Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 серпня 2019, 14:41
6466
12

Олександр ДЕНИСОВ: «Телеканал Футбол не хоче монополії»

Директор телеканалів «Футбол 1/2» - про ситуацію навколо телепулу

| Оновлено 16 серпня 2019, 14:41
6466
12
Олександр ДЕНИСОВ: «Телеканал Футбол не хоче монополії»
ТК Футбол. Олександр Денисов

Керівник телеканалів «Футбол 1/2» розповів про те, чому в УПЛ немає єдиного телепулу.

«Будь-які політичні інтереси нівелюються, коли питання стоїть про великі гроші. Тобто, «Динамо», граючи в Лізі Європи, заробляє, отримуючи спонсорські гроші від УЄФА і телевізійні гроші від телеканалу «Футбол». І їх це влаштовує. В Українській прем'єр-лізі на сьогоднішній день неможливо заробити гроші зіставні з сумами в Лізі Чемпіонів або в Лізі Європи. Відповідно, як підсумок маємо - маніпуляції, інтриги, розбирання - хто гірший, хто краще і так далі. Через це прем'єр-ліга не може стати продуктом.

Насправді ініціатори створення пулу керуються не канали. Пул - це інтерес в першу чергу самих клубів, їм потрібна централізація. Без неї вони не зможуть збільшувати свої доходи. Але іноді ситуація виглядає так, немов би канал «Футбол» - саме зацікавлена ​​особа в тому, щоб пул відбувся.

Але будь-який тендер на увазі права на показ не одним, а кількома трансляторами. Якщо взяти історію показу Ліги чемпіонів в Україні - то не завжди її показував один мовник, іноді їх було кілька.

Тому, коли намагаються нав'язати думку, що канал «Футбол» хоче монополії, то це не так. Так, ми взяли участь в тендері, як це могли б зробити будь-які інші мовники. Але потім з'ясувалося, що ми опинилися єдиним учасником. Чому не прийшли гравці, скажімо, із закордонного ринку в цей тендер? Напевно, тому, що на сьогоднішній день у нас не регульований платний ринок. Не працюють закони, немає належної протидії піратам», - сказав Денисов.

Раніше керівник управління спортивних проектів 1 + 1 media Cтепан Щербачов заявив, що де-факто немає 2/3 голосів за єдиний пул, тому рішення про придбання телеканалами «Футбол 1/2» прав на показ матчів УПЛ було прийнято незаконно.

Відзначимо, що з цього сезону телеканали «Футбол 1/2» і 1 + 1 media не обмінюється відекартінкой з матчів, які транслюють.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
симон петлюра
нужен не зависимый спорт канал не принадлежащий не одному владельцу клуба тогда можно что то проводить тендеры
Муґунот Уух
Вот же ж п*здун:
т.е один "игрок", готовый выложить за право трансляции 5 млн. долл. за сезон нашелся, а 2 готовых платить по 2,5 или 3 по1,67 не нашлось?
AlexDSan
Вже не вперше анали натякають, що Динамо отримує гроші від них за ЛЄ і Динамо це ВЛАШТОВУЄ. От цікаво:
1. Звідки він знає, що Динамо ВЛАШТОВУЄ, що вони отримують гроші за трансляцію своїх євроматчів САМЕ від кротів? Чи у Динамо є вибір в цьому питанні? Хіба анали не володіють МОНОПОЛЬНО правами на ЛЧ та ЛЄ в Україні? А якщо це все так, то якого хрі...на робити підміну понять? Питання звісно риторичне.
2. Недавно на футболхаб дивився квилиння Циганика, де він розповідав як проводився тендер на створення власного каналу для УПЛ, чому плюси та іноземні компанії не приймали участь в тендері по продажу телепузіка і маю сказати, що все виглядає не зовсім так, як описано тут. Звичайно, кожен обирає кому більше вірити: Циганику і плюсам чи аналам і кротам. Я вибір зробив: брешети ви, паню Денисов.
Кум Кума
Членомирдін ахметовскій
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Taykitanin
Пул - це інтерес в першу чергу самих клубів....чи одного клуба, що має свій канал? Не хватає сміливості признати те, що всі бачать? Цією ж статтею самі підтверджують про неможливість єдиного пула
stopor2016
Мне всё равно , кто будет показывать ЧУ , ...............если это не Футболы ...
voky89
Назначать матчи летом на 14.00 - нормально (при одном матче в день)? Ведь вечернее время на его каналах занято топ-лигами.
Ну и соответственно - реклама в это время дешевле, интерес зрителей -меньше, на стадион приходит минимум.
Откуда деньги возьмутся?
Как это соотносится с воплями - клубы зарабатывают.