Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2967
0

Зоря – ПФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

На черзі – ще один «не подарунок».

Зоря – ПФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Зоря

Після важкої перемоги над «Олімпіком», яка «з'їла» неабияку кількість нервів, головний тренер луганчан Віктор Скрипник з настороженістю говорив уже й про майбутнього суперника в особі «Львова». І, треба визнати, підстави на те є. Команда, яка за зимову перерву зуміла переглянути ігрову дисципліну, оновитися як фізично, так і морально, у другій частині сезону встигла обіграти на виїзді той самий «Олімпік», а в минулому турі відібрати очки у «Олександрії», та ще й граючи в меншості!

Взагалі, причини неоднозначного виступу «Зорі» в матчі проти «Олімпіка» можна розглядати з кількох сторін, і вже точно не можна робити висновок, що вже на старті підопічні Скрипника стали зменшувати оберти. Тут швидше зійшлися дві обставини – суперник, що додав, та бажання будь-що скористатися осічкою «Динамо». А тому поєдинок зі «Львовом» стане вже більш показовим в плані амбіцій на друге місце.

Основною проблемою «Зорі» на прийдешній матч залишаються кадри. Перша, і, що найприкріше для команди, довготермінова втрата - захисник Джоель Абу Ханна. Терміни його відновлення поки невідомі, але вже зрозуміло, що на полі німецький гравець з'явиться далеко «не завтра». У плані короткострокових втрат - дискваліфікації захисника Богдана Михайличенка та хавбека Владлена Юрченка. Відсутність футболістів основного складу приведуть до неминучої ротації. Втім, зі слів Віктора Скрипника, в команді є «хороші хлопці, які можуть цю прогалину закрити і гідно виглядати на полі».

Не можна не згадати і той факт, що два попередніх протистояння команд завершувалися з однаковим результатом - 0:0. Правда, обидва цих поєдинки проходили на полі львів'ян. Після травневих «нулів» минулого року «Зоря» остаточно втратила шанси на «бронзу», а в жовтневому - не зуміла дотиснути опонента, який з кінцівки першого тайму грав в меншості.

Справи ПФК «Львів» у другому відрізку сезону поки йдуть сприятливо. Звичайно, зачепитися за першу «шістку» шансів вже немає, зате від зони вильоту колектив Єгіше Мелікяна віддаляється вельми впевненими кроками. З огляду на минулий рік, команда не програє в чемпіонаті вже чотири матчі - подібних серій у «золотих левів» в цьому сезоні ще не спостерігалося.

До речі, в Запоріжжі львів'янам не допоможе вилучений в минулій зустрічі Микита Татарков, а ось на позиції голкіпера в весняному відрізку у галичан відбуваються ротації. На зміну новачку команди Герману Пенькову, який відстояв на «нуль» з «Олімпіком», в наступному турі прийшов Богдан Сарнавський. Про вибір на майбутній матч дізнаємося зовсім скоро, але можна не сумніватися, що без роботи на полі «Зорі» не залишиться жоден з обраних претендентів.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Махарадзе, Тимчик, Вернидуб, Чеберко, Каменюка, Іванисеня, Луньов, Кочергін, Леднєв, Кабаєв, Перович.

ПФК «Львів»: Сарнавський, Люлька, Борзенко, Братков, Гончар, Ренан, Велвес, Приймак, Бопесу, Сабіно, Альваро.

4 березня, середа

«Зоря» — ПФК «Львів»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ЗОРЯ ПФК ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Екс-форвард Шахтаря та Динамо забив у півфіналі Кубка Азербайджану
Футбол | 25 квітня 2024, 03:05 0
ВІДЕО. Екс-форвард Шахтаря та Динамо забив у півфіналі Кубка Азербайджану

Владислав Кулач відзначився за Зіру у ворота Габали, команда вийшла у фінал змагань

МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»
Футбол | 24 квітня 2024, 21:47 13
МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»

Екс-форвард «Динамо» хоче повернутися лише до київського клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.