Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2019, 00:49
7441
1

Асистент тренера Шахтаря: «Лікар заборонив Каштру летіти на матч»

У Луїша Каштру невеликі проблеми зі здоров'ям

| Оновлено 15 вересня 2019, 00:49
7441
1
Асистент тренера Шахтаря: «Лікар заборонив Каштру летіти на матч»
zarya-lugansk.com

У матчі чемпіонату України «Шахтар» - «Зоря» господарі були змушені грати без наставника Луїша Каштру, Про причини, а також коментар по матчу дав асистент наставника Вітор Северіно.

«Шахтар» виграв 4:3.

- Почну з новин про Тайсона. Зараз він почуває себе значно краще, але щодо подальшого стану гравця буде відомо після обстеження. Що стосується матчу, то напевно він сподобався вболівальникам. А ось тренерам не дуже приємно. Ми створили собі проблеми і ми їх вирішили. Був досить важкий поєдинок.

Іноді команди і футболісти перекладають відповідальність на інших або на всіх навколо відразу: арбітрів, якісь ще фактори, але на цей раз ми показали характер і довели, що ми хороша команда.

Почали діяти так, як зазвичай. У три лінії. Марлос діяв ближче до Мораєса і через це в центрі виникали проблеми. Варто відзначити «Зорю». У команді дуже хороший тренер і гравці. Не тільки ми десь самі помилялися, але і «Зоря» змушувала нас помилятися. Пропустивши два м'ячі, змінили тактику. Відсунули до чужого штрафного Тайсона і Марлоса, почали нагнітати і змогли переломити хід зустрічі. Створили більшість на половині поля суперника, за рахунок бажання і умінь наших хлопців, змогли здобути позитивний результат.

- Як оціните дебют Коноплянки?
- Варто віддати йому належне. Але не він один змінив гру. Повторюся, поміняли тактику і більше грали вперед. Не хотілося б когось виділяти, але в цілому задоволені дебютом Коноплянки.

- Сьогодні не було Луїша Каштру, але підтримували ви з ним зв'язок під час гри?
- Цей тиждень був незвичайним - без головного тренера. У нього були проблеми з вухом. Доктор заборонив літати. Потрібно зробити паузу, але в цілому він добре себе почуває і скоро повернеться.

Я сказав хлопцям, що навіть в той час, коли тренер відсутній, можна показати характер, довести, що ми єдиний колектив. Луїш Каштру дав деякі установки, сказав, що буде дивитися матч, але повністю довірив управління командою нашому штабові, так як ми єдина сім'я. Я вдячний всім за те, що все пройшло добре.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bolshoi
Кто-то из игроков залепил Луишу в ухо?