Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 02 жовтня 2024, 15:49
860
0

Хоффенхайм – Динамо. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Постаратися здобути перші очки

| Оновлено 02 жовтня 2024, 15:49
860
0
Хоффенхайм – Динамо. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Третього жовтня о 19:45 за київським часом «Динамо» в рамках другого туру основного етапу Ліги Європи зіграє на виїзді проти «Хоффенхайма».

Хоффенхайм

У минулому чемпіонаті Німеччини «Хоффенхайм» не відзначався стабільністю. «Синьо-білі» фінішували лише на сьомому рядку. Не бачити їм Ліги Європи цього сезону, як власних вух, проте в справу втрутився випадок. Німеччина отримала додаткове місце в основному раунді Ліги чемпіонів, отже, «Хоффенхайм» отримав своє місце в основному раунді Ліги Європи.

У першому турі ЛЄ «синьо-білі» зіграли на виїзді проти данського «Мідтьюлланна». Закрита та малоцікава гра завершилася внічию 1:1.

Однак у новому сезоні Бундесліги справи у «Хоффенхайма» йдуть ще гірше, ніж у попередньому. Після п'яти турів команда посідає лише 16-те місце у турнірній таблиці (з 18-ти). В активі «синьо-білих» - лише одна перемога при чотирьох поразках.

В останній грі напередодні поєдинку проти «Динамо» команда із Зінсхайма у рідних стінах приймала «Вердер». І примудрилася програти, виграючи у ході зустрічі 3:0. Причому господарі забили три м'ячі «музикантам» вже до 12-ї хвилини гри. Але далі щось пішло не так.

До кінця першого тайму бременці зрівняли рахунок. А на початку другого забили четвертий гол, відправивши «Хоффенхайм» у справжній нокаут. Півзахисник «синьо-білих» Бюльтер, який забив два м'ячі «Вердеру», журився після фінального свистка: «Незрозуміло, як можна було пропустити чотири м'ячі після того, як ми вигравали 3:0».

Поразка від «Вердера» стала для «Хоффенхайма» вже четвертою поспіль (у чемпіонаті країни). І під наставником команди Пеллегріно Матараццо всерйоз захиталося тренерське крісло. За інформацією німецьких ЗМІ, боси клубу поставили 46-річному фахівцю ультиматум: або дві перемоги у найближчих двох матчах, або звільнення.

Ці найближчі матчі – проти «Динамо» у Лізі Європи та проти «Штутгарта» у Бундеслізі.

Якщо Матараццо не зможе достукатися до своїх підопічних, і вони знову програють, то його місце займе Давид Вагнер, останнім робочим місцем якого був англійський «Норвіч».

Напередодні поєдинку проти «Динамо» у лазареті «Хоффенхайма» вистачає пацієнтів. Гру проти українського віце-чемпіона через проблеми зі здоров'ям можуть пропустити Юрасек, Крамарич, Премель, Белу, Беккер і Кабак.

Динамо

На відміну від «Хоффенхайма», справи динамівців на внутрішній арені йдуть добре. Напередодні виїзду до Німеччини підопічні Олександра Шовковського провели черговий поєдинок УПЛ - проти «Лівого Берега». І здобули впевнену перемогу – 3:0.

Голи на рахунку Бражка, Михавка та Рубчинського. Для останніх двох забиті м'ячі стали прем'єрними у футболці «Динамо» у рамках УПЛ.

Після восьми турів (для киян – семи) динамівці мають у своєму активі 19 очок. І ділять перше місце із «Олександрією».

Проте старт в основному раунді Ліги Європи динамівцям не вдався. На умовно домашній арені (у Німеччині) підопічні Шовковського у першому турі приймали «Лаціо». І розгромно поступилися - 0:3.

У тій грі віце-чемпіон України наробив занадто багато помилок у своєму штрафному майданчику, чим і скористався опонент. Однак і в атаці «біло-сині» нічим себе не проявили.

Гру проти «Хоффенхайма» пропустить півзахисник Брагару, якого у поєдинку проти «Лаціо» було покарано червоною карткою. Також не зіграє проти німецької команди й захисник Себальос. Проте з іншої причини: через травму.

А ось захисники Попов і Дячук, які раніше мали проблеми зі здоров'ям, вже в строю.

Історія протистоянь

Матч на «Райн-Некар-Арені» стане для опонентів прем'єрним. Досі єврокубкові шляхи двох «синьо-білих» команд не перетиналися.

Прогноз

Обидві команди у непростих ситуаціях. Гості провалили стартовий тур Ліги Європи, господарі провалили старт чемпіонату Німеччини. Напевно, і «Хоффенхайм», і «Динамо» у очному протистоянні намагатимуться показати товар лицем, тому навряд чи хтось із суперників свідомо гратиме на нічию. Тим більше, що атакуючі ланки двох «синьо-білих» команд переважають над захисними.

Проте, найімовірніше, бажаного не зможуть досягти ні господарі, ні гості. Припустимо, що зустріч завершиться результативною нічиєю.

Орієнтовні склади:

«Хоффенхайм»: Бауманн, Дрекслер, Штах, Акпогума, Кадержабек, Гриліч, Гайгер, Прасс, Гложек, Бюльтер, Беріша.

«Динамо»: Бущан, Тимчик, Михавко, Попов, Вівчаренко, Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв, Ванат.

Прогноз Sport.ua
Хоффенхайм
3 жовтня 2024 -
19:45
Динамо Київ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Каладзе пробив чергове дно. На цей раз підтримав заяву Лаврова
Війна | 01 жовтня 2024, 23:21 23
Каладзе пробив чергове дно. На цей раз підтримав заяву Лаврова

Екс-футболіст «Динамо» знову відзначився вкрай резонансним висловлюванням

Повернення легенди? Зідан може очолити культовий клуб з Туманного Альбіону
Футбол | 02 жовтня 2024, 07:55 0
Повернення легенди? Зідан може очолити культовий клуб з Туманного Альбіону

«Манчестер Юнайтед» хоче запросити французького фахівця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.