
Призвание варягов придумали московиты. Эту повесть швыряли как могли. Во времена Ивана Грозного Рюрика называли римлянином, которого пригласили русские. Немка Екатерина сделала их русскими. Но все источники не московские говорят прямо, что Русь это только Украина. Вольтер писал брехунке проститутке Катьке, что Европа знала только одну Русь-Киевскую, королем которой был Данило Галицкий. Хмельницкий в универсалах писал, что украинцы это древние русы. Он российской истории не учил
Саша Зардунов
- В отличие от южной Руси, которых называли русинами, новгородцы называли себя словенами. Не называли себя русинами и жители Смоленской земли. Не причисляли себя к Руси и жители Ростово-Суздальской земли. Анализ всех этих известий убеждает нас в том, что под Русью и Русской землей понималась только Киевская земля,- М.Тихомиров "Происхождение названий "Русь" и "Русская земля"
Саша Зардунов
Кстати, у Парфенова вышел новый фильм "Русские грузины". А есть русские немцы, русские евреи, русские татары...
Саша Зардунов
Ты слишком высокого мнения о себе Валенок, чтобы я тебя в чём то переубеждал. Зомбиков невозможно переубедить. Счастливо оставаться
Саша Зардунов
--Кстати, что вы все время Россия да Россия. Будто бы кроме российской истории больше никакой не существует. Много источников даже московских, говорят что это Московия, а народ москаляки.
-- Зане въ 1323лета Иоанн Калита князь, сынъ Даниила, престолъ свой во градъ Москву пренеслъ; и отъ того времени по реке Москве и граде Москалями именоватися стали
Текст 18 века
Саша Зардунов
Кстати, никаких Рюриковичей и никакого призвания Рюрика не было в природе. Это Придумал Иван Третий для дебилов. Он также придумал, что Рюрик от римского императора Августа пошёл, а значит он наследник Рима. И когда пала Византия, сбегал в Царьград со своей женой византийкой Софией и спижжил там какого то орла мутанта и при тарабанил его в Москву и сказал что Москва теперь тоже Рим. Да и вообще, ничего в России нет национального и не могло быть, так народ был полностью в рабстве. То что царь скажет, например что Москва била печенегов и половцев, все сразу на веру. А кто против, то тут же на месте сам царь и голову рубил