Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 сiчня 2020, 18:02
7278
6

Дніпро-1 розгромно програв Аустрії. Четверта поспіль поразка в спарингах

Результати команди Дмитра Михайленка насторожують

| Оновлено 30 сiчня 2020, 18:02
7278
6
Дніпро-1 розгромно програв Аустрії. Четверта поспіль поразка в спарингах
СК Дніпро 1

Сьогодні, 30 січня, «Дніпро-1» на першому навчально-тренувальному зборі в Туреччині провів спаринг проти австрійської «Аустрії». Український клуб зазнав поразки з рахунком 0:3.

Контрольний матч

СК «Дніпро-1» — «Аустрія» — 0:3

Відзначимо, що для команди Дмитра Михайленка це четверте поспіль поразка в контрольних матчах. Раніше «Дніпро-1» поступився сербському «Бачка-Топола» (0:1), польській «Ягеллонії» (0:1) і чеському «Богеміансу» (1:2).

Зимові збори клубів УПЛ-2020: розклад та результати контрольних матчів

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korrektno
Печальна картина. Схоже, що з цим тренерським складом очікувати нічого. Гравці академії Дніпра деградують. Другу та першу лігу пройшли на іспанських напрацюваннях, а зараз повна і безнадійна яма. Направити молодих гравців, які мають потенціал, та заставити їх працювати, схоже, нікому. Поставити гру нікому. Тримання м'яча відкидками – тупа тактика. Як на мене, цей склад під керівництвом умовного Шарана чи умовного Костишина мав би значно кращі досягнення в ЧУ. Без зміни тренера марно очікувати покращень. Тренер – голова всього. Згадується, як при Рамосі змінилась гра Джуліано, Канкави, Ротаня, Шахова, як розкрилась команда після футбольних мук під керівництвом Бессонова - Протасова. Спостерігається зворотна деградація. А зі складу футболістив необхідно відчепляти піжонів, які не хочуть працювати, або займаються не своєю справою.
BaZia
Нагадаю песимістам що це лише товарняки, по друге суперники були не такі вже й слабкі.
Але мушу погодитись щоб збудувати хорошу команду потрібний сильний коуч. Проте згадувати про Хуанде Рамоса, те саме що вболівальника Динамо мріяти про повернення Лобановського. Переконаний що Михайленко зможе зліпити з Дніпра-1 боєздатну команду, в найближчі роки, при тому рівні фінансування що зараз є в клубі, очікувати на потужного тренера-генія не варто. Ми всі прекрасно знаємо що навіть високий рівень ЗП не завжди вирішує вирішальну роль у трансфері, реноме та статус грає величезну роль
Kevko
Как не забивали, так и не забивают
Evgene Boykinyuk
аустрия серьёзный соперник, да мы ничего и не ждём от теперешнего днепра.