Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2104
6

Вихід на нові ринки. Шаблій пояснив, чому Мудрик став клієнтом ProStar

Український вінгер «Челсі» змінив агента

Вихід на нові ринки. Шаблій пояснив, чому Мудрик став клієнтом ProStar
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Відомий футбольний агент Вадим Шаблій пояснив, чому український вінгер лондонського «Челсі» Михайло Мудрик став клієнтом його агенції ProStar:

«Я радий, що Михайло став нашим клієнтом та приєднався до команди ProStar. Зі свого боку, ми готові допомагати та підтримувати гравця. Також, хочу зазначити, ProStar зараз проходить реорганізацію та розширення, що сприяє нашому розвитку та виходу на нові футбольні ринки.

Тому ми обговорили всі деталі та дійшли взаємної згоди з Михайлом. Я абсолютно впевнений – наша співпраця буде взаємовигідною, плідною та довгостроковою».

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Тим Сергей
Не рано ему еще глядеть на те рынки казахов, турок, польши и тд и тп? 
Serhii P.
Мудрик має гарантований контракт з "Челсі" до 2031 року, згідно якого отримує 97000 фунтів в тиждень. Навіщо йому агент? Чим йому допоможе Шаблій? Кинути "Челсі" і перейти в умовний "Кривбас" грати за мішок картоплі,  щоб отримати ігрову практику?
as and
чесний хлопець цей шаблій одразу каже -нові ринки...спортклуб Бесарабка або фк Шувар..і замовити приватний літак ..для  інстанграмм сторінки Мудрика...ось і все шо ці шаблії можуть).
Alvernia Mount Hp
Ви хочете купити нирку чи продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей, включаючи страхування життя та медичне страхування вашої нирки . Мене звати ДОКТОР ГУС, я міжнародний консультант-невролог у ЛІКАРНІ МАУНТ-АЛВЕРНІЯ. Наша клініка спеціалізується на нирковій та іншій хірургії, а також займається купівлею та трансплантацією нирок у живого відповідного донора. Ми знаходимося в Сінгапурі, Туреччині, США, Малайзії, Індії та Німеччині.
Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами через,
Електронна адреса: contact@mountalverniahospitals.com
Номер Whats-app: +393512676198
Viber: +393512676198
З повагою,
Д-Р ГУС ТЕО.
Міжнародний медичний консультант.