Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 березня 2019, 11:12
37283
6

Україні можуть зарахувати поразки через Мораеса, матчі Євро-2020

Головні новини за 26 березня на Sport.ua

| Оновлено 28 березня 2019, 11:12
37283
6
Україні можуть зарахувати поразки через Мораеса, матчі Євро-2020
ФФУ. Жуніор Мораес
До вашої уваги пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за вівторок, 26 березня.
 
1. Португальці пропонують зарахувати Україні дві поразки через Мораеса. У Португалії порахували, що у Мораеса не було п'яти років безперервного проживання в Україні.

2. Люксембург вимагає зарахувати Україні технічну поразку. Федерація футболу Люксембургу подасть протест в УЄФА.

3. Група D. Данія робить камбек з 0:3 за 9 хвилин. Данці оформили великий камбек.

4. Чому дискваліфікація через Мораеса – це буря у склянці води. Оглядач Sport.ua – про метушню навколо натуралізованого футболіста збірної України.

5. Впізнаю стару добру збірну України. Реакція читачів Sport.ua. Вчора в Люксембурзі, на думку вболівальників, відбувся «відскок століття».

6. Люксембурзькі ЗМІ: українці виглядали розгубленими і паралізованими. Sport.ua представляє огляд люксембурзької преси після перемоги України над Люксембургом (2:1).

8. Екс-хавбек Шахтаря Матузалем екстрено госпіталізований. Поки невідомо, що саме сталося з бразильцем і які прогнози на рахунок його одужання.
 
9. Макгрегор оголосив про завершення кар'єри. Відомий боєць UFC вирішив зав'язати зі змішаними єдиноборствами.

10. Українські юристи вважають законною натуралізацію Мораеса. Деякі нюанси українського законодавства говорять на користь Мораеса.

 

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Кочуков
Если это произойдет, у меня возникнет только один вопрос: что ещё должен сотворить Павелко на своём посту, чтобы все наконец поняли, что он кто угодно, но не футбольный функционер. Я даже допускаю его работу, в данном конкретном случае, на контору.
Сергей Долина
Если случится так, что в Украины заберут очки, а это уже не юноши, это национальная сборная Украины! Все руководство федерации футбола Украины должно уйти не просто в отставку, а с самым жестким наказанием!!! Но так как в нашей стране такого не может быть, подымутся болейщики , а ведь и президент поздравлял сборную, после игры в Португалии, но сейчас почему то молчит.
Anatolii Savchenko
Яка же гніль ця європа! я сам дивувався мешканцями європи(швеція франція, італія), які вони заможні у зрівняні з нами, але дуже заздрістні навіть по дрібницям, але їх федерації пробили ще одно "дно", Україну пінають вже у відкриту, но нічого подивимося кто буде сміятися останнім!
Alex86 1
Фи как не красиво, ни первые ни вторые победить не смогли, а очки забрать задумали, не спортивно совершенно.
GR-65
Идиоты никак не успокоятся. Уже ж вроде все досконально объяснили, но зрадофилия головного мозка продолжает некоторых мучить.