Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 березня 2020, 18:17
4378
3

Віктор СКРИПНИК: «З часткою везіння на останніх хвилинах відстояли на нуль»

Наставник «Зорі» – про перемогу над «Олімпіком»

| Оновлено 01 березня 2020, 18:17
4378
3
Віктор СКРИПНИК: «З часткою везіння на останніх хвилинах відстояли на нуль»
ФК Зоря. Віктор Скрипник

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував перемогу над донецьким «Олімпіком» (1:0) в матчі 20-го туру української Прем'єр-ліги.

– Ми виграли 1:0. Звичайно, хотіли першу гру вдома зіграти на результат і ми його добилися. В кінці була валідольна гра. Та тактика, яка була у «Олімпіка», приносила їм дивіденди. Ми володіли перевагою, не забили свій гол. Той же Юрченко мав забивний момент. Гра відкрилася після того, як забили. Тоді вже, можна сказати, нам десь пощастило. Але тим і прекрасний футбол, що його не можна спрогнозувати.

Я вдячний хлопцям. Вони терпіли. Ми дотиснули суперника, ще раз кажу, з часткою везіння на останніх хвилинах відстояли на нуль. За великим рахунком, ця перемога заслужена. Добре налаштувалися, увійшли в гру, контролювали її, мали моменти. Ми не коментуємо, як грає суперник. Це їхня справа. Можу лише сказати, якби вони грали так з перших хвилин, як грали після того, як ми забили, то, може бути, нам було б ще складніше. Готуємося до гри з «Львовом» в середу. Наш суперник до цього обіграв «Олімпік» і зіграв внічию з «Олександрією» в меншості. Нас чекає важка гра. Зараз хлопці вже пробіглися по полю, так як завтра нас чекає робота з м'ячами, а в середу - хороший поєдинок. Сподіваємося теж виграти.

– На трибунах був Джоель Абу Ханна. Яка ситуація з ним?
– Він завтра летить до Німеччини на обстеження. У нього надрив чотириголового гомілкового м'язу. Він їде на поглиблене обстеження туди. На даний момент Джоель нам не помічник. З урахуванням того, що у нас дві людини пропустять гру зі «Львовом» за картками, потрібно затягнути пояси. У нас є хороші хлопці, які можуть цю прогалину закрити і гідно виглядати на полі. Ми хочемо здобути три очки. Це буде такий же важкий матч, як і сьогодні.

– Знаючи результат матчу «Дніпро-1» – «Динамо», наскільки він вас стимулював?
– Коли оступається лідер і у тебе є можливість його обігнати і поліпшити своє турнірне становище – це велика мотивація. У той же час, з цим тиском, є певні труднощі. Зростає ціна помилки, коли підтверджуєш роль фаворита. Я бачу, як у хлопців горять очі, і ми не чекаємо, що суперники в майбутньому у нас будуть легші. Нас знають, під нас підлаштовуються і вивчають. Але ми та сила, яка хоче бути там, де зараз знаходиться. Потрібно далі розвиватися і боротися, що ми і робимо.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 10
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ukrop45
Взагалі то вам повинно бути соромно за таку бездарну гру
VAD
Еще одни терпят...