Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2019, 17:59
4529
6

Маріуполь — Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команди в очному протистоянні вирішать, хто займе четверте місце

| Оновлено 30 травня 2019, 17:59
4529
6
Маріуполь — Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Перед завершальним туром в українській Прем'єр-лізі залишилася одна інтрига. А саме: хто в підсумку стане 4-ю, а хто - 5-ю командою за підсумками сезону. Питання в даній ситуації досить важливе. Адже обидва представники нашої країни в майбутній Лізі Європи стартують з різних кваліфікаційних раундів. 5-е місце, де зараз знаходиться «Маріуполь», починає з другого відбіркового раунду. 6-е - з третього, тобто на два тижні пізніше (дати перших матчів відповідно 25 липня і 8 серпня).
 
«Зоря» випереджає свого суперника на 3 очка. Однак за особистими зустрічами (а саме вони в підсумку визначають місце команд у турнірній таблиці за рівної кількості очок) попереду «Маріуполь». Підопічні Олександра Бабича в цьому сезоні обігрували луганчан двічі (3:2 і 1:0) при одній поразці (2:1 ще в першому турі). Тож перемога однозначно виведе «азовців» на 4-е місце. Відзначимо, що до цього дня команда вище в еліті вітчизняного футболу не піднімалася, але двічі (в 2001-му і 2006-му) вже зупинялася за крок від бронзових медалей.
 
«Зорі», відповідно, потрібно не програти, аби відстояти займане місце. І команда Юрія Вернидуба сповнена рішучості здобути необхідний результат. Нападаючий луганчан Артем Громов і зовсім назвав поєдинок «фінальним». «Хотілося б зайняти четверте місце, оскільки все вирішується по результату особистих зустрічей. Нам не можна програти «Маріуполю». Зробимо все від себе залежне, щоб не втратити очки у фінальному матчі. Потрібно стартувати в Лізі Європи якомога з більш серйозного раунду. Буде інтрига, напруга емоцій. Буде справжня чоловіча битва», - заявив форвард напередодні гри.
 
«Азовці» також налаштовані на перемогу. Завдяки відмінній погоді команда тренується на пляжі, у всіх гарний настрій. 
 


 
Щоравда, Бабич вже думає про майбутній сезон: «Добре, що в останньому турі ми приймаємо «Зорю» на своєму полі. Але в будь-якому випадку ми не хочемо повторення ситуації річної давності, коли у нас не вистачало глибини складу для гри на два фронти - в чемпіонаті і Лізі Європи. Тому вже потихеньку починаємо розмову з «Шахтарем» про продовження орендованих гравців на наступний сезон. Сподіваємося це питання найближчим часом закрити, щоб розуміти, на кого зможемо розраховувати».
 
Букмекери вважають шанси команд приблизно рівними. Перемогу може вирвати як «Маріуполь», так і «Зоря». Ризикнемо все ж спрогнозувати, що глядачі побачать не один гол, а луганчани в результаті залишаться на 4-му рядку.
 
Орієнтовні склади:
«Маріуполь»: Гальчук, Горбунов, Дава, Биков, Полегенько, Федорчук, Білоконь, Путря, Тищенко, Вакула, Фомін.
«Зоря»: Шевченко, Михайличенко, Білий, Вернидуб, Тимчик, Чайковський, Сілас, Хомченовський, Кабан, Караваєв, Громов.

30 травня, четвер
 
«Маріуполь»  «Зоря»
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Маріуполь. Стадіон ім. В. Бойка. 17:00
Телетрансляція - «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ - ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua — 1:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вадим Максимов
По новому регламенті 2018/2019 років для УПЛ.
Распределение мест в турнирной таблице
При равенстве очков в первую очередь учитывается:
1) большее количество очков в очных встречах;
2) лучшая разница забитых и пропущенных мячей в очных встречах;
3) большее количество забитых мячей в очных встречах.
AlexDSan
Перед завершающим туром в украинской Премьер-лиге осталась одна интрига. А именно: кто в итоге станет 4-й, а кто — 5-й командой по итогам сезона.
От цікаво: У Зорі +7, у маріка -13. У випадку перемоги маріка з різницєю меньше 10 м'ячів Зоря всеодно має бути вища, Чи різниця забитих \ пропущених - це перший показник після рівності очок наразі? Чи діють якісь додаткови "приоритетні" фактори? Хто знає?
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил