Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:46
3068
1

Денис Берінчик: «Ломаченко виграє нокаутом у 8-му раунді»

Український боксер спрогнозував результат бою Василя з Ентоні Кроллою

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:46
3068
1
Денис Берінчик: «Ломаченко виграє нокаутом у 8-му раунді»
Klitschko-brothers. Денис Берінчик
Український боксер, чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (10–0, 7 KO) поділився очікуваннями від титульного бою між Василем Ломаченко та британцем Ентоні Кроллою:
 
«Ломаченко повинен показати свій бокс – видовищний і красивий. Велика відповідальність ляже на Анатолія Ломаченка в тренувальному процесі. Мені здалося, що в двох своїх останніх боях Василь був занадто натренованим, або ж дуже сильно підготувалися суперники. Сподіваюся, Василь все зважив. Від нього залежить, щоб показати красивий бокс в стилі Василя Ломаченка. Бажаю йому успіху. Головне - вести бій в своїй манері і постійно пробивати свої комбінації. Прогноз? Звичайно, перемога Ломаченко, думаю, нокаутом у 8 раунді».
 
Титульний бій Ломаченко з Кролл відбудеться 12 квітня на арені Staples Center в Лос-Анджелес. На кону будуть стояти пояси WBA і WBO в легкій вазі. А 20 квітня в київському Палаці спорту 30-річний Денис Берінчик захищатиме свій титул WBO International у вазі до 61 кг в бою проти 37-річного японця Ніхіто Аракави.
 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Вот когда Беринчик покажет чек из букмекерской конторы со ставкой на раунд и на приличную сумму, тогда можно будет о чем то говорить