Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2019, 20:01
6879
7

Юрій ВЕРНИДУБ: «Що коментувати? Ми програли 4-е місце »

Наставник «Зорі» прокоментував поразку «Маріуполю» (1:3) в останньому турі УПЛ

| Оновлено 30 травня 2019, 20:01
6879
7
Юрій ВЕРНИДУБ: «Що коментувати? Ми програли 4-е місце »
ФК Зоря. Юрій Вернидуб

Вернидуб після поразки «Маріуполю» (1:3) закликав своїх гравців зробити висновки і рухатися далі. Євросезон для «Зорі» розпочнеться на два тижні раніше, ніж у маріупольців.

«Що тут коментувати? Ми програли 4-е місце. Дві команди братимуть участь у відборі до Ліги Європи, але ми почнемо на два тижні раніше. Прикро програвати такі матчі. Але це футбол. Я втомився вже в цьому чемпіонаті вітати своїх колег. Стільки ми програли поєдинків, в яких не повинні були програвати. Дай Бог, щоб все погане залишилося в цьому чемпіонаті. Потрібно зробити правильні висновки і рухатися вперед. Життя триває. Найголовніше - не вішати голову і думати про краще».

«Трохи не пощастило нам, тому що Громов отримав травму. Білий вчора отримав травму на передматчеве тренування. Вернидуб пропускав. Довелося вибирати з того, що є. Найстарший в обороні - Діма Литвин. Він 96-го року народження. Я цього найбільше і боявся. Такі м'ячі пропускати ... Але потрібно рухатися вперед. Лігу Європи ніхто не відміняв. Можна потрапити в групу пройшовши всі етапи відбору. Прикро, тільки те, що якби ми посіли 4-е місце, то починали б з третього відбіркового раунду і при жеребкуванні були б сіяними. На таких грізних суперників, як в минулому році, не потрапили б. Але важливо добре підготуватися. Важливо, щоб хлопці все розуміли, добре підготувалися і рухалися вперед», - сказав Вернидуб.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
падає Зоря. Не гра, а ганьба.
wicker
Як на мене, то Вернидуб уже не управляє цими конкретно взятими футболістами....
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил