Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 грудня 2019, 11:52
4579
8

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Манчестер Сіті – це футбольна імперія»

Український футболіст – про умови в манчестерському клубі

| Оновлено 04 грудня 2019, 11:52
4579
8
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Манчестер Сіті – це футбольна імперія»
Instagram. Олександр Зінченко
Гравець «Ман Сіті» Олександр Зінченко, котрий недавно відновився після травми, розповів про умови перебування в таборі чемпіон Англії:
 
«Ніколи не перестаю дивуватися і відчувати, що таке дійсно великий клуб. А великий клуб - це завжди дрібниці. Можу навести купу прикладів тих моментів, яких в інших клубах ніколи не було і не буде.
 
Тут тобі залишається тільки грати в футбол, решта все за тебе зроблять. У тебе будь-яка проблема, будь-яке побутове питання - зайшов в офіс, все для тебе зробили. За цим всім стежать.
 
Ти травмований гравець - у тебе розписана кожна хвилина. Тобі залишається просто сісти в машину і приїхати на базу, все за тебе і для тебе зроблять.
 
Це як імперія футболу. Багато цікавих моментів. Майже кожен день ти щось нове чуєш, бачиш, і думаєш: «Вау, це дійсно топ-рівень», - сказав Зінченко.
 
Раніше Зінченко переніс операцію на коліні. У поточному сезоні Олександр провів за «Манчестер Сіті» 9 матчів у всіх турнірах.
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tasha19
Вот по этому Зина и не хочет никуда из Ман Сити уходить)))
igor_986
Уровень к которому нужно стремится, но пока для нашего чемпионата это неизведанный космос, тут хоть бы до конца чемпионата все команды доиграли
Вова Чертрогатый
вот почему после завершения карьеры многие футболисты сталкиваются с бытовыми проблемами и дальнейшей реализацией в жизни
Юрий Карпенко
Манчестер Сити-это империя денег
Денис Бачинский
Что-то с собаками вместо тебя не гуляют и г-но за ними не убирают...
MaxUa
Молодой еще. Не за тебя и не для тебя делают. В топ-клубах с тебя снимают все заботы только для того, чтобы выжать из тебя максимально возможную эффективность. Без этого сам по себе ты и на хрен никому не нужен.