Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
893
2

Іван ГЕЦКО: «Ребров? Давайте почекаємо до кінця Ліги націй»

Екс-гравець збірної України – про роботу Сергія Реброва

Іван ГЕЦКО: «Ребров? Давайте почекаємо до кінця Ліги націй»
dynamo.kiev.ua. Іван Гецко

Колишній гравець збірної України Іван Гецко оцінив роботу Сергія Реброва після поразки 2:3 від Чехії у другому турі Ліги націй:

«Звичайно, Ребров на якомусь етапі щось упустив. Але я б не став у всьому звинувачувати тільки його. Ми ж не знаємо, які настанови він дає гравцям перед матчами, що від них вимагає. Але те, що футболісти ці настанови не виконують, не справляються із завданнями - це очевидно. Видно, що стан усіх футболістів перебуває зараз не на належному рівні. Їм постійно чогось не вистачає.

І в цій ситуації розібратися, чому так відбувається, чого саме не вистачає збірній, набагато складніше, ніж просто провести тренерську рокіровку. Тому, давайте ще почекаємо - хоча б до кінця цієї Ліги націй. Можливо, щось зміниться. Надія вмирає останньою. Пам'ятаєте, як казав Михайло Фоменко: «Шанси є завжди, навіть коли їх немає»?».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Логіка є, бо поважаючий себе тренер не прийде тренувати цих колгоспників посеред сезону! ...а знімати Реброва, щоб замінити черговим "вітчизняним фахівцем" аля Буряк/Калітвінцев/Грозний... - нема смислу
Harun Bakircioğlu
Хорошая идея! 
Ниче шо Лига Наций полутоварищеский турнир для подготовки команды к отборочному на ЧМ?
А полу- потому что победители групп получат право играть в стыках в том самом отборе, а значит победы важны, не говоря уже про рейтинг ФИФА. Чем ниже в рейтинге, тем шансы на удачный жребий хуже.
Ну если ни на что не претендовать, то можно и подождать.