Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 лютого 2020, 16:01
3674
2

Десна - Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Азовцям, які борються за потрапляння до шістки найсильніших, не можна втрачати очки в Чернігові

| Оновлено 29 лютого 2020, 16:01
3674
2
Десна - Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь

Всього лише три тури залишається провести клубам української Прем'єр-ліги на першому етапі чемпіонату країни. Тому, чим ближче закінчення другого кола, тим все більш значущими стає кожне набране і втрачене очко. Майбутні суперники, звичайно ж, це чітко розуміють, але для гостей результат поєдинку на даний момент буде мати набагато більше значення, ніж для футболістів «Десни».

Судіть самі. Підопічні Олександра Рябоконя знаходяться на четвертому місці і вже гарантували собі участь в турнірі шести кращих клубів України у другому етапі. Зрозуміло, що вони продовжують боротися і за медалі, і за вихід на дебютну для себе європейську арену, але попереду у них ще буде чимало матчів, де вони можуть набирати очки, причому в іграх з прямими конкурентами. Отже, якщо вони обіграють вдома «Маріуполь», буде дуже добре для виконання поставленого завдання. А, якщо зіграють внічию або програють, то, звичайно ж, буде неприємно, особливо перед своїми вболівальниками, проте, швидше за все, сильно вбиватися з цього приводу вони не будуть.

Зовсім інша справа у маріупольців. В першому матчі після зимової перерви вони програли на своєму полі луганській «Зорі» і, внаслідок цієї поразки, пропустили вперед на шосте місце «Колос». Наблизився до азовців і «Дніпро-1», який вже знаходиться на відстані всього лише однієї перемоги. Та й «Олімпік» зі «Львовом» зовсім неподалеку. Тому поразка в Чернігові може дуже ускладнити команді Олександра Бабича виконання основного завдання на першому етапі чемпіонату. Проте перемога може не тільки принести команді бажані три очки, а й додати впевненості перед двома іншими матчами з «Ворсклою» та «Дніпром-1».

Через дискваліфікацію не зможуть допомогти маріупольцям у грі з «Десною» В'ячеслав Танковський і Максим Чех. Але і без них у розпорядженні тренерського штабу гостей достатньо кваліфікованих гравців, здатних здобути перемогу. З іншого боку, футболісти «Десни» напевно будуть абсолютно протилежної думки і теж намагатимуться виграти у суперників, і не відпустити у турнірній таблиці далеко «Динамо» і «Зорю».

Нагадаємо, що в першому колі у Маріуполі господарі поля досить несподівано зазнали поразки від «Десни» з рахунком 0:4. Тоді у гостей по два рази відзначилися Олександр Філіппов та Дмитро Хльобас.

Матч у Чернігові буде судити арбітр Андрій Коваленко з Полтави. При ньому в цьому сезоні «Десна» вдома зіграла внічию з «Колосом» 0:0. А ось з «Маріуполем» Андрій Коваленко останній раз зустрічався у Харкові в кінці минулого чемпіонату, коли азовці програли «Шахтарю» 0:4.

Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ

Орієнтовні склади:

«Десна»: Паст, Тамм, Гітченко, Мостовий, Д.Фаворов, Домбровський, Арвеладзе, Картушов, Тотовицький, Гуцуляк, Філіппов

«Маріуполь»: Гальчук, Полегенько, Биков, Яворський, Чоботенко, Федорчук, Ігнатенко, Мішньов, Горбунов, Чурко, Фомін  

29 лютого, субота

«Десна» — «Маріуполь»
Чернігів. Стадіон ім.Ю.Гагаріна. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ДЕСНА - МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ
Футбол | 26 квітня 2024, 06:09 2
ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ

«Гірники» без проблем розібралися із суперником

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey Antonenko
Арендуполю нельзя терять очки ибо ему надо сливать очки в первой шестёрке Шахтёру, а Десне которая ведёт борьбу за медали можно. Р - логика.