Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 07 травня 2020, 01:34
12356
6

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Фільм за участю Усика та Ломаченка – це треш»

Український тенісист пропонує прирівняти цих боксерів до Олександра Алієва

| Оновлено 07 травня 2020, 01:34
12356
6
Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Фільм за участю Усика та Ломаченка – це треш»
Instagram. Сергій Стаховський

Український тенісист Сергій Стаховський відреагував на вихід російського фільма про православ'я за участю українських боксерів Василя Ломаченка та Олександра Усика:

«Це жопа. Я цей фільм не дивився і не збираюся. Ми живемо у вільній країні, де кожен може робити те, що хоче. Але це треш.

Наші медіа розділені. У нас є канали, які пропагують, що у нас громадянський конфлікт. Для них цей продукт – супер. Вони його будуть розкручувати і показувати. Нам потрібно писати статті, що це треш.

Хтось із них сказав, що царі сваряться, а люди вмирають (цитата Усика – прим.). А які царі? Там регулярні війська Росії. Якби Путін стріляв – це одне. Але коли тисячі солдатів приїжджають, коли артилерійські академії здають залік, стріляючи з Ростовської області на територію України – це нормально?

Як пояснити це Усику та Ломаченку? Пояснити це можна легко: Ентоні Джошуа б'є аперкот Усику в третьому раунді, і все з'ясовано.

Ми не можемо їх змінити. Вони люди зі світовою популярністю і найкрутіші боксери в світі. Але ми їх можемо зараз прирівнювати до Алієва. А в чому різниця? Алієв же теж говорив, що коронавірусу немає, що це – фігня.

Якби Усик і Ломаченко були адекватними, це був би величезний плюс для України. Тому що, якби хтось із них сказав: «Дивіться, люди, тут справу Гандзюк зливають, тому що прокурорів переводять в підвішений стан, і вони не знають, буде у них робота чи їх звільнять»...

Якби вони це зробили, це був би нереальний плюс для української громадськості, адже вони поширювали б меседж про те, що відбувається в країні, і тоді нашій владі було б складніше говорити ті речі, які їй потрібно, тому що правда інша».

Оцініть матеріал
(138)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
А ніхто не звертав увагу на те, що Гвоздик, добряче отримавші по башці, припинив виходити в ефір зі своїми ватними виступами. Я починаю думати, що цю єресь наші два кума несуть через те, що вважають, що якщо вони перемагають, то на їх боці Бог, а у даному випадку, та його версія, яку пропонують мацковські попи у погонах ФСБ.
vizuals
Да годі вже мабуть звертати увагу на цих двох прааославонутих (не плутати з віруючими). Гуня молодець, якщо чесно, вміло використав дурість Усикова на свою користь, направив її в потрібне русло, а Вася просто любить свого дурноватого кума, і паровозом пішов.
Юрий Лукас
Для "українських " малороссів-спортсменів - манкуртів , таких ,як усик,ломаченко,гвоздик,селезнев і "інше" "- це з інтерв'ю протоєрей Всєволода Чапліна, голови Синодального відділу Московского патріархату зі СТОСУНКІВ Церкви та Суспільства : "Дуже правильне рішення було прийнято: можливість для Росії захищатися в будь-яких країнах і регіонах світу навіть без згоди тих хто там панує від загроз, що стосуються нашої країни. Ми маємо на це право..." і ще : " Нам нудно, багато втомилися, багато хто відчуває несправедливість, безперспективність життя. Потрібен новий драйв. Бракує його. Ми все-таки народ-воїн " ... - ось таке "братнє россійське правосласлав'є"...
temamx2727
"Энтони Джошуа бьёт апперкот в третьем раунде, и все ясно" . Ска, и как же это что-то выяснит? То что усик проиграет в третьем раунде, и именно от Джошуа, докажет как-то что его мнение неправильное!?
Скорее Стаховского, с такими суждениями, можно к Алиеву приравнять.
temamx2727
"Там регулярні війська Росії. Якби Путін стріляв – це одне. Але коли тисячі солдатів приїжджають."
Опять Стах показывает свою тупость. То есть, если бы Порох приказал напасть, наши солдаты не пошли бы и ослушались главнокомандующего и оказались предателями родины? Так что как ни крути, все равно решают все президенты, или "цари" как говорит Усик.