Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 серпня 2019, 17:52
9809
20

ЩЕРБАЧОВ: «Заяви Денисова – це формальність, а не реальність»

На «Плюсах» підкреслюють, що в УПЛ немає 2/3 голосів за єдиний телепул

| Оновлено 06 серпня 2019, 17:52
9809
20
ЩЕРБАЧОВ: «Заяви Денисова – це формальність, а не реальність»
1+1 media. Степан Щербачов
Керівник управління спортивних проектів 1+1 media Cтепан Щербачов відповів на заяву директора каналів «Футбол 1/2» Олександра Денисова, що показ УПЛ на каналах групи «1+1» здійснюється незаконно:
 
«Олександр посилається на те, що канали «Футбол 1/2» виграли тендер на три сезони УПЛ і є офіційними трансляторами, але насправді Прем'єр-ліга порушила всі власні обіцянки, передавши права через умовний тендер. Те, що було обіцяно Томасом Гриммом, повністю розходиться з тим, що ми спостерігаємо сьогодні. Тендер був абсолютно неприйнятний для нашої та інших телекомпаній, які могли б бути зацікавлені в придбанні подібного плану прав.
 
Заяви Денисова – це необхідна формальність, але ніяк не реальність. Реальність зовсім інша: УПЛ знову намагається силовим способом передати всі права в руки одного транслятора. Багато клубів не згодні ні з цим рішенням, ні з політикою, яку зараз проводить Прем'єр-ліга. І те, що на сьогоднішній день п'ять клубів вже працюють з нами, – підтверджує нашу думку. До того ж, зараз ми просто не згадуємо ті клуби, які хотіли підписати контракти з нами, але через розуміння, що сьогодні вони працюють з каналами «Футбол 1/2» – отримали від нас відмову. А так клубів могло бути більше.
 
Ми із задоволенням обміняємося футболками, але не будемо мінятися ніякими фрагментами. Ми не приймаємо всерйоз заяви про якісь неправомірні дії. Подібні висловлювання звучать просто смішно, адже згідно з установленими правилами, рішення приймаються 2/3 голосів учасників. Тобто, якщо учасників менше восьми, то фактично подібні рішення є нелегітимними. Сьогодні в пулі каналів Футбол 1/2 сім команд, у 1 + 1 media – п'ять. Незважаючи на процедурні обмеження і моменти, пов'язані з тим, як ці рішення приймалися в УПЛ, сьогодні, де-факто, немає 2/3 голосів за єдиний пул, тому рішення було однозначно прийнято у непрозорий спосіб.
 
І якщо вже ми говоримо про неправомірність, то неправомірним ми вважаємо саму спробу Прем'єр-ліги без тендера і прозорих умов передати всі права на чемпіонат в одні руки. Особливо з огляду на той факт, що ряд клубів, в тому числі ФК «Карпати», офіційно попросили УПЛ передати їм права на рік для того, щоб за цей час цивілізованим шляхом тендеру, переговорів і компромісу вирішити дану проблему і вже в наступному році знайти ту форму, яка влаштує всіх учасників процесу: всі футбольні клуби, а не тільки якусь їх частину, яка вважає себе краще, ніж інші.
 
З нашої точки зору, повинна бути змінена концепція, і в чемпіонаті потрібно шукати консенсус. Тільки таким чином можна встановити прозорі і зрозумілі правила гри, адже конфлікти не йдуть на користь українського футболу, який зараз і без того перебуває в кризі. Те, що відбувається зараз, – це крок назад і безумовно не на користь українському футболу. Сьогодні потрібно працювати з уболівальниками, телевізійними трансляторами і людьми, які люблять футбол. Тільки так можливо змінити реалії проведення чемпіонату в кращу сторону, зробивши його проведення відритим і прозорим, що підніме його на більш високий рівень і відіб'ється на футбольній культурі у нас в країні в цілому».
 

Опитування

Голосів 600
Як, на ваш погляд, повинна розвиватися ситуація з телепулом в УПЛ?

Всі матчі повинні транслювати канали Футбол 1/2

67 голосів 11.17 %

Перевагу віддаю трансляціям на 2+2

102 голоса 17 %

Вся надія на прихід Setanta Sports

51 голос 8.5 %

Повинен бути проведений прозорий тендер

102 голоса 17 %

Кожен клуб повинен вирішувати самостійно

107 голосів 17.83 %

Все одно як, головне, щоб трансляції були безкоштовними

171 голос 28.5 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Интересно, наступит время, когда в Украине все будет делаться по законам? И до каких пор футболом будет править,из-за угла, государственный преступник? А в шестерках у него будет ходить мошенник и вор Павелка?
dig_sum
Украинский телепул никогда не будет полностью на Футболах. Это пора уяснить, и чем это быстрее поймет Денисов и Ко, тем быстрее все сдвинется с мертвой точки
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vladdal
Я ещё несколько дней назад говорил, что сам факт существования пула можно оспорить в суде, потому что он был принят с нарушениями. Так что чтобы там Денисов ни говорил - это всё выхлоп в атмосферу. Будет как есть, а если дойдёт дело до судов - футболы проиграют.
yatsiykvova
Для розвитку фут потрібна тр-я на каналах які доступні для ВСЬОГО населення
mayjumanji
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Atlos
Так почему вы не транслируете на плюсах футбол, а вместо этого передаёте на другой канал-Униан, на котором качество трансляции зависло на уровне 90х..
Слава Чебан
Как то похер на эти 5 клубов, мой Шахтер показывают по футболам и я доволен)
Vladislav Pohily
Отказавшись от обмена контентом с 2+2, футболы сами выстрелили себе в ногу. Лично я смотрел ВФ только ради полного обзора тура, потому что на плюсах разбирали всего несколько матчей, в последнее время, да и время ПроФутбола довольно не удобное сейчас. А теперь смысла смотреть эту передачу - 0. Уж лучше в инете нарезки лучших моментов посмотреть.
bonv
Плюси футболам відповіли
kylt_lichnosti
Вообще хорошая идея - передать право трансляции чемпионата - клубному каналу одной из команд...
kvlad200760
Одразу видно що одні нападають інші захищаються! Я не підтримую жодну позицію тільки тому що ті самі ж плюси перше ніж захищатися не висловилися про те що ваша позиція по трансляціям така і така.Чому ми до сих пір не знаємо їх умови? Просто тому що їх немає!!!Чому УПЛ не висловила жодних умов,які були би відомі всім?Тому що їх також немає.Є амбіції і можливості каналів Футбол1,2,вони їх озвучили.Натомість ми всі почули не пропозиції інших телеканалів а те чому не прийнятна пропозиція тих самих Футболів.А так справа не робиться.Є дві,три пропозиції від телеканалів,а клуби їх обговорюють і потім вже голосують.А так це все знову по принципу "баба Яга проти"!!!І в мене тільки одне питання -чому клуби які відмовились від єдиного телепулу до сих пір не озвучили цифри від плюсів? Бо це ж логічно сказати що футболи нам пропонували таку цифру а плюси іншу,і ця інша цифра більша.Тоді всі би побачили не спротив проти Футболів,а єкономічну доцільність.А саме економічна доцільність є наріжним каменем єдиного телепулу. І нам вона невідома.А це не секрет,бо бюджети клубів мають бути прозорі і поступлення від телеправ там також мають бути висвітлені!
tima fialko
Коли треба збрехати говорять довго і путано.Подавайте в суд на УЄФА зелені вумники.