Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2019, 14:44
2191
0

Десна – Олімпік. Прогноз і анонс на матч Прем'єр-ліги

Чернігівська команда спробує перервати безвиграшну серію

| Оновлено 22 травня 2019, 14:44
2191
0
Десна – Олімпік. Прогноз і анонс на матч Прем'єр-ліги
До поєдинку 28-го туру української Прем'єр-ліги «Десна» та «Олімпік» підходять в різному стані і з різним настроєм. Чернігівська команда, хоча і лідирує в другій шістці чемпіонату, не може перемогти на протязі ось вже трьох матчів, а два останніх і зовсім програла.
 
У чому причини такого несподіваного спаду, незрозуміло. Наприклад, півзахисник Андрій Богданов просить підтримати команду: «У всіх команд бувають складні ситуації. Навіть «Барселона» може програти 0:4. Завжди потрібно підтримувати свою команду. Справжній уболівальник визначається як раз в складні моменти, коли команда програє. Підтримайте нас добрим словом, а ми будемо намагатися втілити в життя ваші бажання і здобути перемогу». Але при цьому не варто забувати, що і вдома «Десна» пропускала в кожному з останніх п'яти поєдинків.
 
Зовсім інша ситуація в «Олімпіку». Після відходу В'ячеслава Шевчука з посади головного тренера команду очолив тренер молодіжного складу Ігор Климовський. І такий струс позитивно позначився на результатах. Після поразки якраз від «Десни» ще на початку квітня донецький клуб стабільно набирає очки. Безпрограшна серія «Олімпіка» в УПЛ налічує вже чотири матчі, що дозволило йому піднятися на 9-е місце. Правда, перемогти в гостях не може протягом семи ігор (4 нічиїх і 3 поразки). Можливо, зараз саме той випадок, коли вдасться перервати цю неприємну серію.
 
Цікавими є й інші серії. Команди розсудить харків'янин Костянтин Труханов. При ньому «Десна» в трьох матчах здобула в Прем'єр-лізі три «сухих» перемоги. А ось для донецького колективу цей арбітр є зовсім вже «нещасливим». У семи поєдинках з його участю «Олімпік» набрав лише одне очко.
 
Додамо, що історично команди грають між собою безкомпромісно. У 8-ми поєдинках зафіксовано тільки одну нічию. І трапилася вона вже в нинішньому сезоні, в 18-му турі (1:1). Крім того, в поточному чемпіонаті команди обмінялися і виїзними перемогами. У 7-му турі «Олімпік» переміг в Чернігові 1: 0, а в 23-му «Десна» відвезла перемогу з Києва - 2:0. Три голи в ворота «олімпійців» забили підопічні Олександра Рябоконя, і два з них - на рахунку Дениса Фаворова, який в цьому сезоні виступає без замін! Безсумнівно, капітан виведе «Десну» і на найближчий матч, тож вболівальники вправі очікувати від нього чергового голу. У складі «Олімпіка» відзначимо також капітана: Дмитро Гришко напередодні став рекордсменом клубу за кількістю ігор у вищому дивізіоні українського футболу (88), і тепер з кожним матчем буде лише зміцнювати рекорд.
 
Відзначимо, що в Чернігові, швидше за все, не допоможе «олімпійцям» основний захисник Роман Вантух. Він вибув на два тижні, отримавши пошкодження в матчі з «Ворсклою». Також за індивідуальною програмою продовжує займатися Пасіч, який отримав травму гомілкостопа. У «Десни» всі лідери в строю.
 
Букмекери віддають перевагу в цій зустрічі господарям. Ризикнемо спрогнозувати, що вони як мінімум не програють, а долю матчу може вирішити один-єдиний гол.
 
Орієнтовні склади:
«Десна»: Литовка - Сергійчук, Імереков, Гітченко, Немчанінов - Богданов - Картушов, Хльобас А. Фаворов, Д. Фаворов - Безбородько.
«Олімпік»: Кринський - Ксьонз, Гришко, Цимбалюк, Снурніцин - Гай, Сондей - Валєєв, Політило, Тейшейра - Дегтярьов.

12 травня, неділя
 
«Десна»  «Олімпік»
Арбітр: Костянтин Труханов (Харків, Україна)
Чернігів. Стадіон ім. Ю. Гагаріна. 14:00
Телетрансляція - «Футбол 2»
ДЕСНА - ОЛІМПІК. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.