Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 червня 2019, 21:51
51875
70

Україна – Люксембург. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2020

Від команди Андрія Шевченка чекають чергової розгромної перемоги

| Оновлено 10 червня 2019, 21:51
51875
70
Україна – Люксембург. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2020
УАФ
У понеділок, 10-го червня, відбудеться поєдинок четвертого туру кваліфікації чемпіонату Європи-2020, в якому збірна України на «Арені Львів» прийме національну команду Люксембургу.
 
Львів - фартовий місто для збірної України, і розгромна перемога над Сербією з рахунком 5:0 в минулу п'ятницю є тому підтвердженням. Ця перемога стала 15-ю для України в 17 матчах, зіграних в місті Лева. Ще дві гри «жовто-сині» тут зіграли внічию і жодного разу не програвали. Це додає впевненості, що і в подальшому матчі у Львові будуть завершуватися з позитивним результатом.
 
Що стосується недавнього матчу з сербами, то підопічні Андрія Шевченка провели один з найкращих матчів в історії України не тільки за рахунком, і за якістю гри. «Білі орли», в складі яких виступають багато гравців з європейських топ-клубів, за весь матч практично не створили по-справжньому небезпечних моментів біля воріт Андрія Пятова, а самі цілком могли пропустити вшосте. У складі збірної України перший дубль записав в свій актив Віктор Циганков, також два м'ячі забив Євген Коноплянка, який останнім часом не мав ігрової практики в німецькому «Шальке». Першим голом за національну команду відзначився форвард Роман Яремчук.
 
Після трьох зіграних матчів збірна України впевнено посідає перше місце в турнірній таблиці групи В, маючи в активі сім очок. У березні наша головна команда на виїзді зіграла в безгольову нічию з Португалією (0:0), а також вирвала перемогу в Люксембурзі (2:1) в кінці зустрічі. Тепер українці мають провести домашній матч з командою Люка Хольца, і в разі перемоги, а будь-який інший результат стане апріорі невдалим, шанси кваліфікуватися на Євро-2020 стануть дуже високими.
 
Збірна Люксембургу в даний момент сенсаційно посідає друге місце в групі, відстаючи на три очки від лідируючої України і випереджаючи на два бали Португалію, яка розташувалася на третій позиції, але має гру в запасі. Для першого в історії виходу на чемпіонат Європи «червоним левам» необхідно хоча б утриматися на другому місці, проте зробити це буде дуже складно. Крім України та Португалії з ними в квінтеті за путівку на Євро борються команди Сербії і Литви, які після двох зіграних матчів набрали по одному очку. З литовцями наш майбутній суперник обидва матчі вже провів (перемога 2:1 і нічия 1:1), так що найскладніші і одночасно найважливі зустрічі попереду.
 
Напередодні матчу з Люксембургом покинув розташування збірної України Андрій Ярмоленко, який продовжує реабілітацію після серйозного пошкодження, так що на участь вінгера англійського «Вест-Хема» в майбутній грі ніхто не розраховував. А ось воротар Андрій Лунін залишився з командою Андрія Шевченка, але після завершення матчу відбору Євро-2020 відправиться в Польщу. Для стража воріт буде найнятий чартерний рейс, щоб Лунін встиг в розташування молодіжної збірної U-20, яка 11-го червня на чемпіонаті світу в півфіналі зіграє проти однолітків з Італії.
 
Букмекери впевнені в перемозі національної збірної України, коефіцієнт на успіх господарів всього лише 1.125. Пропонуємо ризикнути і поставити на чергову перемогу з розгромним рахунком.
 
Орієнтовні склади:
 
Україна: Пятов – Миколенко, Бурда, Кривцов, Караваєв, Степаненко, Маліновський, Коноплянка, Циганков, Зінченко, Кравець.
 
Люксембург: Моріс – Жерсон, Селімовіч, Карлсон, Тілль, Сінані, Мартінс Перейра, Баррейро, Родрігес, Янс, Тюрпель.

10 червня, понеділок

Україна – Люксембург
Львів. Стадіон «Арена Львів». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Україна»
УКРАЇНА — ЛЮКСЕМБУРГ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 3:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 70
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
NikolayMaltsev
Три причины, почему Украина должна обыграть Люксембург:
- матч проходит во Львове;
- как сказал Шевченко, «из-за дела Мораеса», победа в этом матче - дело принципа. То что Шевченко сможет мотивировать своих подопечных, в том числе и таким способом, я не сомневаюсь;
- все ещё свежа в памяти первая игра, поэтому недооценки не должно быть. Сразу после матча с сербами, наши акцентировали внимание на том, что некогда пребывать в состоянии эйфории, нужно готовиться к Люксембургу. И это есть хорошо.
И напоследок: Вперед Хлопці! Вся Україна тримає за вас кулаки!!!!!!!!!
Germes
Я розгромної перемоги не вимагаю, просто візміть і переможіть Люксембург головне перемога, а рахунок, то вже як вийде
ingvar1305
Потрібна перемога!!!..
3-0 якось так!....
Вболіваємо за Україну!...
wicker
Люксембург припаркує автобуc, маю надію,що через фланги прорвемося та заб'ємо парочку.
Вадим Трикоз
Свободы в атаке у наших пацанов в этом матче будет намного меньше, но все равно надеюсь, естественно, на победу и хорошую игру! Три гола меня вполне устроит))
Український Патріот
Надеюсь болельщики со всей своей мощью психологически задавят Люксембург!
ll_pogulianka_ll
Щиро бажаю безвалідольних 2:0 і з хорошим настроєм на канікули!
Istm
Думаю, что будет тяжелая победа - усталость после сербов, жаркая погода.
Хотя надеюсь, что сумеют опять настроиться и будут феерить.
Vyaches Samojlov
"Ломающим копья" по поводу Марлоса и Цыганкова: а ничего, что второй может сегодня отыграть 65-70 мин, а потом замениться вторым? Что их одновременно не выпустить, скорее всего - так, а вот по-очереди - ВПОЛНЕ можно!
Тем более - Марлосу полный матч сейчас как бы и ни к чему, после травмы то...
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
serge_kr
Хорошая новость: Литва подает протест на Люксембург Причина участие в игре - натурализованого Родригеса! Который только 3 года поиграл в Люксембурге, а родствеников небыло родом из этой страны!
winner2012
Все кто говорит про усталость после игры с сербами, а Люксембург разве не играл с Литвой??! При чем против такой команды как Люксембург с игрой даже в три раза слабее чем против Сербии, Украина должна выносить этих зажравшихся карликов минимум в три-пять мячей!!! Почему? Да потому что:
1.Нужно наказать за их делишки!
2.Потому что Львов и сумасшедшая поддержка гарантирована!
3.Потому что просто Украина на 3 головы сильнее!
4.Потому что есть возможность вариативности и замены практически равноценными игроками если кто устал и игрой с разной тактикой! (Хотя какая может быть усталость? До этого не играли вообще несколько недель, в Англии вот по 3 матча на неделю и никто не кричит, что устал)
5.Потому что у Люксембурга нет замены равноценных составов, там и один более-менее боевой еле собрать можно!
Так что дерзайте!
Вадим Трикоз
Что касается Марлоса, то сегодня его появление может и не стоит ждать в основе, все-таки человек после травмы и остаток сезона он уже играл кое как. А вот на замену, если он себя нормально чувствует - вполне возможно. Он может усилить атакующий потенциал сборной, особенно когда нужно сыграть на небольшом участке поля, а Люксембург особо разогнаться не дадут сборной в этом матче и как раз-таки против таких соперников Марлос куда еффективнее и Малиновского и Зинченко. Не берет в учет последний матч против Сербии, они не всегда такое выдают как в том матче, вернее очень редко они такое выдают....просто поймали кураж.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Український Патріот
Сборная Украины умеют создали управляемый хаос! То бишь это когда игроки без мяча все бегут в разные стороны и можно отдавать пасс сразу на несколько открывающихся игроков! Это офигенно! Высший уровень футбола!
Алексей Хмиль
Белые орлы, красные львы... Приходится с каким-то зверинцем играть
Макс Руденко
Підкажіть знаючі, Португалія після вчорашньої перемоги вже на Евро достроково пройшла й відбір для неї стає звичайними товарняками, чи як? З повагою
Український Патріот
Болельщики дают игрокам Сборной Украины реально божественную силу и сборная по игре может превращаться в лучшую сборную мира! Реально не одну из лучших, а лучшую потому что они с такой игрой могут побеждать самых сильных соперников!
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил