Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 16 квітня 2019, 20:13
37171
10

Василь Ломаченко – Ентоні Кролла. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок за титули чемпіона світу WBA і WBO пройде 12 квітня в Лос-Анджелесі

| Оновлено 16 квітня 2019, 20:13
37171
10
Василь Ломаченко – Ентоні Кролла. Прогноз і анонс на бій
Twitter. Дуель поглядів

Нарешті, настав час знову побачити в рингу зірку українського боксу Василя Ломаченка (12–1, 9 КО). Його суперник – досвідчений і небезпечний британець Ентоні Кролла (34–6–3, 13 КО). Титульний бій пройде в п'ятницю, 12 квітня, на знаменитій арені Staples Center в Лос-Анджелесі (США). На кону будуть стояти пояса WBA і WBO в легкій вазі, що належать Василю. Бій почнеться орієнтовно о 6:00 в ніч на суботу за київським часом.

Василь Ломаченко

Hi-Tech особливого представлення не потребує. Досить сказати, що в чотирьох рейтингах P4P з п'яти основних Ломаченко очолює списки кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. The Ring, TBRB, BWAA і ESPN дружно ставлять Василя на перше місце. І тільки BoxRec зі своєю складною комп'ютерною системою рейтингів відводить українцеві лише 7-му позицію.
 
Свій останній бій наш співвітчизник провів 8 грудня, коли в протистоянні з пуерторіканцем Хосе Педрасою одноголосним рішенням суддів (119–107, 117–109, 117–109) здобув перемогу і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Василь вивчає можливість поборотися ще за два пояси IBF і WBC, але там ситуація заплутана, і командою українця було прийнято рішення захищати наявні пояси проти обов'язкового претендента.
 
Напередодні майбутнього бою Ломаченко налаштований рішуче: «Я маю намір показати свої найкращі якості і видати неймовірний бокс в поєдинку з Кролою. Фани в Лос-Анджелесі – прекрасні і знають бокс. Ентоні – обов'язковий претендент, і я впевнений, що він віддасть всі сили заради свого шансу отримати пояса. Упевнений, що цей бій буде цікавий абсолютно всім фанатам боксу. Не хочу говорити багато перед боєм. Лише хочу подякувати моїй команді, моїй сім'ї і друзям, моїм уболівальникам, промоутеру, Top Rank, ESPN. Ви все побачите в п'ятницю».




Ентоні Кролла

Незважаючи на солідний список з 43 боїв на профі-рингу, лише одного разу в кар'єрі Кролла бився в США. Було це дуже давно, 17 вересня 2011 року, коли в Неваді британець роздільним рішенням суддів переміг мексиканця Хуана Монтіеля. Якщо не брати до уваги неактуальні поразки на старті кар'єри, то уродженець Манчестера за останні 6 років програв лише два рази. В обох випадках – в титульних боях Хорхе Лінаресу за очками. Потім з Лінаресом зустрічався сам Ломаченко в травні минулого року і відібрав у венесуельського боксера титул чемпіона світу WBA.
 
Кролла в останній раз виходив у ринг 10 листопада 2018 року, коли здолав за очками Дауда Йордана з Індонезії (тричі по 116:112). Ця перемога стала для Кролли третьої поспіль, причому в усіх трьох він проводив в рингу повні поєдинки. Недостатньо, щоб закрити негатив від поразок Лінаресу, але досить, щоб отримати новий великий шанс здивувати весь світ.
 
І Ентоні Кролла має намір скористатися своїм шансом, незважаючи на статус аутсайдера поєдинку: «Хочу здивувати всіх і виграти бій. Вважаю, що на мене в цьому поєдинку виявляється менше тиску, ніж на Ломаченко, але у мене є свої очікування від того, як все складеться. Звичайно, Василь – унікальний боксер, і я знаю, як він в ринзі змушує суперника здаватися. І я готовий до битви з одним з кращих боксерів світу».
 

Прогноз на бій

Всі букмекерські контори в один голос вважають Василя явним фаворитом на майбутній бій. Коефіцієнти на його дострокову перемогу складають лише 1,20. У разі ж ставки на перемогу Кролли можна отримати солідний коефіцієнт. Але навряд чи така ризикована ставка зіграє. Є навіть думка, що Кролла – найслабший з останніх суперників Ломаченко. Так, Денис Берінчик прогнозує перемогу Василя в 8-му раунді. Припустимо, що Кролла здатний на більше і протримається до пізніх 10–12 раундів. Але не більше того. Стартуючи зі спокійної і розміреної роботи, рано чи пізно Ломаченко почне акцентувати свої удари і вимотає суперника так, що дожити до підрахунку очок британець навряд чи зуміє.

Рекомендована ставка – дострокова перемога Василя Ломаченка в пізніх раундах.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Антон Пашко
Извечный вопрос - на сколько будильник заводить?
Voxa Hvedyk
Самая большая проблема как встать так рано и не пропустить избиение Кроллы?!!!
Sergey_92
Печінковий нокаутер
drunk_Bacchus
проснувся, готовий созєрцать ізбієніє Толіка
Український Патріот
блин идти спать или ждать 6 часов
Сергей Шец
по будильнику встал)ждём начала!)
я так на работу не просыпаюсь,как на бой Лома!))))
Serhiy Kovalov
1,01 на победу Васи, аж смешно )) на что там смотреть тогда ? Но все равно буду