Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 лютого 2020, 18:01
5927
7

Львів у меншості відігрався в матчі з Олександрією

«Олександрія» другий матч поспіль втрачає очки, пропускаючи в кінцівці зустрічі

| Оновлено 29 лютого 2020, 18:01
5927
7
Львів у меншості відігрався в матчі з Олександрією
ФК Александрия

Олександрійці невдало стартували у весняній частині сезону. сенсаційно поступившись на своєму полі «Колосу», але протягом поточного тижня команда Шарана вирішила свої кадрові проблеми і зіграла у Львові в значно зміненому складі в порівнянні з попередньою зустріччю. Несподіванкою була поява в воротах Білика, в основі дебютував новачок команди Мишенко. «Львів», хоч і виграв у «Олімпіка», але також поміняв голкіпера, і, як виявилося згодом, не прогадав.

Перший тайм матчу видався досить нудним, хоча гості і досить швидко вийшли вперед. Чи не в першій своїй вилазці в штрафний суперника олександрійцям вдалося відкрити рахунок, коли після скидки партнера відмінний удар зльоту метрів з чотирнадцяти вдався Мишенку, який забив у своєму дебютному матчі за нову команду. Здавалось, що гра повинна загостритися, адже поразка навряд чи входила в плани «Львова», проте господарі досить пасивно діяли в атаці, так і не зумівши до перерви нанести жодного удару по воротах Білика. Не особливо прагнули загострювати гру і гості, тримаючи в розумі забитий м'яч.

Трохи веселіше пішла гра після перерви, пішли удари по воротах, але Ренану забракло влучності, а після пострілу зі штрафного Гречишкіна відмінно зіграв Сарнавський. На 53-й хвилині підвів господарів Татарков, грубо зігравши на фланзі і маючи вже при цьому жовту, після чого «Львів» залишився в меншості. Здавалося, що вже зараз-то «Олександрія» без проблем дотисне суперника, який і в повному складі нічого не міг створити біля воріт Білика.

Відмінну можливість вирішити результат матчу мав Шендрик, який пробивав впритул після навісу зі штрафного, але господарів врятував Сарнавський. Нічого не віщувало того, що гості можуть втратити очки. Схоже, повірили в це і самі гравці «Олександрії», за що були покарані в самій кінцівці зустрічі. Після простого виносу зі своєї половини поля господарі виграли боротьбу за м'яч поблизу штрафного суперника і Алваро, скориставшись грубою позиційною помилкою центральних захисників «Олександрії», вийшов на побачення з Біликом, технічно обіграв голкіпера і пробив по порожніх воротах. Пропущенний гол став справжнім шоком для тренерського штабу гостей, почалася гаряча словесна перепалка з «лавкою» «Львова», яка вилилася в кілька карток від арбітра для тренерів обох команд

Другий матч поспіль «Олександрія» втрачає важливі очки, пропускаючи в кінцівці зустрічі. Наступний матч команда Шарана знову проведе у Львові, де її суперником будуть «Карпати».

Українська Прем'єр-ліга. 20-й тур

«Львів» - «Олександрія» - 1:1

 Алваро (88) - Мишенко (9)

 Татарков (20), Бопесу (64), Сабіно (92) - Мишенко (14), Шендрик (70)

 Татарков (53)

«Львів»: Сарнавський - Гончар, Борзенко, Братков, Бопесу - Татарков, Богунов (Велвес, 58), Приймак (Жонатан, 83), Сабіно, Алваро - Ренан (Яковеллі, 72)

«Олександрія»: Білик - Мірошниченко, Дубра, Шендрик, Вантух - Лучкевич, Банада (Грицук, 90), Гречишкін, Запорожан (Гордієнко, 72), Мишенко (Третьяков, 58) - Сітало

Арбітр: Анатолій Абдула

Стадіон: «Україна» 

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦіЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Футбол в квадрате
Что то Александрия забуксовала после перерыва! Шансы на бронзу уменьшаются...
MADRIDISTA
Львів молодці...але в дербі буду за Карпати, оскільки хочу в УПЛ 3 Львівські клуби)
Al Zolo
полиграфы сдали сильно...... даж не знаю теперь как в кубке сыграют-оба клуба в глубокой яме
Владимир Пидвирный
Львів молодці. Добре провели підготовку до 2го кола.
romprest
Вкрадена рівенська команда... До чого тут Львів?
Rostyslav Karpa
Львів супер!! На черзі Зоря і Карпати