Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 лютого 2020, 18:32
2207
3

Львів - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Підтримка тонусу або виправлення прикрої помилки

| Оновлено 29 лютого 2020, 18:32
2207
3
Львів - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Львів

Останній календарний день зими почне досить неординарне протистояння в рамках двадцятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому на полі львівського стадіону «Україна» зійдуться команди, які зуміли здивувати своїх шанувальників в першому матчі нового року.

Ось тільки за абсолютно різними сценаріями ФК «Львів» Єгіше Мелікяна і «Олександрія» Володимира Шарана побудували свої протистояння проти донецького «Олімпіка» і «Колоса» відповідно. «Золоті леви» зуміли наздогнати в турнірній таблиці «олімпійців» за рахунок перемоги в очному протистоянні (1:0), а «поліграфи» несподівано поступилися команді з Ковалівки, ніж ризикували поставити себе в скрутне становище в процесі боротьби з чернігівською «Десною» за четверту сходинку. Однак «сіверяни» не зуміли вивезти очки з Харкова, де грали проти чинного чемпіона України (0:1), тому статус-кво було збережено.

У першому колі колектив Шарана здобув перемогу над підопічними Мелікяна з рахунком 2:0, та й в майбутній зустрічі «Олександрія» буде зберігати за собою статус фаворита протистояння, незважаючи на невдачу минулого вік-енду. Історія ігор між цими командами веде свій звіт ще з часів їх обопільного участі в Першій лізі, при цьому лише три гри завершилися внічию. Крім трьох набраних очок за підсумком майбутньої зустрічі, команди розіграють між собою також і лідерську позицію в очному змаганні. На даний момент кожна сторона має по п'ять перемог в активі.

Дисциплінарні санкції на майбутній поєдинок можуть вплинути тільки на кінцевий вибір Володимира Шарана. Олексій Довгий пропустить гру через перебір «зайвої» жовтої картки в грі проти «Колоса» з Ковалівки. А ось чи ризикне головний тренер ставити Дениса Безбородька в грі проти ФК «Львів» – велике питання. Форвард брав участь в бійці під час спарингу з софійським «Левскі» (2:1), після чого Шаран обрушився на свого підопічного з критикою.

Велика подія мала місце для «поліграфів» походу цього тижня – з футбольного клубу зняли заборону на реєстрацію нових футболістів, який був накладений через заборгованість по зарплаті перед хорватом Йосипом Барішечем. Це розблокувало можливість для Романа Вантуха, Артема Гордієнка і Богдана Мишенка спробувати в свої сили в складі «бронзового» призера минулого розіграшу Української Прем'єр-ліги.

Головним арбітром в майбутній зустрічі виступить харків'янин Анатолій Абдула, який в одному зі своїх чотирьох матчів УПЛ в цьому сезоні зумів «потрапити» на підопічних Єгіше Мелікяна. У тому випадку «золоті леви» на виїзді поступилися київському «Динамо» з рахунком 4:0. В іншому ж, велике число попереджень - більше 6 в середньому за останні 5 матчів «еліти» - а також висока ймовірність для однієї з команд отримати пенальті у свої ворота - така характеристика манери суддівства даного арбітра.

Орієнтовні склади:

ФК «Львів»: Пеньков – Татарков, Борзенко, Братков, Гончар – Приймак – Богунов, Шина, Сабіно, Алваро – Ренан.

«Олександрія»: Паньків – Мірошниченко, Дубра, Бабогло, Задерака – Грицук, Гречишкін, Банада – Третьяков, Устименко, Лучкевич.

29 лютого, субота

ФК «Львів» — «Олександрія»
Львів. Стадион «Україна». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ФК ЛЬВІВ - ОЛЕКСАНДРИЯ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kerch30
Олександрія без шансов. Львов на ходу
Михайло Якубчук
Вперед, "Олександрія".
Rostyslav Karpa
Прогноз 1-3?